dilluns, 15 de febrer del 2010

Derrotes per anar i vendre...

Aquesta jornada ha estat horrible per als interessos dels nostres equips.

El dissabte a les 17.30h. el Júnior Masculí, vistava La Vila, aspirant a batre al penúltim classificat, per intentar pujar a la vuitena posició, però fou La Vila qui dominà tot el partit i s'emportà la victòria final per un clar i contundent 67-41, aconseguint així la segona victòria de la temporada.

A les 18.30h. jugava el Júnior Femení en Alacant front el Cabo Mar "A". El partit es tingué que jugar en el pavelló cobert "Rafael Pastor", degut a la pluja. Fou un partit sense massa història, però amb dos fases diferenciades: la primera fins el descans, on el Júnior ondarenc atacava amb criteri, merejant la pilota ràpidament i creant perill, i en la segona part, les ondarenques, enfonsades físicament, ja que n'eren tan sols 6, no pogueren crear ningun perill, perdent finalment per 92-19.
Anotació: Sandra 4 punts, Bea 0, Vane 5, Isa 1 i Sil 0 - cinc inicial - Carla 9.

El diumenge es jugava a les 19h. en València, el 3er classificat rebia el líder, es a dir, el Natzaret "A" rebia el Sènior Masculí d'Ondara, qui viatjà a València amb tan sols 2 pivots i no pogué fer-se amb la victòria. El partit començà amb un dur parcial de 16-0 per als locals, on els ondarencs foren incapaços de respondre fins el minut 8, amb un 0-9, acabant el primer quart 16-9. El segon quart fou un intercanvi de cistelles pur i dur, acanbant-lo 12-11 i 28-20 al descans i els ondarencs amb un joc molt i molt espès.
Començà la segona part amb nous aires i amb els ondarencs més durs en defensa, però qualsevol mínim contacte era xiulat com a falta personal, acabà el quart 6-8 (34-28). Al començar el darrer quart un parcial de 2-9 en el minut 4, col·locava els ondarencs dalt en el marcador, per primera vegada en tot el partit: 36-37. Una jugada molt dura que no fou sancionada com a falta, deixà a Pere amb el muscle lesionat. Els ondarencs es quedaren desubicats i no sapigueren finalitzar la remuntada i els locals s'imposaren per 47-41 (13-13 en aquest quart).
Anotació: Sergi 2 punts, Jordi 17, Cèsar 1, Pep 4 i Fer 0 - cinc inicial - Pere 0, Sergio 12 i Pito 5.

Salut a tots.

24 comentaris:

elpepgf ha dit...

bé xicons, ací teniu la crònica amb el regust amarg d la derrota d'ahir.........
a veure si als propers partits complicats q ens queden fora de casa estem tots i complim!!!!!!!!!!
q anar amb tan sols 2 pivots a jugar front el 3er, pos no és q siga massa recomanable..........

eloiet ha dit...

Quina putada xavals... pero no patiu que heu donat la cara en un partit difícil. Lamente no haver anat, pero m'ho van prohibir per no contagiar a tots la infecció asquerosa esta que tinc en la cara.

Cotinuem com a líders i ara anem a per totes la setmana que ve... que ademes tenim sopaeta!!!

Ale, comenceu les rajaes que jo m'enganxe!

Pere, no el raje perque posa que et vas fer mal... confirma que el trobes be així puc posar-te a caldo!!

elpepgf ha dit...

supose q estarà millor, encara q deu tindre un morat en el muscle d "cuidadito".............
pots moure bé el braç, pere!!!????

la veritat q no hi ha massa q rajar, xq intentàrem en tot moment donar "el callo"... però eixe parcial inicial on no reaccionàrem ni demanant temps mort ni fent cap d canvi ens sentencià.......... :(:(:(

elpepgf ha dit...

x cert... sempre ens queda rajar a cèsar, q va aconseguir un 0/6 o una estadística molt semblant d 3 punts i 2 ó 3 vegades no va tocar ni l'anella!!! jajajajajajajajaja
cèsar, lastre!!! et trauen d'ondara (d les cistelles velles) i ja no en fas ni unaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! jajajajajaja

eloiet ha dit...

Lo de rajar no es en mala intenció, sols per fer la setmana un poc mes interessant... la veritat que no es pot fer mes que aplaudir als que vau anar i vau intentar guanyar en una pista dificil.

De mi podeu dir que en la cosa rara esta estic un poc mes guapo, que les fotos de la boda quedaran de lujo si no se'm cura la merda esta i coses similars.

Pere, no patisques si el fa mal el braç, el dissabte jo et donaré les cassalles i cubates a la boqueta per a que no el queixes!!

Pep Sivera ha dit...

jo vaig a rajar a eloi que m'han dit que te la cara com el jorobado de notre damme!!! (es broma ehhh, recuperat que el dissabte tenim despedida...uyyy volia dir partit) Hi ha que donar-li la enhorabona a Jordi que per fi a fet un partit com toca sense clavar-se en massa barullos, a vore si el que resta de tempoarda contiuna aixi que fa falta!!!
Bueno de Jero no direm res...ejem ejem!!

Pere recuperat que no esta la cosa per a lesions.

Ale trobe que ja els tinc a tots, lo de cesar no te remei, i no seria normal rajar-me a mi mateixa, eixa feina la deixe per als altres.

Ale a pastar.

elpepgf ha dit...

joder!!!!!!!!! q bo lo del jorobado d notre-damme!!!! jajajajajajajajjajaja
esperem q se li'n vaja, xq si a la boda li queden restes... malament... però encara queden gairebé 3 setmanes, segur q se't cura, tranquil!!! ;)
això sí, si el dissabte no pots vindre a la despedida, "se siente", eh!!! jajajajajajja, la farem sense tu!!! jajajajajajajaja

jordi va tornar a jugar bé, sí, ja ho crec, fins i tot va encistellar un contraatac q va tindre, però va perdre els papers protestant un parell d pesonals... jajajajajajajajaja, això no canvia... jajajjajaja

eloiet ha dit...

