dilluns, 25 de març del 2013

El Cadet Masculí aplaçà el seu partit del dissabte, front el C.B. Sueca per al dissabte 20 d'abril a les 10.30 hores.

El Júnior Masculí jugava en Ondara, dissabte 23 a les 16.00h., rebent el C.B.G. Guadassuar, equip que en primer moment es presentava com a un rival fàcil, ja que és el penúltim classificat amb 6 derrotes consecutives (ara mateix). Però fàcil no hi ha res i els nostres tingueren que suar la camiseta per aconseguir la victòria per 54-42.

A les 18.00h. jugava l'enratxat Sènior Masculí front el C.B. Casino Campello "B". El Sènior, mitjançant una bona defensa, aconseguí que els visitants no anotaren massa punts, encara que l'atac lamentable dels nostres, també propicià un partit amb un marcador baixet i bastant lleig de veure...
El 47-42 final ho diu tot, amb un tercer quart on els ondarencs, tan sols, aconseguiren encistellar 8 punts!!! I amb un final de partit, amb bastant intriga, quan anaven guanyant per 10 punts, es deixaren portar per la pressa dels contraris i, aquests, aconseguiren retallar l'avantatge ondarenc, fins posar-lo en dos punts, però un gran final de partit de Jaime i la seguretat als llançaments des de la línia de personal, no obstant els intents de Pere i Jero per errar tirs fàcils, acabà per finiquitar el partit.

Anotacions: Jordi 14 punts, Adri 0, Sergi L. 13, Javi 3, Toni 0, Eloi 10, Pablo 0, Pepe 0, Jero 2, Mario 0, Pere 3 i Jaime 2.