dijous, 2 de setembre del 2010

Espanya finalitza la 1ª fase del Mundial de Turquia

Ha finalitzat, fa poc més d'una hora la 1ª fase de grups per a la selecció espanyola de bàsquet, però aquesta vegada ha hagut més penes que glòries...
I es què els jugadores espanyols ens tenien mal acostumats a victòries contundents, donant igual el rival que tingués davant!!! Però en aquesta ocasió, la nefasta gestió de la banqueta, per part del seleccionador nacional Sergio Scariolo ha abocat els espanyols a 3 victòries i 2 derrotes, quedant relegats al 3er lloc del grup i condemnant-nos a jugar els 1/8 front ni més ni menys que Grècia, i en cas de passar, en 1/4 ens trobaríem a l'USA de Durant, Rose i companyia.

Scariolo està encabotat en que 10 dels 12 jugadors de l'equip han de jugar el mateix temps i els altres 2, els minuts de la brossa... i no és així... has de saber gestionar la banqueta, i com ocorregué front França i Lituània (els dos partits perduts), no fer coincidir a 5 suplents en pista i tots ells jugadors defensius, amb tan sols 6 punts d'avantatge... És un entrenador mecànic, i en el bàsquet no es pot ser mecànic, s'ha de saber improvisar i molt!!!
S'ha d'adonar que Garbajosa ja no és el de fa uns anys... Claver, amb pocs minuts en pista, està fent-ho moltíssim millor que el pivot de Torrejón de Ardoz.
Ja no està per a jugar tant, perd moltíssims rebots defensius i no demostra res, menys mal que encara guarda el llançament exterior!
Així com Raül López, que està per a jugar 5 ó 10 minuts per partit, com a molt.

Ha cremat un jugador tan important com Rudy, qui s'està mostrant irregular (un poc millor els darrers dos partits!), asseient-lo en la banqueta, quan estava enxufant-se en el partit en diverses ocasions.
Tampoc està aprofitant un jugador com Marc Gasol (un poc més aprofitat, com Rudy, els darrers partits), qui deuria ser la referència interior de la selecció.
Així mateix, un jugador com San Emeterio, amb un gran físic, tampoc l'està aprofitant...

Esperem que en la segona fase vaja tot millor, encara que ja no hi haurà opció d'errada possible!!! Qui perda, se'n tornarà cap a casa, i això per a la Campiona Europea, Mundial i Subcampiona Olímpica seria una vergonya, i mereixeria la destitució d'Scariolo.

Salut a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

nyas rajaeta q li acabe d pegar a scariolo, home!!!
perdoneu els súper fans d l'itàlia, però es q no puc amb ell... vaja tio roïn..............

pere, no et prengues a mal q raja al teu madridista garbajosa, però es q el xic te un moviment lateral defensiu brutalment dolent i és incapaç d'agafar un sol rebot en defensa!!! és increïble!!!

elpepgf ha dit...

x cert!!! recordeu portar demà a l'entrenament foto d carnet i còpia del dni!!!!!!!! ;)

Pep Sivera ha dit...

Gran resúm tècnic que es pot resumir en una paraula: Rajaeta!!!!!!! La veritat és que el señor "Escariolo" ens afona xiquets, a part de la poca aportació de S. Llull (almenys en els tres primers partits, el altres dos no els he vist), bueno i garbajosa que a part del partit front N.Zelanda (gran selecció) està arrastrant-se!!

garrot i pa dur ha dit...

a la selecció li fa falta un entrenador nou. Té dos possibilitats: o en pilla a un que diga "si perdem perdem tots", que al menys s'implica, o un que estiga a la banda xillant "ale, ale, ale, ale, ale, ale, ale, ale, ale, ale", que aixina es guanyen partits independentment de quan jugue cadascú!

Pep Sivera ha dit...

booooooooooooooooooooooooonaaaaaaaaa Fer, es nota que tu ho entens açò!!! Tu no voldries ser seleccionador? m'han dit que quan s'acabe el mundobasket (per a España segurament abans) hi hauran vacants...jeje

Unknown ha dit...

Pep, d la primera part no has encertat una, crec q han acabat 2ns i no jugaran amb EEUU fins la final (si arriben, clar)
de la segona part... t'ha eixit la veneta entrenaora? collins quines rajaes, però amb raó, eh.
Fer, ja q estàn q en busquen a un q faça tot el q tu dius: Abans del partit la frase de "si guanyem guanyem tots i si perdem perd jo", durant tot el partit "ale, ale ale ale ale ale!!!!) i als temps morts q diga "juguem en cabet, en cabet i s'assenyale el cap per si no saps on està) i així o hi ha q li guanye un partit...

Ale, fins a la vista.

elpepgf ha dit...

pos finalment, i gràcies al triomf d nova zelanda front frança, en cas d passar front a grècia s'emfrontarien al q ix del sèrbia-croàcia, x sort, al perdre d 12 frança, espanya es queda 2ª d grup, en lloc d 3ª i evita el quadre americà!!!!!!!!!!!

en el moment q vaig fer l'article els encreuaments eren eixos toni, però desprès van canviar!!! ;)

ara posaré el quadre d'enfrontaments, x a q quede més clar! ;)