Ehh, un respecte, que el jorobado de notredam no tenia la lepra!!! Jo el supere!!!!!!

Si no se'n va ja tinc la tàctica per a la boda. M'afeite la mitat bona de la cara i apareixc en totes les fotos de perfil, així no es nota res!

Ademés es una bona excusa per a que no vinguen tots a besar-me i coses similars

garrot i pa dur ha dit...

la clau era haver fet una individual amb un dels pivots sobre el seu, però clar, no em feu cas i passa el que passa... jejejeje

bé, el dissabte més.

Jero traidor!!

elpepgf ha dit...

jajajajaja, quin aprofitat!!! pos sàpigues q totes les dones majors t'han d besar estigues com estigues, xq a elles això els dona igual, tan sols volen q bavar i bavar als qui es casen!!!!!!!!!!! jajajajajajajajajajaja
així q ves mentalitzan-te!!! jeje

elpepgf ha dit...

fer, tens raó, trobe q si els haguérem fet individual no hagueren sabut atacar-nos....... trobe jo...
però això ja es va comentar i mira........... :(:(:(

Pep Sivera ha dit...

jo tambe estic d'acord en lo de la individual, aquells tampoc es que foren unes maquines fisicament parlant i crec que ho hagueren passat mal, pero bé ara ja no es pot fer res!!

Eloi tens la lepra??? joder entonces si que superes al jorobado!!!jejeje

garrot i pa dur ha dit...

ie rajeu ostia, encara que siga a mi, però rajeu que açò està mort i jo tinc poca faena

elpepgf ha dit...

fer cabró q al minut 13 em vas deixar sol al fer la 3a personal!!! tio bruuuuuuuuttt!!

ala, ja t'he rajat un poc!!! :D

eloiet ha dit...

Això brut!! Un partit que podies aprofitar i fer 20 punts i 15 rebots va i no fas res!! Que passa que estaves encara cansat de la setmana passada o que!! vas tindre molta activitat manual entre setmana i faltaven les forces!! Bruuut!!

garrot i pa dur ha dit...

colló colló tampoc era això eh!!

tinc explicacions, a vore:

si, sóc un brut, sempre ho he sigut i no vaig a deixar de ser-ho perquè m'ho digueu.

no vaig fer 20 punts perquè tirant un sol tir mal està que els fera.

si, estava cansat de la setmana passada, jo ja vaig avisar que un partit intens per temporada està bé jejejejeje

Pep Sivera ha dit...

ieee aneu borrant a gent de la despedida que Felip diu que no ve!!! Pep recorda portar el boy...uyyy perdó no volia dir-ho per asi que eloi segur que ho llig!!!jejejeje

garrot i pa dur ha dit...

http://www.cboliva.org/index.php/els-nostres-equips/seniors-b/491-j5-el-senior-qbq-perd-forcaamb-l-ondara

llegiu açò que m'han passat. I sobretot CESAR, si ho lliges fixat a l'última línea jajajajaja

Pep Sivera ha dit...

jejeje que bo!!!!!!!!!!!!!!!! però per un altra part ens posen a caldo aixi que la semana que ve a per ells a muerte!!!!

Ara jo fora cesar el clavaria 50 punt en eixe partit, i eloi uns altres 50...sera boques!!!!!!

eloiet ha dit...

Ja Ja, tindrem que començar a valorar nosaltres també als rivals. Tal volta si deixem de rajar-mos i rajem als demes directament la cosa estiga mes animà no??

Bo, estaria molt be guanyar-los la setmana que ve ja que pense que es el ultim partit contra equips forts que mos queda hasta el final, pero primer tenim que guanyar el dissabte al teulada!!

Pep Sivera ha dit...

Aixó també és veritat, anem per parts que si no es agafarà el bou (ehh xaparro, jeje)

elpepgf ha dit...

xaparro està acabat!!! jajajajajajaja

jo a la meva: he contat 56 faltes ortogràfiques en eixe article i segur q si "la jefa" es posa en troba encara moltes més en construcció d frases incorrectes i sense sentit...

x cert, diuen q el títol d l'article el trauen d'un article de l'alzira, el q no saben, és q els d l'alzira en eixe títol, es referien a la pista, no a q nosaltres fòrem uns bruts!!! xq si nosaltres som uns bruts, hi ha cadascun x ahí............. jajajajajajajajaja

x cert, tenen prou mala memòria, eh... tan sols recorden a 2 jugadors..... jajajajajajaja
i cèsar, ai cèsar... jajajajajajajaja

pos sí, centrem-nos en aquest dissabte q prou tindrem guanyant al teulada!!! ;)

Pep Sivera ha dit...

jo la millor errada que ortografica que he vis es "per aque", que jo no se per aque posen per aque, pero bé. Tot siga dit que de ells tampoc recorden a molt jugadors, un tal Voro que es veu que es el propietari i poc més...jejeje
Una pregunta seria: Eloi com tens lo teu????lo de la cara dic, i tu Pere com portes el muscle??? vos necesitem a tots en bones condicins per a jugar el dissabte ( i per anar de festa clar)

eloiet ha dit...

Ja Ja lo del es faltes es mol tbo!! Es nota qu eno tene nun periodita de nivell pera (o poma o pruna o llima) escriure en el blog!!

Lo meu de la cara va millorant, lento pero millorant. El dissabte pense que podré jugar sense problemes d'infectar a tot el mon i convertir Ondara en el poble de '28 dias despues'. Això si, porte casi dos semanes sense afeitar-me així que estic prou bonico