dimarts, 12 d’agost del 2008

Segona jornada, segona victòria!

Els espanyols han lliurat una difícil lluita amb els xinesos. El dolent atac espanyol durant, gairebé, tot el partit, una defensa molt irregular i el dolent arbitratge han marcat un partit que en un principi es presentava bastant fàcil per als jugadors espanyols. I es que es notava massa on s'estan celebrant les olimpíades, ja què en tot moment de dubte els àrbitres escombraven a favor dels locals.
S’han pogut veure accions espectaculars durant tot el partit, però la tònica ha estat el joc irregular del combinat espanyol i l’encert en el tir exterior de la selecció xinesa. El combinat espanyol, tan sols ha estat capaç de posar-se per davant en el primer quart, i desprès ha regnat completament la Xina de Yao Ming, que han arribat a tindre diferències a favor fins de 15 punts (52-37 al inici del tercer quart).
Arribaven al darrer quart i la situació no era molt feliç, amb un clar 61-47 pels xinesos. Però recuperant la gran defensa que caracteritza el joc espanyol i culminant accions espectaculars, els jugadors espanyols han arribat als darrers segons amb tan sols 2 punts de desavantatge (72-70 quedant 35 segons). Han sabut igualar el marcador a 72 (quedant 19 segons) i fins i tot han gaudit de la darrera possessió per a posar-se per davant i guanyar el partit, desprès d’una pèrdua de baló dels xinesos.
Finalment amb un gran esforç per a guanyar a la pròrroga, una pròrroga encara millor que el darrer quart, els han endossat un parcial de 3-13, deixant constància de la superioritat i el bon joc espanyol.

Destacable finalment el joc en equip espanyol, però sobretot els 29 punts i 8 rebots de Pau Gasol, gairebé tots els punts en els moments importants del partit, així com els 4 rebots, 4 assistències i els fenomenals 5 robos de baló de Ricky Rúbio en els darrers moments de l'últim quart.

Resultats de la resta de partits:

Irán - Lituania
67-99
Croacia - Rusia
85-78
Grecia - Alemania
87-64
Angola - Estados Unidos
76-97
Argentina - Australia
85-68

Salut a tots.

3 comentaris:

*..alBetaa..* ha dit...

xiqeetss, xiiqetees!!

ja podeu estaar conteeents q despres d'uns cuants diies el bloog s'aniimaaa!!! =D ja he arribat joo jojojojo!! =D

varies coses q dir:

1-pep, q es aixo d dxem scriure a les xiqes i tot????? (uns quants articles anterios)

2-quan buic soc molt puntual jaja bueno, la veritat sempre, encara qe buiga solc arribar tart (no sé perqe)pero com eixe dia no estava fent res jeje! (sqe solc star molt ocupada com ja sabeu)

3-les grans señoretes jugadores i a la volta "amigues" (entre cometes si no seu adonat) Ilusion i Leila mira com son qe no avisen a ningu qe van a correr...¬¬
pero be...tot aixo va guardantse..
despres leila em pega besitos pa qe seguisca jugant al basqet pero bueno...tots fem la pilota de ves en cuant i despres... ¬¬
(uiuiuiii la cosa es posa xunga..)
pero be no pasa res, ja vag jo asoles a correr pels caminals d darrere ma casa, no patiu, si em rapten o em violen n pasa res, seguire jugant al basqet no patiu.
bueno dexant ja ste tema

5-dema a entrenar a les 8??
o 7 i mija millor no??
no se lo qe auras posat pels articles sqe no els he llegit prqe mavia perdut masa i fea un poc d gosera posase a llegiro tot...i mes els articles q stas fent q mister...tastas lluint...aso teu tancaran per sosedad...i els partits els he vist aixi qe no calia llegir els resums...

6-sobre els partits...Ricky la veritat no es molt gracios de cara...pero pel nas...(qe te pillat amb qi anaves a fer la comparacio jajaja pro millor no ho direm) pero el xiqet es un crack xe!! tot nia q admitiro (ara ixira pito x ahi i comensara a dime coses d ricky pro bueno, lo q és, és i no podem negaro eeh??)

7-jo tinc pensat un altre fisio...i qe no caldra ni qe es lleve la camisa... :p ja parlarem d'aixo en persona qe per aci s'entera masa gent jojo!

8-SI NO LLEVEN L'AVISPER JO NO JUGUE A EIXA CANASTA!!!!!! ¬¬

9-anire a entrenar dimecres i divendres, dilluns no puc, tinc un altre compromis. ja teu dire pep!

10-ves juntant totes les fotos i un dia anire i les copiare totess qe jo tambe les buic. tinc un dusc dur d 60gb osiga qe tu posa totes les qe tingues.

11-informamos deixa lliga qe eu fet qe jo buic enterame...

12-se m'acaben les idees...
si se m'ocurrix algo mes ya vos ho dire!! a pasar-ho bee!!
i fins dema!

*..alBetaa..* ha dit...

per cert PRIMERAAA jeje!!

hi haura gent qe ho vora i diraa uixx i ho pasara jaja xqe si, parex el testament o la biblia pro mister..tu no te salvaaas!! tens qe llegiro per ouss jojo!!

ah!! me deixat un pas jaja me le botat...qe fort, ja no sabem ni contaar...pff!!

ii si qe volia dir un altraa cosaa jeje qe qi es basquet ondara :) jaja ale adeu vos deixe jaaa
pro fins dema jojo bsitoss^^

elpepgf ha dit...

albius... colló filla!!!
ho faré en ordre, igual q tu!

1- això son bromes, del q diga jo, tu creu-te la meitat!

2- quan vols? es a dir: un dia i prou!

3- et recorde q abans d sant jaume ja vas dir q anaves a còrrer pels caminals d ta casa... però això és tema vostre, ja vos estirareu dels cabells...

4- 4???

5- a les 7 al poli, encara q no sé si dir-te a les 6.30 pa q arribes a les 7... ;·)))

6- sí, millor no digues la comparació q desprès els crits van cap a mi!

7- físio noooo! PREPARADOR FÍSIC!!!

8- recolze el teu comentari!!!

9- val, ja m'ho diràs!

10- tinc totes les fotos juntes, jo soc molt ordenadet!!!

11- la lliga del supermanager? el cyberdunk? quina? aquesta vesprada t'ho explicaré!

12- pos això, fins la vesprada!

i ara les apostes:

Day 26

Poland 7 Liga
x6.06 Opole Personal (23.63) vs x1.1 Zamek Power (19.55)

Ukranian division 5
x1.1 Haiti Number 1 (17,85) vs Mykola�v Fighters(19,44) x5.22

Finland Division 8.
Golfe Team vs x6.03 Jyv䳫yl䠍Impalers

New Zealand , division 12
Hamilton Blimps vs Kiwi Dwarves

pos això! avui hi ha prou i totes pareixen bastant equilibrades! jo em decantaré per la polonesa, però ja es sap q "caù panye amb els seus dolors!"