dilluns, 8 de febrer del 2010

Mitja lliga en la butxaca!!!

La jornada dels equips ondarencs començava el dissabte 6 a les 16.30h. amb l'enfrontament entre el Júnior Masculí d'Ondara i el Liceu Francès. Un partit molt difícil per al nostre equip Júnior, ja què els d'Alacant venien com a líder invictes. Els nostres posaren moltes ganes, però poc a poc els visitants anaven agafant avantatges i escapant-se en el marcador. Finalment 26-59 per als del Liceu Francès, qui correspongué amb la seva mitja de victòries de +30 punts a favor, aquest cop 33!

Desprès d'aquest partit es jugava el Sènior Masculí el liderat davant del Calp, en un partit que prometia ser físic i duríssim. I no fou per a menys. El primer quart estigué complétament igualat, encistellant el Calp el 9-9 quan quedaven pocs segons per a finalitzar el quart. Però els nostres estaven molt concentrats i motivats i no anaven a deixar-se agafar per l'equip visitant, i en el segon quart, eixiren ja amb moltes ganes, sort tingué el Calp d'encistellar dos triples gairebé consecutius i no perdre-li la cara al partit, per què els nostres apretaven i molt en defensa. 22-17 al descans i 13-8 en aquest quart.
A l'eixida dels vestidors els nostres continuaven igual de centrats en defensa i un 11-9, els donava un poc més d'aire (33-26) per encarar el darrer i definitiu quart. En aquest darrer quart fou molt important l'assistència massiva de públic al Poliesportiu ondarenc, ja que si els nostres apretaven en defensa, el públic xiulava cada vegada que el Calp tenia que llançar des de la línia de personal, aconseguint un pobre 2/14 en aquest quart, on els nostres aprofitaren per anotar cistelles molt treballades, jugant inteligentment i molt ben dirigits pels bases. El quart acabà amb el Calp desesperat davant l'ofegant defensa ondarenca, que els deixà en 7 punts i sense poder anotar la primera cistella en jugada del quart fins el minut 3 i des d'aquesta fins el minut 10. 16-7 en aquest quart, que deixava el partit amb el 49-33 final per als nostres jugadors. Tot un partidàs digne de veure.
Anotació: Sergi 2 punts, Pere 2, Cèsar 2, Pep 2 i Eloi 13 - cinc inicial - Jordi 2, Sergio 7, Vicent 13, Pito 3, Fer 2, Jero 0 i Felip 1.

El diumenge 7 a les 16.30h. es jugava el partit entre el Júnior Femení d'Ondara i el Dénia B.C. Un partit, a priori sense color, ja que les de Dénia lluiten per la cinquena plaça. Les nostres, amb tan sols 6 jugadores, donaren tot el que portaven dins, i així es reflexà en el marcador, finalitzant el primer quart amb color ondarenc, per 10-8, les de Dénia apretaven, però les nostres tenien molta gana de sorprendre i fins el minut 5, amb el 15-14 estigueren manant, a partir d'ací les visitants no pergueren el comandament del partit, al descans 18-20 i les nostres seguien apretant. A l'eixida del descans es notà que les nostres no tenien recanvis frescs a la banqueta i pagaren l'esforç de la primera part amb un parcial de 3-12 (21-32), però en el darrer quart també pogueren apretar un poc, finalitzant-lo 6-10 i acabant el partit amb un bon joc i un marcador molt digne de 27-42.
Anotació: Carla 5 punts, Bea 2, Vane 11, Isa 0 i Sil 4 - cinc inicial - Sandra 5.

Salut a tots.

27 comentaris:

elpepgf ha dit...

serà x títols d'articles originals, o q!!!!!!!!!!?????????? jajajajajajajaja amb aquest em quede amb tots vosaltres... jajajajaja

bé, xavals, molt bon partit el del dissabte! deixar al calp amb tan sols 33 punts és una feina molt complicada i ho vam aconseguir treballant molt bé en defensa, a veure si continua la cosa així q el diumenge també tenim un partit ben complicat front el 3er, el Natzaré!!!!!!!!!

un assumpte important: LA BODA D'ELOI, no vam parlar del partit d'eixe dia, tenim un lleuger "problem", xq he trucat al mòbil q tenen d contacte unes quantes vegades i no me l'agafen, x tant, la única possibilitat q veig és passar el partit a les 4 i el dels júniors a les 6, dieu-me JA com ho veieu i demane el canvi a federació ;)

Pep Sivera ha dit...

si es la unica manera canvia el partit a les 4 pero JA!!! que si no no anem a la boda!!!!!!!!!!!

