dilluns, 4 d’agost del 2008

Els Jocs Olímpics

Desprès de quatre anys d'espera, estem a la porta d'unes noves olimpíades. Aquest cop se celebraran a la Xina, en Pekín i la selecció nacional de bàsquet te bastants possibilitats d'endur-se alguna medalla cap a casa.
En el 2006 es va guanyar la medalla d'or als mundials del Japó, l'any passat (2007) es va aconseguir la segona plaça als Europeus jugats a Madrid, i pareix que aquest any la selecció ha millorat el seu joc, i és una ferma candidata a l'or en els Jocs Olímpics!
Està molt complicat agafar l'or, ja que, aquest any sí, els Estats Units han arribat amb un equip a la mida del que s'espera d'ells. Argentina, també compta amb possibilitats d'endur-se algun metall, així com Grècia, Rússia... I per suposat l'amfitriona, la selecció xinesa també aspira a tot!Una selecció que també guanya paperetes per a quedar entre les primeres és la d'Alemanya, què desprès de la nacionalització de Chris Kaman han millorat encara més el seu joc interior.
Ací vos deixe amb un enllaç dels planters presentats per les diferents seleccions participants i les estadístiques dels jugadors de la selecció espanyola:


Qui serà l'MVP dels Jocs Olímpics? Serà de nou Pau Gasol (com al mundial de Japó), serà Dirk Nowitzki, Kobe Bryant, Manu Ginóbili, Theo Papaloukas, Kirilenko o serà el gegant Yao Ming?
Molts jugadors amb moltíssima qualitat, molts poden ser l'MVP, molts tenen les característiques per a ser-ho, però tal vegada no ho siga cap d'aquests i tots ens emportem alguna bona sorpresa...

Així mateix, aprofitem per recordar-vos que han creat el "Supermànager Olímpic" on podreu crear els vostres equips ideals, tal i com fem en el joc de l'ACB, l'Euroleague...:

Salut a tots.

8 comentaris:

Pep Sivera ha dit...

bueno, posats al vicio del SM he creat una lligueta privada.
Nom de la lliga: Bàsquet Ondara (com no)
Password: huitoca
hi ha un tope de dos equips per usuari, com el mes segur es que nomes clavem equips pep, eloi i jo pues eso a vore que es mes manta dels tres, pero en 9 kilos es queden uns equipets aseaets ehhhh....mola
per cert eloi com es nota que estas de vacances, les 12 del mati i encara en el sobre...jhejejejeje

i si les xiques voleu fer-se algun equipet del supermanager demaneu informacio al mister que ell que te temps vos informa
ale a passar-ho be

elpepgf ha dit...

sí! això! com jo tinc temps vos puc informar...
es q pito és la persona més ocupada del poble... q està d vacances pagades!!!

apostes per avui:

Day 18

Poland-5 Liga
x1.1 Radom Czarni vs Szczecin Czarni x6.21

Turkey Division 8
Bitez Talads (value 17.71 computer) x1.1 vs Galatasaray Cc (value 25.7 human) x5.61
http://cyberdunk.com/misc.php?m=bet&...03&name=League

la primera és prou arriscada, però la segona és completament segura (b, segur no hi ha res més q la mort, però...), això q és bastant probable q guanyen! però ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"

leilaond ha dit...

wnas!! que li passa al blog k esta tan abu???

sabeu k ilu i jo air vam fer vora 4 Km a la mar?? vle k a vosatros 4 Km vos fa risa xo jo casi em muic, ui en farem mes jaja.

Mister pasali les fotos! Me'n vaig cap a classes....k asco d veritat.

aeu aeu aeu

elpepgf ha dit...

ie! cuidao!!! no vos canseu massa!!! ejejeje
perdó, però si faig una xicoteta burla no seria jo mateix... jejeje (fins i tot em burle d mi mateix: jojojojojojojo)

míster, misteri!!!
escolta! dis-li a la teva amiga Alusión, q si no em porta les fotos de l'últim dia no li'n passaré ni una!!! xq encara no me les ha portat, em va dir q vindria el dilluns i encara estic esperant-la, m'ha eixit la barba i tot d tant esperar...

al bloc li passa q com eloi està d vacances, no entra ni x assomo!!! quan te feina està aborrit, però ara te moltes hores x a dormir i no te temps pa entrar!

pere, cèsar i toni xaqueteros, comenteu algo!!!

au, a cascar-la!!!

leilaond ha dit...

Pos si que em vaig cansar si! xa mi 4 Km son molts Km i mes despres de pegarme la festa i no ferne un brot durant tot l'estiu.

Val, jo li passare el parte a Ilu. Ara la cridare xa kdar i d paso liu comente...


aeu aeu aeu

Pep Sivera ha dit...

anava a escriure algo, pero visto lo visto....ho deixare estar

Pere ha dit...

Bon dia,avui és el dia del gran duelo de padel entre Toni, Eloi i jo depenent del resultat demà vos informaré de com ha anat(si perc jo no tindreu cap notícia,és que ménsenyat de la censura xinesa)

Va pito faré un esforcet i posaré un equipet a la lligueta.QUINA PALLISSA VAIG A PEGAR-VOS

Pep enguany no fas el programa resum de les festes de Sant Jaume del canal 37.Avisamos quan s´emeta.

elpepgf ha dit...

aquest any no m'ha dit res mon tio d fer-lo! igual és q no el fa... no tinc ni idea, li ho preguntaré!

ja anem amb la censura? recorda q en aquest bloc no hi ha censura! pensa q deixem escriure a les xiquetes i tot!!! (ara veuràs quins pals em cauen x dir açò...)

x cert, gràcies x comentar pere!!!