divendres, 5 de febrer del 2010

La prèvia de la 15ena jornada

Aquesta complicadíssima jornada començarà el dissabte 6 a les 16.30h. amb el partit on l'equip Júnior Masculí d'Ondara rebrà el líder del grup "F", el Liceo Francès d'Alacant.
Serà un partit duríssim i ben complicat per als nostres júniors, ja que els alacantins encara no han perdut en cap dels seus 13 enfrontaments i avassallen allà on van per 30 punts, exactes, de diferència.

Tot seguit, a les 18.30h., es disputarà el partit més important de la temporada de tots els equips ondarencs. El Sènior Masculí, líder del grup "D", rebrà el segon classificat, el Calp. El partit és de vital importància per a tots dos equips, ja que en cas de victòria dels locals, deixarien la lliga, gairebé, sentenciada, amb el Calp a 2 partits de diferència i dependrien exclussivament d'ells mateixos, mentre que si guanyaren els visitants, podrien passar dos coses:
- en cas de victòria visitant per menys de 5 punts, l'Ondara encara mantindria el liderat, malgrat l'empat a victòries i derrotes.
- si la victòria visitant fou per 6 ó més punts, el liderat passaria a mans del Calp, i l'Ondara dependria d'una derrota del conjunt de la Marina Baixa per aspirar de nou al liderat.
En tot cas i siga el que siga el que tinga que passar, demanem l'assistència de públic de tota la Vila d'Ondara, ja que és un partit, com ja hem dit, importantíssim.

El diumenge 7, tancarà la jornada a les 16.30h. el Júnior Femení rebent el Dénia B.C. L'equip del "Grau" ve de perdre front el Cabo Mar "A" i "B", en dos jornades consecutives i depenen d'elles mateixes per aconseguir la cinquena plaça, ja que tenen el Pedreguer a un sol partit, apretant-les per darrere.
Un altre duel important per a les ondarenques en aquesta jornada, serà el Teulada - Alfaç, ja que en cas de victòria teuladina, les nostres tornarien a la 9ena posició, mentre si la victòria fou de les d'Alfaç, les nostres xiques mantindrien la 8ena plaça, a falta d'una jornada per a finalizar la lliga regular.

Salut i sort a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala prèvia feta, ara toca centrar-nos TOTS amb el partit d demà!!! eloi, recorda: CONCENTRACIÓOOOOOOOOO!!!!!!!!
JAJAJAJAJJA

eloiet ha dit...

ehh perque dius això. Esta nit aniré a concentrar-me en unes cervessetes per a estar millor demà!! així segur que ho faig millor al partit.
Ale, fins després, que hui aniré a entrenar i tot

Pep Sivera ha dit...

si guanyem dema serien dos victories de diferencies mes la que ens dona haber guanyat els dos, perque la segon volta tenim partits xunguillos fora de casa, aixi que xavals esta vesprada tots a entrenar per a porsar-nos les piles i dema a mort!!!

elpepgf ha dit...

demà morts, o demà a mort!!!!!!!!????????

com està això com...??? q no ho he pillat molt bé.........

si jo entrene fort avui, demà no em podré posar ni recte del mal q em farà l'esquena, però si vols, jo entrene avui a mort......... ;)

elpepgf ha dit...

ale... així amb la classificació queda i s'entén millor!!! vinga m'en vaig a dinar, gent!!! aaaaaaaaadeu

garrot i pa dur ha dit...

Pep, PLORÓ!! jejejejejeje

elpepgf ha dit...

fer lastre!!! a veure avui en la paxangueta q li fas a eloi pa q no et faça el seu famòs "gantxo" en tota la cara, 10 vegades seguides........ jajajajajaja