divendres, 29 d’abril del 2011

La darrera jornada de la temporada 2010-2011!

La darrera jornada tant del Júnior Masculí com del Sènior Masculí tindrà complicades visites.

El Júnior Masculí visitarà Sueca el dissabte 30 d'abril a les 16.15h. Serà un partit complicadíssim, ja que Vicent contarà amb diverses baixes entre les files dels ondarencs, mentre jugar en casa del líder i ja campió de lliga no és gens fàcil, encara que pot ser els de La Ribera Baixa juguen relaxats i els ondarencs es puguen aprofitar d'aquesta relaxació. Els nostres necessiten la victòria per reafirmar la 6ena posició del grup, ja que el Benifaió està empatat a victòries en la 7ena plaça.

El Sènior Masculí tancarà la jornada i la lliga jugant el derbi per excelència en El Verger, a les 18.30h. Els ondarencs amb un balanç d'11-10 han aconseguit una temporada bastant bona, desprès de guanyar la lliga l'any passat i dels canvis continus en el planter. Intentaran aconseguir el 12-10, amb la 6ena plaça ja assegurada, que els permeta acabar en positiu i no amb 11-11. El Verger pel seu costat, en la temporada del retorn, porta un digne 5-16, amb victòries importantíssimes, com per exemple front el Pego o l'Altea, rivals directes dels ondarencs. Els nostres veïns encara poden quedar en 10ena posició si aconsegueixen la victòria i El Perelló perd en Oliva.

Salut i sort a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

pere, esperem q no faces la mateixa actuació q a carolina, xq trobe q angie ja no tornarà a cap partit... jajaja

x cert, si plou, li he comentat al senyor regidor, si hauria alguna possibilitat d jugar en el pavelló, i m'ha dit q sense problemes, així q si plou, i els d verger estan d'acord, vindrem a ondara a jugar!!! ;)

també parlant amb el regidor, m'ha confirmat q la propera setmana hi haurà una sorpresa en l'entrada del pavelló, tal i com li va sol·licitar el club fa unes setmanes, en honor a un "gran" jugador!!!
"y hasta aquí puedo decir..."

jero ha dit...

Terres!!,el partit es lo de menos,com està la sopaeta?????això si q es important!!,jajajajajaja!!


Alè a cascarla i visca el barsa!!!

P.D- E posat barsa en S per q no tinc C trencada,o dic pa q la real acadèmia de la llengua ( o siga Fer) ni digen res al respecte..

jero ha dit...

Lo de TERRES no se q fa ahi!!!!!!!

elpepgf ha dit...

sí q tens Ç boniquet meu... està al costat d l'intro!!!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDD

lo d Terres, ho hauré posat jo, no!!!??? jajajaja q bo!!!

la sopaeta!!!??? algú s'ha preocupat d reservar taula!!!???

elpepgf ha dit...

encara no ha vist fer açò!!!??? joé... no te desperdici... jajajaja

Pep Sivera ha dit...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEEEE, quan torne a la peninsula m'empadrone en Verger!!!! jasjajajaja

Soparet a la butxaca!!!!!!