dilluns, 25 d’agost del 2008

Plata, per poc!

El combinat espanyol, finalment, no va aconseguir fer-se amb la medalla d'or front la selecció dels Estats Units, malgrat el grandíssim joc que van ser capaços d'oferir. Tal vegada, el partit que veiérem ahir, siga el millor partit disputat en uns Jocs Olímpics en tota la història. Va ser emocionant del principi a la fi, l'únic que es pot objectar és que els àrbitres deurien haver xiulat amb més valentia les passes continuades que feien els jugadors americans i així, tal vegada, el resultat en podria haver estat un altre.
Espanya va aconseguir manar en el marcador fins que es duien 8 minuts de partit, en aquell moment el marcador era de 22-17, però un parcial de 0-9 (22-26), comandat per Wade, posava el partit de cara per als americans. La distància continuava augmentant, i tots pensàvem que aniria a pitjor, però el joc espanyol es mereixia un premi més gran. Poc abans del descans Lebron, Bryant i companyia manaven per 14 punts (44-58), però la forta defensa espanyola aconseguia rebaixar la diferència per arribar al descans amb un interessant 61-69.
En el tercer quart, Espanya aconseguia reduir l'avantatge fins a 4 punts (67-71), però els americans responien ràpidament posant-se a 10 (76-86).
Començava el darrer quart i tocava donar-ho tot, i així va ser, aconseguíem posar-nos a tan sols 2 punts (89-91) quedant 8 minuts per a la fi del partit. Però un bon Howard i un millor Bryant aconseguien un 0-7 i deixaven el combinat espanyol un altre cop a 9 punts.
Així fins a la fi del partit, moment en el que els espanyols, desesperats, protestaven les passes que tornaven a cometre els americans, rebent a canvi una doble tècnica i finalitzant el partit 107-118.
Espanya es va merèixer més, i el públic ho deixà veure; si durant tot el campionat recolzaven a la selecció dels Estats Units, en la final van arribar a xiular-los i cada cistella espanyola era rebuda amb sonors aplaudiments!
Els més destacats del partit foren Rudy amb 22 punts, Pau Gasol amb 21, Navarro amb 18, Jiménez amb 12 i Marc Gasol amb 11.
Per part americana destacaren Wade amb 27 punts, Bryant amb 20 i Lebron James amb 14 punts i 7 rebots.
Pau Gasol ha finalitzat el campionat com a màxim anotador de les olimpíades amb 19.6 punts per partit, per davant de Yao Ming (19 punts) i de Luis Scola (18.9 punts). Son les segones olimpíades consecutives que ho aconsegueix, i ja tan sols te per davant el brasiler Oscar Schmidt, qui ho aconseguí en tres olimpíades (88, 92 i en el 96).
Enhorabona a tots ells.
Salut a tots.

8 comentaris:

elpepgf ha dit...

quin partidàs van fer els coleges, eh! quina llàstima el resultat final, però val més això, q no veure una merda d partit i q guanyen els americans d 40!

per a avui no he trobat cap aposta decent, avui és dia d copa i estarà dificilet...
demà és dia lliure, així q tampoc hi haurà apostes.

a tot això, demà faré el resum d les 24 hores d pego, xq m'han dit q aquesta vesprada em passaran les actes!

leilaond ha dit...

wenas!

resum 24 hores....no van guanyar ni un partit! lo altre k pots dir es tirarvos floretes!!!

eh! es mereixien guanyar l'or jopeee...i x kina rao n li tires mai floretes a ricky???? rabia ee
jaja

aeu aeu

*..alBetaa..* ha dit...

xqe antes d qe jugaren ja dieu qe anava a guañar estats units?? pues si els arbrits agueren estat un poc mes justs agueren guañat!!
pro be!! la plata es mes bonica qe l'or i mes si l'han guañat aixi...

ens vegem esta vesprada!!adeu!

eloiet ha dit...

Buenas de nou a tots i totes.

Va Pep, posa com van anar les 24 hores eixes!! Es veritat això de que no vau guanyar cap partit??

elpepgf ha dit...

home! eloiet, com tu x ací??? ja s'acaben les vacances, eh!!! ale pos, "ajo i agua", xaval!!!
a currar, com tots (com tots?), b, com gairebé tots!!! jejeje

no perguèrem els 3 partits, val? tu ves fent-li cas a leila i veuràs on pares...
encara estic esperant les actes, en quant les tinga faré les cròniques dels partits i veuràs com et quedes bocabadat!!!

basquet ondara ha dit...

sou tots una banda de moniatos!!!!!!!!!
el bloc està bé, però sou...

leilaond ha dit...

wenas!

com k ves fentli cas a leila i voras??? els van perdre tots!!!

ki es basquet ondara???

aeu aeu

* D€$y * ha dit...

jajaj si que es verdad que los perdisteis todosss!! que yo tamben estaba mirando esos partiditos jajaja!! pero bueno estuvo muy bien la noche me lo pase bien!!


nos vemos mañana besitosss!!!