divendres, 22 de febrer del 2008

La prèvia de la 17ena jornada

Prou difícil es presenta la jornada per al Júnior Masculí, partit fàcil per al Sènior Masculí i per al Júnior Femení, què tindrà doble jornada.

El Sènior Masculí s’enfrontarà el dissabte 23 a les 18 hores al poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara al Genovès, equip que està situat a la dotzena posició amb 4 victòries i 11 derrotes. Tenint les baixes d’Enric i Pep el partit deuria ser fàcil per a l’Ondara, ja que van quarts amb 10 victòries i 5 derrotes i al partit de la primera volta van guanyar per 47-70.

El Júnior Masculí presenta el partit més perillós de la jornada, ja que jugarà el dissabte 23 en Ondara a les 16 hores front el Benissa, què està quart amb 9 victòries i 5 derrotes, exactament igual que l’Ondara, però els nostres compten amb un punt menys per sanció i estan en la 7ena plaça. A la primera volta va guanyar l’Ondara per 43-53, esperem que aquest resultat es torne a repetir a favor dels nostres.

El Júnior Femení viatjarà fins a Anna per enfrontar-se al penúltim classificat, que està empatat amb el Guadassuar (últim) amb tan sols 1 victòria per 14 derrotes, el dissabte 23 a les 17 hores. Les ondarenques estan setenes a un partit de les sisenes, però amb un partit jugat menys, ja que es va suspendre la setmana passada al minut 5 del segon quart quan guanyaven per 18-15, i jugaran el que resta de partit aquest mateix diumenge a les 17 hores en Ondara front El Pilar "B", si el temps ho permet.