dilluns, 1 de juny del 2009

"El Pàdel!"

El passat dissabte es disputà l'importantíssima partida de pàdel del I Campionat ondarenc, que com ja vos informàrem puntuava per al Campionat d'Espanya!
En primer lloc hem d'agraïr a les diverses personalitats assistents a l'acte la seva presència, ja que ajuntar a tanta gent important és ben complicat, degut a les seves agendes.

Drets: Rajoy, Fabra, Camps, Espe, el Rey Misterio, Sarkozy, S.S.M.M. i C. Bruni.
Baix: Pere, Eloi, Toni, Pito, el campió d'Espanya i Berlusconi.

La pista estava de gom a gom per veure els nostres artistes del pàdel, així doncs, es donà inici al campionat!La partida estigué molt igualada, tant, que el primer set finalitzà 7-6 (6-4) en el "Tie Break" per a la parella formada per Toni i Pito.

El segon set fou encar més complicat, ja què cada parella aconseguia trencar-li el servici a l'altra i en cada joc s'arribava a estar 40 iguals vàries vegades! Finalment el 6-7 (5-7) per a Eloi i Pere els donava l'empat a un set.

Quedava doncs, el set definitiu, on novament regnà la igualtat i es tingué que resoldre un cop més en el Tie Break, amb un 6-7 (5-7) molt sofert, per a la parella formada per Eloi i Pere, desprès de 4 hores i 20 minuts.

Desprès de tot açò els jugadors se n'anaren a casa a descansar de tan gran esforç i recuperar forces amb sessions d'Spa i massatges:


Salut a tots.

13 comentaris:

elpepgf ha dit...

bo!!!!!!! he triat les fotos a pols, eh!!! en tinc d MOLT bones, m'ha costat molt decidir-me...

no se que passa amb la foto dels "alts càrrecs" q no deixa visualitzar-la... vaig a veure q puc fer...

elpepgf ha dit...

ara sí q es pot obrir!!!!!!!
es q soc un crack!!!!!!!!! jejeje
ale, ja em fareu comentaris, ja...

x cert... tinc unes fotos més q donen x a un altre article un tant menys seriòs q aquest... ejem, ejem...

eloiet ha dit...

JA JA JA JA JUA JUA!!!!!

Quin crack estas fet Pep!! Porte mitja hora partint-me el cul sense parar!!!

La foto dels alts carrecs es brutal, ahí t'has lluit!!

No has llegit el meu correu d'este matí?? si es així mira el mail del básquet que el resultat no es cert!!

Ara després o demà (quan vinga la inspiració) escriuré una contra-crònica per a matisar algunes coses.

elpepgf ha dit...

home, la veritat es q la presència q menys m'esperava jo era la del "rei misterio" q va vindre a última hora!!! i a més el tio tenia entrada, q jo no sé com la va aconseguir...

la veritat és q vaig posar al google d'imatges "rey" i a l'eixir-me ahi el "rey misterio" vaig pensar q seria el rei d l'article, és molt bo!!!

esperarem tots eixa contracrònica amb moltes ganes!!!!!!!!!!!!!

*..alBetaa..* ha dit...

pep, qe no avia pensat am els assatjos...qe els divendres tampoc podrem anar!!! ens vegem dia 20 en el sopar no?? i les famoses enqestes?? ja no les fas??? qin gos tas fet xe!! bo, mira lloc i hora i ens vegem!! bsetsss

Pere ha dit...

ESPECTACULAR!!!NO TINC PARAULES PEP!!!!
VAIG A IMPRIMIRME LA FOTO DE PERSONALITATS.VIVA EL REI MISTERIO I CARLA BRUNI!!JAJAJAJA!QUE RISA!!!!
MENOS MAL QUE VAIG ABANDONAR LA CERVESSETA EN EL MOMENT JUST ANTES QUE ELS PROFESSIONALS DEL PADEL COMENÇAREN A DESMADRAR-SE.!!!!

elpepgf ha dit...

pere, menys mal q estem tu i jo per a tindre moments d cordura, xq aquests 3 tios son uns perduts!!!!!!!!;)

havia deixat d posar enquestes xq la temporada estava "finito", però vaig a posar una enquesta decenteta!!!

Pep Sivera ha dit...

el temps posa a cadascu en el seu lloc, dalt meua el Rei misterio, i a la meua esquerra el senyor toni...quin nivell xe!!!! la veritat es que la visita del rei misterio va ser la mes comentada entre el public ja que ningu esperava la seua presencia, al que no vaig reconeixer jo va ser a Fabra, ja que en el tipet que te ultimament no pareix ell, igual que carla bruni que amb eixos braços esta un poc desmillorada no?? jejeje

va eloi estem esperant ja el resultat real del partit, o de les cervesses no se de que...

elpepgf ha dit...

joder......... no m'havia adonat del brassacos q te carla bruni... q tia!!! es veu q es xuta ultimament i es matxaca en el gimnàs a més no poder...

la veritat, es q la visita del rey misterio va ser boníssima, xq el tio no parava: "¡venga eloi, hazle una llave d doble tuerca!" "¡venga pito, hazle el salto del ángel!"
i així un fum d vegades durant la partida, el tio no parava d'animar... pareixia una barreja entre toni, raja i jo... q pegava uns bramits... q pareixia "toro bramador"!!!!!!!!!! no conegueu a toro bramador??? xé!!! a veure si puc aconseguir la seva assistència a la pròxima partida!!!;)

eloiet ha dit...