Ara anem al important!!!! JA M'HAN BIRLAT UNA CISTELLA!!!!!!! CAGUEN LA MAR!!!!!!!! o almenys pense jo, encara que no estic segur pero be!!!

per cert, Jero esta jornada a fet de Fer, en un bonic rosco!!!jejejeje.

Un altra cosa a destacar es que crec que no vam fer un triple en tot el partit no?? tampoc vam tirar molt de tres pero aixo demostra que vam jugar en cabet!! i que lo que va fer Pere a pedreguer era potra!!!jajaja ale a rajar tot el mon!!

elpepgf ha dit...

"lo que va fer Pere a pedreguer era potra!!!" juas, juas, juas!!!!!!! quina lluida d comentari has fet pito!!! jajajajajajajajajajaja
jo tan sols recorde 2 ó 3 llançaments d 3...


bé, pos a veure q diuen la resta q es passen x ací i envie el fax a federació ràpidament!!!!!!!!!!!

jero ha dit...

xe no!xe no!,el unic que no a fet punts vaig ser jo :( :( pero no pasa res este diumenge en fare algun,si me vegeu arribar en la peluca posa i maquillat no sasusteu,jajajajajajajaja!!!

P-D ningu te que comentar els dos taponarros que li van fer a Pere??,si averem jugat en sol Pere avera anat per la sombra,jajajajajajajajaja!!se li va fer deniiiiiiittttttt!!!!

elpepgf ha dit...

uuuuuuuuufffffffffffffff... pos mira q no recordaba els taponets eixos... jajajajaja

el segon, el segon va ser el bo...................................................................................................................................................................

Pere ha dit...

No coment...










P.D.Que content que estic de la victoria del dissabte!!si senyor!!!

elpepgf ha dit...

jo també, pere, jo també estic contentíssim, vam jugar tots com mai i amb una intensitat increïble, a veure si dura fins el proper diumenge i, també, podem guanyar el natzaré... ;)

PHeNiX ha dit...

Eiii enhorabona pel partit del dissabte!! Vos parla un jugador del Calp! La veritat que vos mereixeu guanyar la lliga, sou l'equip que millor juga, teniu molt clar lo que teniu que fer, li poseu molta intensitat en defensa, i això, que no més vull disculpar l'actitud d'algun dels meus companys, em pareix que l'impotencia del pèsim partit que vam fer es va notar molt, i van tindre alguna acció que no era de rebut. Sincerament, no vam donar molt bona image, ni de joc ni d'actitut com a equip. Demane disculpes, y l'enhorabona per la lliga, perque ja tindrieu que perdre 3 partits y guanyarlos tots nosaltres, cosa que no crec que pase, no està l'ambient molt positiu la veritat.
Un salut des de Calp!!

Pere ha dit...

Té molt de mèrit escriure el que has escrit.Moltes gràcies i molta sort en la lliga per que encara falta molt per jugar!

Com veus un dels mèrits del nostre equip és este blog on podem posar-nos a parir uns als altre i damunt no podem queixar-nos per que es veritat que alguns som molt malos!!!jaja!!!

CarLa ha dit...

Xicons!! ENHORABONA, de veritat vaja partidas el del diumenge, trobe que no tornarem a veure un partit d'estes categories en ondara (bueno esperem que si), enserio va ser super emosionant!!!.
Tal volta l'event de Pepe en el tuenti va funcionar, perque vaja afició hi havia, n'erem un cabas!!
Vicent, espere que t'encontres millor, de veritat, perque vaja colp que et vas endur.

Res mes felicitar-vos altra vegada i despres d'aço segur que als proxims partits hi haura tanta o mes gent com el diumenge.

ADEU!!

eloiet ha dit...

Buenas a tots, torne a l'activitat i vaig qe açò està prou animat...

En primer lloc, felicitar-mos a tots per el bon partit del dissabte, així dona gust jugar i vore que tots estan a tope en el partit... hasta Fer i Cesar corrien i agafaben rebots!!!!! inaudito!!!

A vore si mantenim el bon nivell perque tenim partits complicats este mes i si els guanyem, ja me'n podré anar tranquil a Costa Rica.

