dimarts, 21 de setembre del 2010

Els rivals del Sènior Masculí 2010/2011

Arriba la nova temporada 2010/2011. Queden tan sols 2 setmanes per començar la competició. Competició que s'encetarà el proper 2 d'octubre en casa del veí i rival Pedreguer!

Si la passada temporada ens vam tindre que desplaçar a València en nombroses ocasions i bastants diumenges, en aquesta ocasió el "grup" tindrà els equips més propers.

Comencem el resum:

C.B. BENISSA: Equip ja conegut, que baixa de Preferent, on en el grup "D" quedà en la 11ena posició amb 8 victòries i 18 derrotes i amb un balanç de 1.655-1.812 punts.
Serà un dels equips a tenir en conter per encapçalar la lliga a finals de temporada!
Horari de joc: Dissabte a les 19.00h.
C.B. SUECA DISTER: Aquest equip ja militava la darrera temporada en aquest mateix grup, on quedà 5è classificat, amb un balanç de 12-12 i 1.535 punts a favor, per 1.628 en contra.
Serà un altre dels rivals a tindre en conter per als primers llocs!
Horari de joc: Diumenge a les 12.00h.
BASKET CULLERA: Un altre rival desconegut, com el Sueca Díster. Ve de pujar, desprès d'aconseguir quedar 4rt classificat en el grup "D" de 2ª, amb 14-8 i 1.190-1.086, finalitzà la lliga amb 3 victòries consecutives i serà un dur rival.
Horari de joc: Dissabte a les 18.00h.
SÈNIORS TEULADA: Vell conegut, amb qui ja compartírem grup la passada temporada. Finalitzà la lliga com a cuer, amb 3 victòries i 21 derrotes, amb 1.204 punts a favor i 1.552 encaixats.
Horari de joc: Dissabte a les 18.00h.
BASQUET XERACO: Rival contra el qui jugàrem ja fa uns anys. Ve d'aconseguir guanyar el grup "D" de 2ª, amb un balanç de 16-6, aconseguint 3 victòries finals, per a proclamar-se campions del grup. Serà un dels qui estarà en la part alta de la taula.
Horari de joc: Dissabte a les 16.00h.
BASQUET ALTEA: Equip ja conegut dels darrers anys, la passada temporada quedà el 8è del nostre grup amb 12-12, i donant guerra a tots els partits! Aquesta temporada tampoc es deixaran guanyar amb facilitat!
Horari de joc: Diumenge a les 18.30h.
C.B. PEGO: Un altre vell conegut, qui finalitzà en la 7ena plaça del nostre grup la passada temporada, empatats amb l'Altea amb 12-12. És un d'eixos rivals incòmodes que lluiten fins el darrer segon! Per fi han canviat l'horari de joc!!!
Horari de joc: Dissabte a les 18.00h.
C.B. L´ALFAS "C": Equip de nova creació, filial de l'Altea d'EBA, i que tenen el 2on equip en Preferent, qui compartí grup la darrera temporada amb el Gata en la 2ª.
És una de les incògnites del grup i tindrem que esperar per veure a que pot aspirar!
Horari de joc: Dissabte a les 18.00h.
C.B. EL VERGER: Finalment els veïns han creat equips, desprès d'anys d'intentar-ho! Estan en el nostre grup i tindrem que lluitar fort amb ells per endur-nos les victòries.
Horari de joc: Dissabte a les 18.30h.
C.B. ROLSER PEDREGUER: L'etern rival, de tants anys arrere, desprès d'una mala temporada en la passada edició, segur que aquesta estarà més amunt en la taula i donant, encara, més guerra! Ens toca la 1ª jornada fer-los la visita, així que no ens podem adormir!
Horari de joc: Dissabte a les 18.30h.
C.B. EL PERELLO CASA EUSEBIO RTES.: L'equip del Perellonet, finalitzà la passada temporada en la posició 10ena del grup "B" de 1ª zonal, amb un balanç d'11-15. Serà complicat guanyar-los, però ho intentarem!
Horari de joc: Dissabte a les 18.30h.
C.B. OLIVA- MOMPO OPTICA: Un altre dels vells i durs rivals del grup. La passada temporada estigueren en la part alta de la taula (4rts amb 16-8) i aquesta temporada son un dels màxims (per no dir el màxim) aspirants al tro que aconseguí l'Ondara en la 2.009-2.010!
Horari de joc: Dissabte a les 16.30h.

