dijous, 12 de maig del 2011

La Final Four de l'Eurolliga

El passat cap de setmana es jugava la Final Four de l'Eurolliga en Barcelona, i un dels membres del Club Bàsquet Ondara estigué en representació del Club a l'event més important del bàsquet a tota Europa, com no podia ser d'altra forma, ja que rebutjar eixa invitació seria un insult!

En els partits de semifinals les coses estigueren clares des del principi, tant Panathinaikos, com Maccabi dominaren de principi a fi, sense patir massa. Aquests dos partits es jugaren el divendres 6 de maig.
En la primera semifinal en Panathinaikos grec s'imposà al Montepaschi de Siena (Itàlia) per un 77-69, què és bastant enganyós, ja que els d'Atenes no deixaren en cap moment que els italians els sorprengueren.
La segona semifinal la jugava el Maccabi d'Israel front el Reial Madrid. No hagué partit, tan sols un equip, el groc, passant per damunt els blancs. Així doncs, victòria clara del Maccabi per 82-63.

El diumenge es jugava el 3er i 4rt lloc i la gran final.
En el partit de consolació el Madrid aguantà fins els 3er quart, on el Montepaschi començà a passar-los per damunt, arribant al final del partit amb un marcador de 62-80, arribant a manar, els italians, fins de 23 punts.
La gran final esperaba, i no decebé a ningú. Un gran bàsquet es jugà en el Palau Sant Jordi, per part de tots dos equips, Panathinaikos i Maccabi. No deceberen Diamantidis, Batiste o Calathes per part grega, com tampoc Pargo, Eliyahu o Eidson, per part israelí.
El partit fou vibrant i comandat en tot moment pels grecs, però seguits de ben a prop pels grogets, que no volien perdre terreny. Tan sols en l'últim quart, els grecs aconseguiren anar-se'n d'11 punts, però la força i garra d'Eliyahu els acostà novament al marcador, per posar emoció als darrers minuts i quedar 70-78.
El gran base del Pana, Diamantidis, fou designat MVP de la final.Enhorabona als campions i salut a tots.

5 comentaris:

Jo ha dit...

Escolta ara ja se que el Montepaschi és Italià, el Panathinaikos grec i el Maccabi israelí, però i el Madrid d'on és?

elpepgf ha dit...

HOLA!!!???

eloiet ha dit...

Hi ha algú!!!

pareix que no, ale vaig a dinar.

elpepgf ha dit...

bé, açò eren proves, xq desprès d no funcionar-me el bloc en tota la setmana, el dijous vaig penjar l'article i el divendres va desaparèixer...
no deixava comentar tampoc, el divendres (trobe...)...

el dissabte va reaparéixer l'article... açò és increïble... a veure si ja va bé del tot i demà penge sense falta el del sopar!!! ;)

elpepgf ha dit...

penjant article del sopar... en uns minuts el teniu... ;)