dilluns, 14 de febrer del 2011

Complicada jornada pels equips ondarencs...

La jornada tenia els 4 partits el dissabte 12, pel matí amb els Cadets i per la vesprada amb el Júnior i Sènior Masculins, tots ells dins de casa.

Tant Cadet Masculí, com Femení, perderen els seus partits, front els complicats Dénia i Gandia, respectivament.
L'enfrontament del Cadet Masculí, estigué molt igualat, però sempre amb els ondarencs per darrere en el marcador, cosa que acabà controlant l'equip visitant per endur-se la victòria.
El Cadet Femení, perdé l'encontre amb claredat!

Per la vesprada jugava el Júnior Masculí, a les 16h., rebent l'Alboraia "B", equip que empatava els ondarencs amb balanç de 6-6. Fou un partit, molt dur i complicat, ja que al descans els ondarencs estaven 4 punts baix, però en el 3er quart, i amb un treball molt constant en la defensa, els nostres aconseguiren remuntar, confirmant-ho en el darrer quart, amb un gran joc interior i una boníssima direcció d'un "malalt" Javi. Victòria per 36-31.

Desprès rebia el Sènior Masculí, el líder de la categoria, el Benissa. Els visitants deixaven clar que volien guanyar el partit, front un Ondara que eixí a la pista adormit, el parcial d'eixida en 4 minuts era de 0-11, ho deia tot... Arribaren a la fi del primer quart 8-17. Un 2on quart igualat donava un poc més d'avantatge als visitants al descans, amb un parcial de 14-16 i 22-33 en total.
Desprès del descans els ondarencs eixiren encabotits en remuntar, i aconseguiren un parcial favorable d'eixida de 7-2 en 5 minuts, però insuficient amb el 10-6 del total del 3er quart, arribant al 32-39 per encarar el darrer quart. En el darrer quart l'arbitratge descentrà alguns jugadors ondarencs, fent-los protestar moltes decisions dubtoses i xiulant-los fins a 5 tècniques i una falta antiesportiva. Fins al minut 8 els ondarencs aguantaren en el marcador, 38-48, però ací vingué el despropòsit arbitral (posant-se tot el públic en contra) i el "no saber estar" dels locals, i amb un parcial de 0-7, el Benissa tancà la victòria i el partit amb el 38-55 final.
Anotacions: Sergi L. 6 punts, Jordi 4, Cèsar 12, Jero 2 i Eloi 6 - cinc inicial - Roc 0, Lluís 0, Sergi C. 0, Pep 1, Pere 7 i Felip 0.

Menció especial es mereix Cèsar, qui en el seu darrer partit, abans de partir cap a terres americanes, ens va deleitar amb la seva excelència triplística, amb dos dels seus llançaments des de més enllà dels 7 metres... Què vaja bé per Canadà i a veure si ens veiem aquest estiu, melenut!!!

Salut a tots.

11 comentaris:

elpepgf ha dit...

dos puntualitzacions importants sobre aquesta derrota molt dolenta en imatge per al meu pensar...

1- no podem estar protestant durant tot el partit, tota decissió q ens parega incorrecta, segons el nostre criteri... ens hem d mostrar més gelats i saber estar dins la pista, no podem perdre els nervis ni els papers i protestar-ho tot com si ens anés la vida...
és un esport d'equip i hem d pensar en la resta d companys, juguem per a passar-ho bé, si guanyem molt millor, i x això hem d'evitar aquests moments tan dolents!!!

2- els llançaments de la línea d personal ens lastren...
11/30. 19 errades en 30 llançaments és una barbaritat q ens fa estar molt lluny del rival als moments més importants del partit...

elpepgf ha dit...

x cert, una tercera...
el dissabte anem a jugar a oliva, ja sabem q serà un enfrontament dur i complicat, i q tornarem a tindre coses a protestar, a veure si ens ensenyem ja a callar i aconseguim no obrir la boca, xq ben segur q ens perjudicarà!!!

Pere ha dit...

Tens tota la raó!!

P.D.Si algú em pregunta en públic si li he donat la raó a Pep ho negaré rotundament que tinc reputació que mantindre!!!!

garrot i pa dur ha dit...

oooooooooooh Pere, quina decepció m'acabe d'endur!! Ja no seràs el mateix mai més...

M'acabe de donar compte que Cèsar és una gran pèrdua anotadora de l'equip eh!!!

basquet ondara ha dit...

fer, el tema cèsar és algo complicat... xq depenia del dia... segons cap a quin costat s'haguera pentinat la melena, si veia bé, anotava, si la tenia davant la cara i no veia l'anella, pos no anotava... jajajaja

ostres!!! ja està clar!!! em tinc q tallar els cabells!!!!!!!!!!!! jajajajajajajajaja

garrot i pa dur ha dit...

el que trobe és que deuries fer-li una actualització d'acomiadament home!!

elpepgf ha dit...

tot al seu temps, q aquesta setmana també tinc q posar l'article d l'aplaçament del partit front el sueca, en quant m'ho confirme la federació!

la propera setmana faré un article amb un GRAN arxiu fotogràfic del melenut d cèsar!!! jejeje
encara q massa fotos no en tinc, xq el cabró sempre es tapava la cara... i feia bé, xq totes les fotos q faig son utilitzades d forma vil i malvada x mi... jajaja

x cert, prepareu-se x a l'article del sopar del dissabte... hi ha unes quantes fotos sense desperdici...

garrot i pa dur ha dit...

una altra cosa que m'ha vingut a la ment. Coincidència que justament quan toca jugar contra Oliva Cesar pegue a fugir? Jajajajaja. Estaràn contents aquells amb el Sorsis Morsis o com collons s'escriga.

Clave una miqueta de canya per a calentar-vos el partit el dissabte o què?

Pere ha dit...

Cada vegada que veig un comentari de Fer tremole!!!jeje!!

Sigues diplomàtic i saluda als companys de l´Oliva ja que ens va quedar clar que entraven a llegir el nostre blog!!!

Penses vindre el dissabte o faràs la gallinassa com en l´anada???jajajaja!!kikirikiiiiii!!Trobe que m´enganyat,això és un gall,no?

jero ha dit...

xe!xe!,que vinga fer!que vinga fer!!,jajajajajaja!.Xe pep ahir me vaig fer un giro de peu i me fa mal el tobillo,aixina que esta vespra si no en fa molt de mal,anire a entrenar val!,i vaaaaaaa posa la previa jaaa!!!

Ale a cascarla!!

elpepgf ha dit...

ja estem amb el giró d peu!!! collons!!! amb unes tobilleres tan boniques q tens x entrenar i jugar i no les portes posades entre setmana... jajajajajajajaja

es q em fa por jugar contra l'oliva en la seva pista i no vull fer la prèvia... :(