Esperem que el nostre Sènior Masculí, com a actual Campió que és, faça un paper ben digne i aconsegueixi quedar en les posicions capdavanteres d'aquest complicat grup.

Salut a tots.

26 comentaris:

elpepgf ha dit...

bé xavals, ací teniu el resum fet del grup!
finalment ens han llevat el Penya Roja i l'Aldaia i ens han posat al grup El Verger, quedant-se un any més un grup d 13 equips, x tant, "gaudirem" d 2 jornades d descans!!! ;)

eloiet ha dit...

No està gens malament el grup, només un diumenge a valencia i l'altre a Altea per la vesprada es un a putada per a mi.

Plat fort per a començar la temporada, pero almenys no tindrem que anar a Pedreguer en gener o febrer i pelar-mos de fred com habitualment!

Ale, a vore si ens vegem el divendres

elpepgf ha dit...

sí, sí, exacte!!! però els d pedreguer sí q tindran q vindre a ondara a pelar-se d fred... jejeje
encara q estan acostumats... trobe q fa més fred en el poli d pedreguer q en el d'ondara...

espere q vingues el divendres, xq tenim q practicar MOLT, xatín!!! ;)

eloiet ha dit...

Practicar el que?? Sexe?? Això es fa millor en casa, que la pista es massa dura!!

Pel basquet no et preocupes que portem anys i anys practicant junts. El factor que determinarà si fem una bona temporada es les ganes que demostrem i la implicació de tots en jugar fort, defendre a 'muerte' i colaborar en atac. Si aconseguim que això funcione farem una bona temporada i si no, pues a la merda... es així de facil.

s'accepten comentaris al respecte de la meua reflexió matutina.


PD: també serà important que Pere no jugue massa minuts, que si no l'equip se'n va a pique!!

elpepgf ha dit...

callaaaaaaaa, no digues res sobre pere, q va sobrat en l'aspecte físic aquesta temporada... està eixint TOTS els dies a córrer i el tio està fortíssim!!!!!!!

en quant a la teva reflexió és correctíssima, però millor si practiquem algunes jugades, x a q no ens quedem sense idees i ens ofusquem en més d'un partit!!! ;)

Pere ha dit...

Hola xavals,hui no podre anar a entrenar per que m´han cridat urgentment des del Meridiano Alicante que necessiten al millor defensor de la província per a parar esta vesprada a Clay Tucker del reial Madrid i com no podia ser d´altra manera han pensat en el "Perro de presa"Pere Giner.Han arribat a suplicar-me que anara i això que jo els he dit que Pep Messina Giner no m´ho perdonaria mai,però al final no m´he pogut ressistir.Així que hui en la Nucia Meridiano-Reial Madrid.

P.D.Cesar i Pep voleu que li diga algo al vostre amic Garbajosa de part vostra?

P.D.Eloi no vaig a contestarte.M´asperaré al divendres per a demostrar-t´ho en la pista!!!Que macarra m´ha quedat esta frase.

P.D.No teniem que jugar un amistós contra vel Verger?Ja hiha data?

P.D.Faré informes de tots els jugadors i els aprofitaré per a fer l´equip del supermanager en el que vos arrassaré a tots.

elpepgf ha dit...

sobre l'amistós front el verger, no he trucat a ningú d'ells, xq finalment estan en el nostre grup...

però si voleu, l'amistòs es tindria q fer aquest mateix DIVENDRES!!!!!!!!!
q vos pareix!!!???

eloiet ha dit...

Ja Ja Ja, m'agradaria vore't pujant el baló davant de prigioni o de llull, seria un espectacle de nivell insuperable!!! Ja Ja, quina partida que m'estic pegant jo a soles!!

Pere, no el tinc cap por. Els jugadors bons no necessitem anar a correr tots els dies per fer-li la pilota al mister (que casualtitat que també està malalt i li agrada correr) i així poder jugar 10 minuts per partit en conter de 5 com la temporada passada... ahí lo dejo.

Lo de l'amistos seria interessant Pep, hi ha algo real o Pere s'ha fumat algo xungo?

eloiet ha dit...

Compteu amb mi per al divendres si hi ha partit... i si entrenem també va.

elpepgf ha dit...

jejeje, q persona més dolenta estàs fet eloi!!! des d q t'has casat q ens rajes sense parar... encara més... jajajaja

el problema d córrer és q és adictiu, res més enllà d q estiga'm bojos i tot això, home!!!

pos si voleu amistós, tindreu amistós!!! ala, ahí lo dejo...

