dimecres, 24 d’abril del 2013

Dos dures derrotes!

La passada setmana, el divendres 12 d'abril a les 20.00h. es jugava en el "Pere Giner Arena" d'Ondara el partit aplaçat de feia 3 setmanes front el Racing de San Gabriel.

Els ondarencs, que començaren deixant-se dominar en el 1er quart, acabaren manant i controlant durant tot el partit i, lamentablement, deixaren escapar la victòria, a falta de 26 segons per acabar el partit, quan Jordi amb un tècnica i una expulsió, en la mateixa acció i sense vindre al to del partit, deixà 6 punts consecutius per què l'equip d'Alacant es col·loqués davant al marcador i aconseguir d'aquesta forma endur-se la victòria per 73-78.


Aquest passat dissabte 20, baixos d'efectius i, no obstant, el fitxatge mediàtic de Rubén, el Lorbek de la categoria, jugador que estava pretès per nombrosos equips, els nostres tornaren a perdre en Alacant, partit que es jugava a la intempestiva hora de les 20.30h. de la vesprada-nit!
Aquesta vegada la derrota fou en la pista del Montemar, per un claríssim 79-46, en un partit sense més història que veure debutar el nou fitxatge ondarenc i que el seu germà anotés l'escandalosa xifra de 8 punts!!!  Quasi el 6% dels punts de l'equip!!!
Anotacions: Pere 5 punts, Rubén 5, Javi 5, Adri 3, Jero 6, Pablo 8 i Sergi L. 14.


A falta de l'última jornada de lliga i desprès d'haver jugat en casa del Montemar i el partit aplaçat en Ondara, la setmana anterior, front el Racing de San Gabriel, tots dos seguits i tots dos perduts, els ondarencs conten amb un balanç d'11-12 i la possibilitat d'acabar la lliga amb balanç neutre, cosa infinitament impossible de creure, quan van caure en eixa ratxa de 6 derrotes consecutives, no fa més d'un mes i mig!
Aquest dissabte 27 d'abril rebran el Benissa, a les 18.00h., equip que ja no es juga res, degut a tindre assegurada la 2ª plaça i no podent ser primers del grup. Deuran aprofitar-se de la relaxació dels veïns, per poder aconseguir eixe balanç neutre i acabar un poc més amunt, del que estan ara, en la taula classificatòria!

Salut a tots.

2 comentaris:

Homero ha dit...

Buscamos traer a McGrady, pero al final fué a San Antono...así que luchamos por el fichaje de rubén hasta el último minuto...jejejeje

basquet ondara ha dit...

menos mal q lo pudisteis pillar...
ahora q se salga en la última jornada!!! a ver si otro club nos paga su cláusula d 36 euros y nos salvamos d la crisis!!! hehehehehehe