dilluns, 11 de febrer del 2008

Jornada de victòries!

La jornada s’ha completat amb un ple pels equips del nostre poble. Tots tres han aconseguit la victòria aquest cap de setmana, cosa que feia temps que no succeïa.

El Sènior Masculí va guanyar el dissabte a Ondara al Dénia. El resultat final fou de 51-24. El partit va estar dominat de principi a fi pels ondarencs, començant amb un parcial de 16-0. Els de Dénia van aconseguir arribar al descans a tan sols 9 punts (24-15), però un tercer quart bo, i sobretot la defensa a l’últim quart (11-0 de parcial) van obrir les distàncies fins on devien estar.
S’ha de destacar la defensa pressionant, tant de Jordi – “Sang Gelada”, de Pep-ito, d’Enric (una vegada més, el que més faltes va fer) i de Pep – “El Gran Capità”.
En atac Eloi – El Melenes va acabar amb 15 punts, Jordi amb 13 i Pep-ito amb 11.

El Júnior Masculí va acabar patint front el coliste, l’Altea. El partit es va disputar també a Ondara, el dissabte. Els júniors es van enfonsar físicament a finals del segon quart quan la distància amb l’Altea era de 18 punts (26-8). Van arribar al descans amb tan sols 10 punts d’avantatge i a la fi van guanyar per 7 (48-41). Un resultat massa ajustat comparant la qualitat dels dos planters.

El Júnior Femení va fer un gran partit defensiu a Pedreguer i aconseguí la victòria per 44-55. Destacar el gran partit de Carla, Vanessa, Paula, Alba i Lorena, què entre elles van arribar a recuperar fins a 18 pilotes, molt bona feina, també, de les jugadores interiors aconseguint molts rebots i sense parar de lluitar dins la zona.
El partit estigué en tot moment controlat, amb un parcial d’inici de 2-14. Aconseguint al minut 34 un avantatge de 24 punts (31-55), però un parcial final de 13-0 va maquillar el marcador per a les pedregueres.