dilluns, 28 de febrer del 2011

El resum de la jornada!

Aquesta jornada destacava per la coincidència del descans dels equips Cadet Masculí i Sènior Masculí.

El Cadet Femení, per la seva part, jugava el dissabte 26 de matí en el poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara, rebent el C.B. Benidorm, a les 11.30h. Fou un partit sense història, dominat de principi a fi per les co-líders de la categoria, finalitzant l'encontre 16-82.

Per la vesprada, a les 16h. jugava el Júnior Masculí en Carlet, un partit importantíssim per no perdre de vista la 5ena plaça del grup, i aixó s'ho prengueren els nostres, amb ganes i amb força, per endur-se un disputadíssim partit per 31-35, i quedar-se així aquesta jornada 5ens, a falta de saber el resultat entre el Pego i el Benifaió, amb 8-7, mentre els perseguidors porten: 7-8 l'Alboraia (6è), desprès de perdre front el Cullera 57-54, quedant-se aquests 7ens amb 8-7, però amb un punt de suspensió i 8è, a espera de la confirmació del resultat el Benifaió, amb 7-7.

Vos recordem que el partit de la propera jornada entre el Sènior Masculí i el Sueca es jugarà aquest divendres 4 a les 19.30h.

Salut a tots.

5 comentaris:

elpepgf ha dit...

a veure les rajaetes x on van aquesta setmana... ejem, ejem... jejeje

jo li les dedicaria a pere, un cop més... q per un partidet q juga quasi sencer, porta tota la setmana coixo x a no entrenar... pere gossarrooooooooo...

jero com a mínim no ve a entrenar i posa excuses dolentes, com q està cansat d tan treballar i coses x l'estil... jajajajajaja

elpepgf ha dit...

ah, bé... i d'eloi ja no comentem res... q amb l'excusa d l'electriciste no va vindre......

ara ens voldràs fer creure q no ets un "manitas", com tot bon home casat, o q!!!???

eloiet ha dit...

La veritat es que no soc gens 'manitas'. Valga d'exemple eixa caixonera que vaig comprar al Leroy Merlin fa 4 mesos y que encara està a mig montar en un racó. En la caixa posa 'montaje en media hora'... uns collons media hora, porte 4 mesos i encara queda la mitat!!!

Lo de l'electricista es veritat que després de la xarrà que vam tindre tractaré d'anar mes a sovint els divendres. Este divendres almenys si que aniré!!

Lo de Pere no te nom, juga mes de 10 minuts en un partit i ja li fa mal tot.

Pere ha dit...

Rieu, rieu!!Pero jo encara vaig tocat.Els serveis mèdics del club volen que vaja a vore un especialista a Holanda, però jo els he dit que m´ho curaré jo mateixa com John Rambo amb agulla i fil.No hay dolor!!!!!!

Home Eloi,es un detall que vingues este divendres.Més que res per que si vens el dissabte,com a molt podries ajudar a l´objector a granar el poliesportiu!!!!!

M´agregue al club dels manasses amb Eloi!Vaig comprar un espill de Ikea i quasi em costa el matrimoni!!Per no comentar que la paret on està posat pareix un colaor,tota plena de forats erronis...Que anem a fer,jo sempre he sigut més de planxar la roba!!!jajaja!!!

elpepgf ha dit...

jajajajaja, aquests son dos bons comentaris... passe d dir res destrellatat, xq cagaré una bona sèrie d'auto-rajaetes...

tan sols penjaré les fotos del sopar d fa 2 setmanes, sí el d la nata, pere, sí... jajajaja