dimarts, 19 d’agost del 2008

24 h. de Pego

El proper dissabte 23 d'agost a les 10 del matí començaran a disputar-se les primeres 24 hores de bàsquet de la localitat de Pego.
En representació del nostre club hi haurà un combinat, on estarà l'equip Júnior Masculí, ajudat pels Sèniors Jordi, Enric, Pito i Pep.
Aquesta mateixa vesprada a les 19 h. tindrà lloc el primer entrenament per provar jugades, tàctiques, etc. de cara a poder deixar ben alt el nom del Club Bàsquet Ondara en aquesta competició estiuenca.
Salut a tots.

2 comentaris:

Pep Sivera ha dit...

pep, jo apostaria a la de polonia tambe aixi que tirali fort...30 o 40 milions de dolors...jejejej, es que si no esta eloi ningu et dona replica en temes relacionats amb el cyberdunk, aixi no et sents tant sol....
aixo de que alba no ens va vorer al rafool (com diu ella), nomes te una explicació: anava cega perduda!!! perque mes hores que em fet en el rafol estes festes...algu recordaa haver anat al rafol un altre any????jejejej
desi desde cuando necesitas consejo y no me lo pides a mi?????????? despues diras que si somos familia o que si no se que...vale, vale!!!!
i per acabar, Salva!!!!! molt per a uns, quinze pels altres....jejejejej

elpepgf ha dit...

gràcies, pep (es a dir: pito), per això em pose les apostes x a mi mateix, xq sé q eloi està d vacances i no té q respondre!!!

perdona, però estàs dubtant del meu esperit festeret??? jo sí q tinc hores fetes al rafool... encara q ja fa uns 2 ó 3 anys q no m'acoste! mare!!! no vull ni recordar-ho!
i a sanet ni te cuento, xaval!!!