Vale... per aclamació popular escriuré la ¡¡¡CONTRACRÒNICA!!!.

Era un matí solejat, es palpava un ambient extrany, es dels dies en que al alçar-te saps que tens una cita important. Algo en la panxa et diu que has d'estar concentrat, que es un dia en el que no pots fallar.

Cap a les 9:30 eixia cap a Ondara, la cápital del padel el dissabte. Allí tenia lloc un duel important. Grans personalitats havien confirmat la seva assistència a la partida que enfrontaría per una banda a Toni "tinc una raqueta que juga soles" i Pito "me'n vag a una concentració Dunlop" i per l'altra banda Pere i Eloi (els favorits en totes les cases d'apostes online), que no necessiten presentació alguna.

Ens varem concentrar davant el + i + d'Ondara per partir cap a les instal·lacions de Monte Pego junt amb el reporter oficial del circuit europeu que venia de cubrir la final del campionat italià a Bolonia. Es feia tard i Toni no apareixia, pero no ens vam preocupar ja que tots sabiem que estaria al Undergroud concentrant-se per a la cita a base de Ballantines i tabac (el desayuno de los campeones).

Els actes previs a la patida ja havien començat i els assistents prenien lloc a les graderies. El rei d'Espanya ens saludava afectuosament mentre l'altre Rei, el rei Misterio, signava dedicatòries als calçotets del seu gran fan Pep.

La lluita començà i desde el primer punt es va vore que anava a ser un partit plé d'intensitat i de grans accions. En el primer set ningú va aconseguir marcar diferencies i es va arribar al Tie break on Pito i Toni estigueren mes llestos al atacar sempre a Pere (punt feble de la parella rival). el 1 a 0 va sembrar alguns dubtes entre la gent pero vaig aprofitar el descans per corregir alguns aspectes tàctics i alçar l'anim col·lectiu. En el segon set es va vore una imatge ben diferent ja que Pere i Eloi dominaren desde el primer moment i feren que el sempre polèmic Toni esbroncara el seu company degut a una incorrecta posició en la pista fent ús d'expresions com "burro, ahí no fas res de res!!". El set va acabar amb un clar 6-1 i amb la sensació de que el partit sols tenia un color. El tercer set va ser un pur tràmit on Pere i un genial Eloi(MVP del torneig) esborraren els rivals aconseguint de nou un 6-1 que els donà la victòria. Paquito i Espe entregaren el trofeu a la parella gunyadora pero el millor moment va ser quan Carla Bruni s'acostava al MVP del torneig per fer-li entrega del seu guardó i tot els presents van notar que hi havia una forta atracció, com no podia ser d'altra manera tractant-se de dos dels físics mes envejables del moment.

Acte seguit els protagonistes demostrarem el bon ambient regnant i anarem a gaudir d'uns merescuts porronets de cervessa. Va ser en este 'tercer temps' on Toni va demostrar tot el seu potencial. El que en principi anava a ser un aperitiu rapidet abans del dinar es va convertit en 6 o 7 porronets, dinar, mistela i cubata acabant vora les 4 de la vesprada, ja sense la presencia de Pere que tenia altres compromisos gastronómico-alcohòlics.

Tindrem una pròxima edició el dissabte 13 de juny, a falta de confirmació.
FIFotre, menuda història m'he cascat... ale ja ho teniu be!

Pere ha dit...

ELOI ,HAS ARRASSAT A PEP EN LA CONTRACRÒNICA!!!MUERTE A PEP,AVE AL NUEVO EMPERADOR PERIODÍSTIC!!!!!!
Ela profes estan mirantme molt raro i m´aconsellen que m´agafe una baixa per que estic partinme el cul en la sala de professors i no saben perque!
1.Molt bo "el desayuno de los campeones"la veritat es que pareix exagerat pero no ho és.
2.Totalment d´acord en que vas ser el MVP del partit,sobretot fent gala del teu INDESTRUCTIBLE cop de revés.
3.He de criticarte per que justament has posat la frase més light que li va dir Toni a Pep.
4.I el que no vos perdone és com em vareu enganyar diguentme que sen´anaveu a casa i vau tornar amagats a la Plaça de Bous a dinar sense mi.Això m´ha fet mal,¿es que no soc amic vostre?if,if (llàgrimes,es que no sé com es la onomatopeya de les llàgrimes)i jo mentres torrant xulles i cansalà magrosa i bevent cassalla i Ribera del Duero,a siga patint.

P.D.Eloi ves pensante d´escriure una noveleta per que et vei molt de futur o almenys di-li a pep que et contrate com a columnista del blog i fes un article setmanal a lo Paco Umbral en El Mundo.

elpepgf ha dit...

desayuno con diamantes...
ya veureu com queda finalment la contracrònica d'eloi... jejejeje

eloiet ha dit...

Que passa, que t'has picat o que Pep??

a vore que poses en eixa segona crònica... no t'embrutes que et conec!!

Pere, gracies per les teues paraules. He posat en funcionament la meua cara oculta i imaginativa d'escriptor. Ahh, no vam enganyar a ningú. En ningun moment vam abandonar la plaça de bous!!