Pere ha dit...

Estaria bé l´amistos!!Ja ho confirmaras.

Pep tens raó.Es veu que Eloi encara no coneix a ningú en Torrent per a clavar-se amb ells i ha de desfogar-se en nosaltres.No passa res,per això estan els amics per a deixar-se insultar.

Tens algo que dir de la meua destresa a l´hora de botar el balo?L´altre dia vaig conseguir botar el baló en la ma esquerra 3 voltes seguides!!!Que,com t´has quedat!!!Els meus progresos són espectaculars!!jajaja!!

Tu mes que ningú saps que els minuts no es guanyen anant a correr o estan en forma.Es conseguixen d´una forma més íntima...si no a sant de que tu portes tan d´any jugant 40 minuts,pel teu famos ganxo en l´esquerre??????jajajaja...
Esto es la guerra per la capitania.....ELOI DI MISSIÓ!!!!!

elpepgf ha dit...

uuuuuaaaaajajajajajajaja!!!!!!

açò és una lluita dialèctica en tota regla!!! jajajajajajaja

q bé vaig a passar-ho avui... jajajajajajajajajajaja

Pere ha dit...

Va Eloi que et toca a tu.Que casi m´agra més que s´anclaven en mi que rajar!!!

I si no fem algo millor,anem a rajar a Pep que molt "jo seré el vostre entrenador"i encara no em fet res de trellat en tot l´estiu!!!
Pep currateu i no poses tantes excuses: que si els joves no em fan cas, que Gloris m´ha dit que teniem una boda,que si et vas gitar en el cul a l´aire i t´has constipat...

Merda.Trobe que enguany tornaré a xuplr molt de banquillo si continue fent este tipus de comentaris...

P.D.PEGATINES TORNAAAAAAAAAA!!!!!!TU SI QUE M´ENTENIES!!!!!JAJAJAJAJAJA!!!

elpepgf ha dit...

a q li dic a loli q torne a entrenar-nos!!!???? xavaaaalll, q et jugues els teus 5 minuts, eh!!!!!!!!!!!!! jajajajajajaja

a veure pere, més q "perro d presa", recorda q ets "zapato veloz"!!! a veure si em tinc q posar jo a rajar, també, eh!!!
q molt d córrer, però, velocitat en la pista no n'he vist......... ejem, ejem, ejem...

jero ha dit...

eiii xavals conteu en mi el divendres tambe,que ja tinc ganes de fer algo de trellat!!,jajajajajajaja!! i a mes tinc a 2 pegolins en el verger i tinc ganetes de jugar contra ells,ja me confirmeu algo!!

Ale a cascarla!!

jero ha dit...

que mal va aço!,tinc que enviar dosmensatges segits pera que menvie les notificasions al correu,Pepppp arreglau bonico!!!

Ale a cascarla!!

elpepgf ha dit...

jeroooooooo, a saber q fas!!! a mi em va d luxe!!! i a veure si agafes el telèfon, collooooonnnssss!!!
ens veiem el divendres!!! ;)

pere deu estar d ressaca d partit, encara, no!!???

eloiet ha dit...

Pero al final hi ha partit o que?? Pere, com pares un segon de correr i presionar en el partidet aniré i el pegaré la bronca!! Jo, com no faig exercici no em podeu demanar res, pero vosaltres que feu coses rares teniu que aguantar l'equip.

Ale

elpepgf ha dit...

no, al final no hi ha partit, q m'ha dit l'entrenador del verger q en tindrà 2 tocant a la banda d música i un lissiat! i s'han quedat 5 ó 6 x a jugar i no vol amb tan poca gent!!!

pere, no va tant sobrat, xaval!!!!!!

q l'altre dia, va beure un parell d vegades desprès dels exercicis!!! LI FALTA OXIGEEEEENNNNN!!!!

Pere ha dit...

Merda!!ja m´heu pillat!!Realment no he anat a correr ningun dia.Hem pose les malles quan vaig al poli per a vacilar-vos.(si em vegereu canviant-me a la porta del poli...els xiquets em miren en cara rara.No m´extranyaria que un dia d´estos cridaren als municipals!!!!jajaja!!!).

