divendres, 22 d’agost del 2008

Jugaran per l'or!!!

Espanya s'ha classificat per a la final dels Jocs Olímpics de Pequí per un ajustat 91 - 86. Ha estat un partit vibrant, sense cap dominador clar, ja que els espanyols aconseguiren com a màxim avantatge 8 punts (28-20) al inici del segon quart, però en pocs minuts els Lituans aconseguien un parcial de 8 - 22, que els posava el marcador 6 punts per dalt (36-42), però la selecció espanyola no es deixava impressionar i arribaven al descans a tan sols dos punts del lituans (40-42).
La segona part començava de nou amb igualtat, tots dos equips aconseguien avantatges al marcador, però mai superiors als 4 punts, fins que acabat de començar el darrer quart, els espanyols agafaven l'avantatge que ja no soltarien fins a la fi del partit i, amb un zona pressionant aconseguien posar-se a 7 punts (81-74) quedant 3:30 en el crono!
Els lituans, comandats per Jasikevicius, ho intentaven, però no podien fer res, ja que els espanyols sempre tenien resposta a les seves cistelles, i a més estaven quedant-se sense pivots per les nombroses personals de Petravicius i K. Lavrinovic, mentre Javtokas en duia 4.

Finalment, Espanya aconseguia la victòria per un apretat marcador de 91-86, però amb molta justícia!

Els més destacats del partit foren Pau Gasol, Rudy, Felipe Reyes i Carlos Jiménez, amb 19, 18, 13 i 11 punts respectivament per la part dels espanyols, mentre que pels lituans destacaren Jasikevicius i Jasaitis amb 19 punts, Javtokas amb 15 i Lavrinovic amb 13 punts i 7 rebots.



Espanya tindrà com a rival a la selecció dels Estats Units, que ha guanyat per un clar 81-101 a la selecció Argentina. Els argentins li han posat ganes i força, però ha estat insuficient front el major poder físic dels jugadors de l'NBA.

La final es jugarà el diumenge 24 a les 8.30 h. del matí, mentre el bronze, entre Lituània i Argentina, es jugarà el mateix dia a les 6 de la matinada.


Salut a tots.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale pos, medalla d plata assegurada, xq els americans son massa bons aquest cop, deurien jugar mal i els espanyols massa b per a poder guanyar-los!
espere q els lituans guanyen el bronze!!!

leilaond ha dit...

Xato aixo mateix dies d lituania i mira! pata pum! jo recolze a Espanya... i a ricky clar jajaja (eh alba)

Wno aeu aeu fins el dilluns si es k vaig, ale!