dimecres, 3 de novembre del 2010

El Sènior Masculí és qui salva la jornada, aquesta vegada!

La jornada començava amb esperances de múltiples victòries, ja que en el primer partit, el Júnior Masculí, rebia el RuralCaixa Benifaió, un rival, en principi, assequible. Els ondarencs aguantaven amb bon joc i una gran direcció les embestides de l'equip visitant, però en el darrer quart, i quan havien estat gairebé tot el partit igualats, el físic dels ondarencs digué "prou", aconseguint els visitants diversos llançaments triples quasi consecutius, obrint el marcador fins el 45-59 final.

El següent partit era el del Sènior Masculí front l'Oliva, el partit més complicat de la jornada! I així ho fou!
Hi hagué de tot en aquest partit, bàsquet, anti-bàsquet, paraules majors, pica-baralles, males mirades, fins i tot insults i algunes tècniques per a tots dos equips!!!
El partit començà tant igualat, que els primers 10 minuts finalitzaren 12-12 i amb la sensació per als ondarencs que podrien haver eixit pitjor parats...
El segon quart destacà pels 4 llançaments triples que aconseguiren els dos equips, tres per a l'Ondara i un per a l'Oliva, però sobretot, per l'avantatge, quase definitiu que aconseguiren els ondarencs, amb un parcial d'eixida de 9-0, per acabar el quart 19-11 i 31-23 al descans, un avantatge que els de la Safor ja no pogueren remuntar.
Al reprendre's el partit, els ànims es calfaven, i el tercer quart destacà per ser un quart de "parcials"! El primer fou per a l'Ondara, per 7-0, l'Oliva respongué 2-10, per a finalitzar el quart amb resposta local per 8-1, aconseguint un 17-11 en el 3er quart i 48-34, que deixava el partit quasi sentenciat.
El darrer quart, amb encara més lluita i més confussió portava el parcador a un 52-48, desprès d'un parcial en 5 minuts de l'Oliva de 4-14, però els ondarencs no estaven disposats a deixar perdre el partit, eixí Jordi en aquest moment de forta confussió, aconseguint major control del baló i els ondarencs respongueren amb un 9-1, una cistella de Jero, un tir lliure de Pere, 4 punts consecutius de Jordi i la darrera cistella d'Eloi, el partit es tancà 61-51, amb la cistella final de l'Oliva.
Anotacions: Lluís 0 punts, Jordi 9, Cèsar 13, Jero 8 i Eloi 11 - cinc inicial - Sergi L. 7, Joan 2 i Pere 11 (es quedaren sense jugar Roc per lessió i Jaume, Pep i Sergi C.).

El diumenge de matí es jugaven els altres dos partits. Els Cadets jugaven fora de casa, el Femení a les 10.00h. en Gandia, un complicat partit, que acabà perdent per 61-21, mentre el Masculí en Dènia a les 10.30h., qui acabà perdent per 72-57, desprès d'un encontre bastant igualat.

Salut a tots.

9 comentaris:

elpepgf ha dit...

bé, senyors, senyores i ents estranys q pululeu x ací!
ja teniu la crònica feta!!! ;)

ahir, finalment, no la vaig poder fer, xq vaig anar tot el dia d cul...

recordeu, q el dijous, també tindrem resum del Pow. Elec. València Vs CSKA Moscú, ja q eloi, lluís, sergi, jordi i jo anirem a veure'l!!!

eloiet ha dit...

Pep, tu si que vas jugar un ratet al partit no?? O es que no vols posar-te un 0'pio en la estadística?

Menos mal que Pere no va fer mes punts que jo, que si no es posa inaguantable

Je Je, ens vegem esta vesprada. A vore si arribeu a bona hora i encara ens fem una cervesseta antes del partit.

ondaracorre ha dit...

ai!!! se m'ha passat comentar-ho abans... jejeje

pos sí q vaig jugar uns 2 ó 3 minuts x a donar-te descans a tu, però en l'acta no estic com a q vaig jugar... x això ho he posat així... jejeje

no he volgut destacar a pere com al revulsiu del 2on quart, xq tots sabeu ja, lo insuportable q pot arribar a posar-se quan se li puja l'ego!!! jajajajajajajajaja

eloiet ha dit...