I Pep,el dissabte a Beniarbeig,quan et vaig adelantar!!!(Si Eloi quina passa li vaig pegar!!)realment estava esperante entre el públic a que passares.Despres d´adelantar-te em vaig tornar a parar...

P.D.No trobeu a faltar algú al blog?FER JA NO SAPS ESCRIURE O ES QUE L´ANY PASSAT VAS GASTAR TOTA LA TEVA IRONIA????

VA HOME DELEITAMOS EN UN DELS TEUS COMENTARIS!!!!!

eloiet ha dit...

he llegit una paraula que no m'agrada gens... EXERCICIS!!! això que es!! si van per ahí els tirs aguantaré 5 minuts i no es ironia!!

Es veritat lo de fer, es dedica a posar comentaris raros en el facebook i coses en angles per a quedar de guay davant dels contactes femenins pero per ací ja no diu res.

Bo, a vore si ens vegem demà

elpepgf ha dit...

jajajajajajaja, ja trobava jo q vas córrer massa ràpid!!! és x això, xq tan sols vas fer 2 ó 3 kilòmetres, no!!!??? aaaaaahhhh, pillíiinnnn!!!

ESCOLTA, I CÈSAR QUAN S'AGAFA A CÓRRER, NO TENIA Q VINDRE A LA XARA!!!!!!!!!!!!??????????????



eloi, EXERCICIS, és el q feia rafa amb conos, però sense tants conos o sense ells!!!
tranquil q no et cansaràs molt!!! xq aprofitant q vindràs tu, explicaré un parell d jugades x a fer als partits, les practicarem i punt!!! ;)

és veritat q fer està molt pel carallibre dient tonteries i ja no ens deleita amb la seva presència al bloc... mare meva...

x cert! ara ja, tan sols, quedem nosaltres tres.............. jajajaja

garrot i pa dur ha dit...

A vore va, que el començament de curs no m'havia deixat temps per escriure. Això d'alçar-se altra vegada a les 8 del matí fa que em tinga que pegar unes siestes fins l'hora de sopar i no he tingut temps!

Lo de Pere està clar. Hui per hui és el millor preparat físicament de l'equip, que l'altre dia el vaig vore i no pareixia ni cansat el tio! Bueno, ara que ho pense... igual em va vore vindre i va fer un acceleró d'última hora i va saludar en pla sobrat i au... que estaria amagat allí darrere dels contenidors amb una cervessa en mà.

Jero no conteu amb ell... ara només té energies que per a una altra cosa... I a més, jo encara no li he perdonat lo del jabalí... no se vosaltres.

I per últim. No s'heu donat conter de la tonteria que estaveu comentant? PARTIT AMISTÓS CONTRA EL VERGER? JAJAJAJAJAJA. Una frase on s'ajunten els noms Ondara i Verger no pot acabar mai bé. Abans que acabara el primer temps ja haurien galtaes. Si a més crec que ells fan els calfaments espolsant-se entre ells!!

Elo, no escric en anglés per impresionar a les dones. Elles saben lo lamentable que sóc escriga en anglés, alemany, sueco o andalús... Mira que puc intentar-ho però no hi ha arreglo.

Ale, a la pròxima actualització em posaré a rajar des del primer dia que ara he hagut de llegir tots els comentaris per a posar-me al dia.

PD: la lliga està perduda. El millor jugador de l'equip se'n va a menjar ensaimades... I s'han acabat els shows que es portava entre mans amb els àrbrits.

garrot i pa dur ha dit...

eh mecaguendeu comenteu xe que ara m'he reenganxat i estic tot monós!!

jero ha dit...

Mira tu!!,The Fer returns!!!!jajajajajaja!!,tu favat comque este any no cal que conten en mi??,ara estic millor que mai!!!,per lo del javali no cal preocuparse que ara tinc que anar a la finqueta de Cesar a ferme en els que te ell alli,Javali pa tots!!jajajajajajajaja!!,per cert!!,me quedat sense BMW i no podre anar a entrenar!jajajajaja

Ale a cascarla!!

elpepgf ha dit...

jajajaja, fer tot ociós xarrant x ací i pel carallibre!!! i jero igual, i a més a més, trucant-me sense parar!!!

vaja quins cracks!!! i desprès soc jo l'ociós!!! però si estava guanyant el pa, colloooooonnnssss! estava en una visita d negocis!!! ;)

bé, pos res, d'ací un "no-res" ja toca anar cap al poli, xavals!!!