Lo del partit del 6 de març de una putada, si es divendres encara faig un esforç(a costa de tragar-me un bon puro) pero el dissabte ho veig molt complicat.

Pere, lo de malos ho diras per tu no?? Jo soc una máquina de fer basquet sense comparació alguna!

Pep Sivera ha dit...

jajaja mare de deu com esta el tema!!! desde calp ens donen l'enhorabona (gracies per cert), algu reconeix que el meu event en el TONTI va tindre efecte...
Per cert, m'he adonat que el primer en tirar-li al coll a Pere vaig ser jo, pero veig que la gent continua anant a per ell, que si xapes, que si va per la sombra, que si es malo, Pere entra a defendret i a rajar-me que si no tota la semana el mateix tema aborrix!!!

Per cert, ja que tots ho digueu, jo també estic molt content per la victoria del DISSABTE (ehhhhh CARLA, que el partit va ser dissabte, jeje)

Per favor a part de Eloi i jo que algu mes conteste a la pregunta de Pep sobre el partit del dia de la boda de Eloi!!

Ale ja he dit prou coses per hui!!!

P.D: JERO PAQUET!!!

elpepgf ha dit...

gràcies phenix!!! però encara queda molta lliga x davant i no hi ha res guanyat... vosaltres també teniu un gran equip!!!
com bé diu eloi, estarem 2 partits més sense ell, q se'n va d viatge a costa rica!!! (cabró!!!! jejejejejeje)
però si aconseguim jugar així els pròxims partits tindrem molt avançat, sobre tot el proper diumenge, q juguem front el natzaret!!!

a pere no se li ha d fer molt d cas... d tant en tant diu coses sense trellat... qui és malo, pere, tu, veritat????!!!!! xq vas passar d ser màxim encistellador a 2 puntets... en tan sols una setmana d diferència... jajajaja

pito, deixa a carla q no sap en quin mon viu... pobreta... jajajajaja!!
sí, el partit era DISSABTE, carla. els diumenges "juguem" les xiques!!!!!!!!!!!!!!!
x cert, no crec q torne a vindre tanta gent en la vida a veure un partit d'aquest esport oblidat................ :(:(:(

Pere ha dit...

Que barat que es clavar-se en mi!!Teniu sort que soc una bona persona i gens rencoros.A més sé que teniu molt clar que soc el puto crack de l´equip el que passa és que no m´agrada vacil.lar per a que no es sintau inferiors i sols faig exhibicions quan veig a l´equip en serios problemes com front al totpoderós Pedreguer.En canvi contra el Calp em vaig dedicar a una nova faceta que he descobert enguany en el bàsquet:LA DEFENSA.Que tremole Ricky Rubio que ja estan ací "las manos más`"rapidas del Oeste"!!!!!JAJAJAJA!!

No sé per que però trobe que ara encara em rajareu més...

I el que em dona més rabia es que el dissabte hasta César va jugar intensíssim i no puc clavar-me en ell!!!Sols espere que contra el Nazaret torne a la seua velocitat habitual de 0.3 metres/hora!!!

Pep Sivera ha dit...

Parlant del gran Cesar, algú es va adonar de la castanya que es va tirar el tio de 8 metres com si estiguera en l'NBA???? mare de deu senyor!!!!
Pere en Natzaré jo espere una exhibició per la teua part, ara en serio ehhh, que no pot ser un partit sense un triple del "trilero" del equip!!!

I balons a Jero que no li van fer xapa en este partit i no pot ser, encara que el tio es tira les pedres sobre la seua teulada, rosco!!!! jejeje es que esta setmana vaig a per tots!!!

A Sergio T. no li direm res del contraatac sol sense ningu en el que falla la bandejeta perque no, pero despres es ell el que diu que hi ha que anotar les canastes facils!!!!

eloiet ha dit...

Ja Ja, menos mal que vam guanyar, perque estem rajant mes que qualsevol altra setmana!! M'agrada.

Pito, si que recorde el triple de Cesar desde la linea de banda... brutal. Te perdó ja que va jugar mes intens que mai i això es de reconeixer, igual que Fer que anava pel camp com un 'poseso'. Esta semana estarà tan cansat que no podrà ni visitar les seues pàgines guarres a primer hora del matí!!

PHeNiX ha dit...

