divendres, 9 de desembre del 2011

La prèvia de la 9a jornada

Aquest cap de setmana comença amb el partit que serà una lluita aferrissada entre el Cadet Masculí d'Ondara i l'Oliva "B". El partit es jugarà el dissabte 10 a les 10.30h. al Pavelló Cobert "Pere Giner Arena" d'Ondara.

Per la vesprada jugarà el Júnior Masculí a Xàbia, a les 16h. Serà un partit, com el del Cadet, a vida o mort, molt complicat per als nostres, necessitats de victòries i amb el Xàbia just darrere.

Un poc més tard, i també a Xàbia, jugarà el Sènior Masculí, a les 19.45h. Com la resta d'equips ondarencs, necessiten la victòria i tindran que jugar molt i molt fort, per poder-se-la endur cap a casa i poder gaudir del "Clàssic" amb tranquilitat!!!

Salut i sort a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

crònica, prèvia i classificació ajustades en un ratet... ais...

a la nit ens veiem! ;)

Sergi C ha dit...

pep en la pagina web de la federació fica a les 19:45...

elpepgf ha dit...

SIP!!! erro meu!!! ara ho canvie!!! ;)

eloiet ha dit...

xatos, com va. Arribe dema a les 5 a alacant, aixi que vindra justet per anar al partit. Supose que anire directament a xabia, ja que Pep no ha posat a quina hora eixira el bus desde el prat. Ale, ens vegem dema

Sergi C ha dit...

el bus ix a les 18.30 del prado

jero ha dit...

Be xiquets,que tingau sort dema en el partit,supose que el dissapte que be ja estare en plena forma,enire dimecres i divendres a entrenar!!!!

Ale a cascarla!