dimarts, 28 de setembre del 2010

El Bàsquet Xeraco es retira de la competició!

L'equip BÀSQUET XERACO de categoria Sènior Masculí 1ª Grup "C" s'ha retirat de la competició, per aquest fet la jornada en que tocaria jugar contra ells, serà jornada de descans per a nosaltres, així com per a la resta d'equips en les seves respectives jornades.
Una mala notícia, que deixa la lliga amb 12 equips i 4 jornades de descans!

Per tant, a més de descansar les jornades 5ena (07-11-10) i 18ena (27-02-11), també ho farem en la 9ena (12-12-10) i en la 22ena (27-03-11), aquestes últimes son les respectives al Bàsquet Xeraco!

Salut a tots.

13 comentaris:

elpepgf ha dit...

pos això... una llàstima, un equip menys a qui enfrontar-nos!!!

eloiet ha dit...

Mirant la pandilla de la foto, si que es una llàstima que s'hagen retirat...

Per cert, no se com ho tindré per al dissabte, ja que el diumenge passat em vaig fer mal al genoll i encara camine tot coixo. Espere que la cosa millore, encara queden dies, pero vaig fer un moviment raro en el genoll i se'm va inflar un poc i tot. La meua intenció es jugar, sempre que no tinga massa dolor

Pere ha dit...

Eloi espere que et recuperes d´ací al dissabte per que si la victoria davant del Pedreguer s´ha de basar en el meu control del baló i els meus rebots la portem clara!!!!jajaja!!

Comença a no agradar-me esta lliga.Això de descansar tantes jornades...

Eloi, jo també trobe que la pinta de l´equip del Xeraco és prou trista i que segurament haverem guanyat els dos partits.El que passa es que després he vist la nostra foto d´equip i segur que ningú pot creure´s que guanyarem la lliga l´any passat!!!
Quina banda!!!!!Mare meua!!

eloiet ha dit...

Pues si, jo també espere estar millor per a dissabte.
Lo que dius de la nostra foto es totalment cert. Menuda pinta que tenim i damunt el titulet que ha posat pep en la portada "club bàsquet ondara. Panda de borratxos i Campions Lliga 2009-2010, de rebot!!!" també te la seua tela!!!

Bo a vore si podem estar tots el dissabte i a vore com ho fem, que no les tinc totes...

Per cert, ves fent un equipet en la lligueta d'espanyolitos que estarà be vore com el traus els billets de la cartera per a convidar-me a sopar!!

elpepgf ha dit...

com sou així!!!!??? quins dos!!! sempre faltant el respete als rivals!!! pareixeu mourinho amb el pobre pedro leon, collons!!!!!!!!!!

pos sapigau q el xeraco, va quedar el 1er del seu grup en 2ª la temporada passada!!!!!!!! (així seria el grup...) jajajajajajajajaja, q cabró q soc... jajajajajajajaja

sí, el nostre títol del bloc, també és bastant LAMENTABLE, però anava d pm, desprès d guanyar la lliga, xq mira q som borratxos, xe!!!!!!

eloi, x favor, posat bo el més aviat possible, xq joan, està com tu, amb un genoll unflat, i si tenim q confiar amb mi o amb pere, anem aviadets... :(

elpepgf ha dit...

x cert, eloi, m'he passat els teus jugadors del cyberbug al meu compte i vaig a desfer-me d quasi tot...

garrot i pa dur ha dit...

pues de l'equip de Xeraco, menys un que te cara de passar-se el dia cara l'ordinador, tots pareix que tinguen un físic desent. I la nostra foto no ens deixa en massa bon lloc. I si hagueren pogut vore la foto de Toni entrenant l'altre dia haguerem vist...

QUAN FEU EL PRIMER SOPAR D'EQUIP?

garrot i pa dur ha dit...

pd: m'acabe de donar conter que el missatge pot pareixer un poc julandron... i no eh...

jero ha dit...

Un poc julandron si que eres fer!!,jo supose que pal dissapte estare be ja no tinc febra,pero vaig hasta el cul de droges dures!!jajajajajajajaja!,ja vos anire informant.

Ale a cascarla!

jero ha dit...

a

elpepgf ha dit...

LA FRASE D LA SETMANA, PATROCINADA BY FER:

"menys un que te cara de passar-se el dia cara l'ordinador, tots pareix que tinguen un físic desent"

q gran ets fer, i no pel tamany precisament!!! jajajajajajajaja
sí q és un poc julandroneta la frase, sí... jajajajaja

jero, a veure si et poses bo, xq si falleu tu i eloi, a veure qui collons juga en la "pintura"!!!

eloiet ha dit...

Pues la cosa està malament. Hui encara tinc el genoll fatal així que no ho tinc gens clar... a vore dema com va.

Fer, la teua pregunta m'agrada, així que la reformule: Quan collons fem la primera sopà de la temporada?? Que m'he perdut les últimes i tenc ganetes...va aneu posant dates

elpepgf ha dit...

si voleu ho xarrem el divendres en el poli, bonicos!!! ;)
encara, q entre gent amb "febra" (q aviat ha vingut aquesta xica, enguany, no!!!???) i gent amb el genoll lissiat, tindriem més gent al bloc q en el poli... jejeje

eloi, encara q estigues xungo, vindràs a veure el partit, no!!!??? ;)