dimarts, 26 de febrer del 2013

Moments difícils!!!


El nostre equip Sènior està en un moment preocupant de la temporada! Si en la jornada 12 aspiraven al lideratge del grup, situats en quarta posició, a sols dos partits dels dos primers equips (Carolinas i Pedreguer amb 9-2, per 7-4 dels nostres i 3er Benissa amb 8-3), ara, tan sols aspiren a la 8ena posició, posició que ocupen ara mateix!!!

6 jornades desprès i les mateixes derrotes, acumulades de forma consecutiva, han posat els nostres en una complicada i delicada situació, que deu fer millorar l'equip sí o sí!!!
Quan tan sols queden 8 jornades de lliga, els nostres poden, inclòs, jugar-se la permanència, ja que la cosa no pinta gens bé i estan jugant fatal!

En aquests 5 partits que es porten de la 2ª volta, portem 5 derrotes, mentre que en els mateixos partits de la 1ª volta, aconseguiren 3 victòries i dos derrotes:
1ª jornada: Ondara 41 - 67 Carolinas
2ª jornada: Xàbia 50 - 65 Ondara
3ª jornada: Ondara 52 - 56 Calp
4ª jornada: Serra G. "B" 63 - 66 Ondara
5ena jornada: Ondara 70 - 62 Oliva

Ara ve el complicadíssim partit, front el Pedreguer, aquest proper dissabte 02 de març en Ondara i desprès la, sempre difícil, visita a Teulada, on els nostres deuran traure tot el seu bàsquet d'on el tenen guardat, ja que necessiten les victòries, com el menjar!
Recordem que en el partit front el Pedreguer ja podrà jugar Jordi. Acomplit el seu cicle de tres partits de sanció (Calp, Serra Gelada "B" i Oliva). Esperem que això done un punt més de motivació a l'equip, per poder capgirar aquesta situació tan negativa i deixar aquests temps enrere, per poder fer un final de temporada inoblidable!!!

Salut a tots.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

va xavaaaaaaaaaaals, q hi ha q alçar el cap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pere ha dit...

Guanyarem algun partit més????S´admeten apostes...