Mèrit no, som rivals, pero és molt evident, i no costa res admitir-ho, que com equip sou molt superiors a la resta. A lo millor, si fem una comparació jugador per jugador, potser que tingam millor equip, pero no val de res si no s'entrena bé, i crec que eixa és la diferència entre l'Ondara y el Calp. Però bé, espere que l'any que ve tornem a viatjar a la vostra pista, però en Preferent, que supose que allí tindrem que lluitar per un objectiu molt diferent. Per cert, el base del vostre equip, com li diuen¿? El número 6 crec que és. Només dir-li que podia fitxar amb nosaltres el que queda de temporada, em pareix el millor base de la lliga, sino el millor jugador. Qué faena faria ací, jejejejeje!! Això era, no vull molestar-vos més xicons. Enhorabona per l'equip, pel bon ambient que pareix que teniu i per supost, enhorabona per la lliga!!!

garrot i pa dur ha dit...

Ieeee buenas, estava tardant a comentar perquè, com ja ha dit Eloi, el porno lleva molt de temps i clar... tot no pot ser XD

ostia quin cul més net tenim, no? açò és tot una llepà. Estic per fer-li un conter a ma uela per a que entre i ens tire més floretes encara!!

Bo, ens vegem el divendres a l'entreno però no es penseu que aniré intens, que amb una volta per temporada està bé el tema...

elpepgf ha dit...

sobre pere, tan sols diré una cosa: DEFENSA???????????? jajajajaja
home, la veritat, és q estàs defenent molt millor, però molt millor q mai, això s'ha d reconèixer, però x a burlar-nos sempre estem a temps... ;)

sí q és veritat q el campió d cèsar es va llançar un dels seus triplets d 8 metres... jajajaja
ell diu q està preparat x a quan canvien la línea a 7.25!!! es nota, es nota!!! jajajajajja


phenix si aconseguiu q sergio fitxe per vosaltres hi ha per a posar-vos una medalla!!!
t'explique xq: es va deixar el bàsquet farà 4 ó 5 temporades, ja... i des d'aleshores li calfàvem el cap x a q tornara. finalment ho ha fet, però te clar q quan acabe la temporada tornarà a l'atlestime!!!
la veritat q no hi ha altre base q domine tant els temps del partit com ell, és una màquina!!!!!!


fer, tens tota la raó del mon... q llepons estem........ ajajajajajajjja

elpepgf ha dit...

bueno, senyors, vist q ningú més comenta sobre el canvi d'horari del partti del 6 d març, aquesta nit a l'entrenament ho parle amb vicent i passe el nostre a les 4 i el dels júniors a les 6, i au........

garrot i pa dur ha dit...

decissió que em pareix molt acertada Pep.

eloiet ha dit...

Jo vos diria de tot per fe-me perdre la siesta del dissabte pero no es el cas... caguen tot he perdut una opinio per a rajar-vos!

Pep Sivera ha dit...

a que no penses vindre??? jo em portaria el traje al partit i em vestiria en el poli, segur que agafa un coloret rojet de categoria tu!!! Quin poca vergonya, es la pijor excusa que he vist mai per a no vindre a un partit, es que em tinc que casar!!! Vinga!!!!!!! Fuera, golfo, vividor!!!jejjejejeje

elpepgf ha dit...

esteu fets gentola!!!!!!!!!!!
deixeu al pobre eloi i no el maregeu, q ja te prou amb el q li ve damunt!!!!
els casats sabem el q diem!!! pito, lo teu no conta com a matrimoni, el dia q et posen l'anell d poder al dit, perds totes les teves forces i sucumbeixes al poder obscur d sauron, diiiiccc.... d le dones!!!!!!!!!!!!
jajajajajajajajajaja

elpepgf ha dit...

x cert, ningú ha fet cap comentari sobre el títol d l'article d'aquesta setmana... ahi queda eso..................

Pep Sivera ha dit...

home el titol ja l'haviem donat per suposat quan vam guanyar el partit, era prebisible, esperat per tots, poc original...uyyyy perdo que ja estava rajant de nou.

Molt bé Pep bon titol per a l'article, molt currat tio, si senyor!!!

I a mi deixeu-me de anells de poder i de histories que jo no vull saber res de sauron.

Ale algu més per a rajar???? caguen la mar, esta setmana no puc dir res de Fer!!! ale despres mes!!!

elpepgf ha dit...

anem a rajar... q vaig a posar un nou article!!!!!!!!! ;)