Je Je, no se me'n passa ni una!! ZERAPIO al canto per a Pep!!!

En lo de Pere tens raó. A vore que tarda en apareixer com a Solucionador de partits!!

ondaracorre ha dit...

juas!!! quin mariquita!!! "ZERAPIO", diu el tio!!!

pos a veure qui et porta l'entrada x al partit d'aquesta vesprada!!! jajajajaja

ai merda, q si no te la porte, no la cobre........... jajajajajajajajaja

Pep Sivera ha dit...

Home Pep, lo teu ja no te nom, ets un xaquetero...jejeje eres tan pirata que prefereixes posar que no has jugat o posar-te un rosco, donut, rosquilla...jejejeje. Pep dimisió!!!
Bueno, bueno bueno...Cesar 13 puntacos??? Cuantes castanyes es va tirar per aconseguir fer 13 punts...
Menys mal que està Pere en el equip perque si no...l'any que ve a segona!!!!
Lluís com a l'astre de l'equip no ho fa mal ehhh, Fer i jo tenim bons successors.
A Eloi no li dire res encara que el seu nivell anotador està baixant d'una manera escandalosa!!

Pere ha dit...

Hola soc Pere més conegut com a Solucionador de partits!!!

Corria el minut 8 del primer quart i la cosa no pintava gens bé (per culpa del coach,és impensable que el millor de l´equip no ixca titular i en el seu lloc ho faça un tal Cesar.Jo crec que al coach li agrada el nou look de Cesar.Eixa és la única explicació que li vec a tan erronia decissió,pero bé tornem on estavem...)en eixe moment Pere s´alça de la banqueta, es lleva el xandall i l´horrorosa camiseta blau marino d´Allianz i entra al camp a solucionar el partit.El públic es posà en peu per rebre a Pere com es mereix ja que saben que quan ell està en pista qualsevol cosa pot passar (bona o roïn)però léspectacle està assegurat!!!

P.D.Pep la teua crònica està totalment allunyada de la realitat i damunt,com estaves tan rabiós del teu cerapio m´has llevat 2 punts.I no val l´excusa de sempre que éls anotadors s´hauran enganyat.Ho has fet des de l´enveja que ja ens coneguem!!!jajaja!!!

AHI QUEDA ESO!!

ondaracorre ha dit...

jajajajaja, quin tio més picat!!! a quina hora ens hem vist, a les 15.02 baix d casa teva!!!??? ja veig q has pujat disparat a escriure la resposta, eh!!!??? jajajajaja

els punts son els q son, i sempre pose el q diu l'acta, q al cap i a la fi, és el q mana, ens agrade o no, així q d'açò es trauen dos conclussions ben clares:

1- jo no vaig jugar, x tant no vaig poder quedar amb un "ZERAPIO" q diu eloi!!!
2- no vas fer 2 punts més del q he posat, així q no et tires més floretes q ja ho tens bé!!!

a tot això, no t'acostes al poli avui, q m'emporte a lluís a valència a veure el bàsquet i trobe q jero volia posar-te cremeta.........................................................

garrot i pa dur ha dit...

Ostia Pere, que bona la de la camiseta d'Allianz jajajaja. Però una cosa, això de "el public s'alça en peu" no ho tenies tan complicat, que el públic són 3 persones, entre elles la teua dona i NO TENEN CADIRES per a vore el partit!!

Lluís, planteja't deixar-te el bàsquet. Crec que va ser una maledicció que jo et passara la meua equipació jejeje.


CÈSAR JUGADOR REVELACIÓ!!! Estem torant-nos locos o que? O era cosa de venjança personal per lo de "el jugador de cabells llargs que està per civilitzar" que et van dir l'any passat?