dimarts, 8 de maig del 2012

La temporada de l'Aleví Masculí d'Ondara!!!

L'equip Aleví Masculí, dirigit per Sergio Torres està quallant una magnífica temporada!
A la gran temporada regular què feren, ara s'ha d'afegir l'eliminatòria que estan jugant a nivell provincial, on en els quarts de final han batut clarament el complicadíssim equip de Novelda, el C.B. Jorge Juan. Al partit d'anada, jugat el passat 28 d'abril a Novelda, aconseguiren la victòria per 34-51, en un partit més fàcil del que en un principi s'esperava.
En el partit de tornada, aquest passat dissabte 05 de maig al Pavelló d'Ondara, aconseguiren una grandíssima victòria per 80-34, resultat que els classificava per les semifinals del torneig.
El seu proper rival serà l'E.M. Torrevella "A", qui també aconseguí guanyar amb solvència el seu rival, el Germans Maristes d'Alacant.

Aleshores, en breu, tindrem l'enfrontament entre els equips Alevins de les Escoles Esportives d'Ondara i l'E.M. Torrevella "A". Esperem que els nostres puguen assolir l'eliminatòria amb gran èxit!

Salut i sort a tots.

6 comentaris:

ondaracorre ha dit...

els nostres alevins són uns autèntics cracks!!! ;)

elpepgf ha dit...

açò està un pelet retrassat i oblidat, no!?

Pere ha dit...

La culpa és tota de l´administrador que ens té oblidats...

per a la memòria quedarà que jo soc el millor jugador de la història del bàsquet Ondara. Ala, ja ho he dit!

Pere ha dit...

Per cert l´infantil femení va quedar 3r a la lliga. A vore si també fas un articulet que també s´ho mereixen!!!!! I sobretot fes "hincapié" el lo guapo que és el seu entrenador...

elpepgf ha dit...

a veure si em facilites resultats i fotos, com fa sergi, xe!!! no cal facilitar un poc la feina!? cal q m'ho invente tot!?!?!? hahahahaha

elpepgf ha dit...

mira q gràcia... pareix q escrivim ací cada 10 dies... ara, el dia 30 vindrà eloi i escriurà... hahahaha