divendres, 16 de desembre del 2011

La prèvia de la 10ena jornada

Aquesta vesprada, a les 19.00h., el Júnior Masculí jugarà el seu partit d'aquesta jornada, avançat de demà, front el Bàsquet Cullera, en teoria, un dels fàcils del grup. Però els de Vicent, continuen amb l'importantíssima baixa de Javi, que esperem no noten en excés.

Demà dissabte 17 a les 10.30h. el Cadet Masculí rebrà el Joventut Xàbia, una dura pedra, que els xicots de Sergio tindran que superar, per continuar a la part alta de la taula i llevar-se de damunt els xabiencs, que porten un perillós 3-3.

Tambè demà dissabte 17, però de vesprada, a l'horari normal, les 18.00h. jugarà el Sènior Masculí al Pavelló Cobert "Pere Giner Arena", rebent el sempre complicat i difícil C.B. Oliva, qui està a un partit de distància dels ondarencs i en cas de victòria, tots dos equips, quedarien empatats amb 5-5. Per tant els nostres, ja amb tots els jugadors interiors, desprès de recuperar a Eloi i a Pep, ho tindran que posar tot sobre la pista per aconseguir el 6-4.

Salut a tots.

19 comentaris:

elpepgf ha dit...

ara veges tu xq no em deixa posar la negreta el puto bloc... bé... me'n vaig cap a valència... q he d portar a eloi x al partit... o alguna cosa així era, no!?!??!! hahahahahahaha

fins demà, xavalots!!! ;)

Pere ha dit...

Está vist que des de que no ens critiquem pel blog no juguem tan bé i no hi ha tan de feeling a l´equip així que per la meua part no va a quedar i esta setmana i estos Nadals vaig a posar-vos a parir a tots, això és fàcil quan saps que tu eres perfecte, i és més, han arribat a les meves mans les valoracions del partit d´ahir i amenace en publicar-les al llarg de la setmana...Tremoleu!!!jajajaja!

Va Jero, Caselles, Pep, Eloi, Homero (per cert, vaja nomet s´ha posat el xaval..jejeje), Toni inclús la pantera Sivera...s´obri la veda de les rajaes!!!

Eloi quan pugues agafes algun rebot en els moments decissius, eh?? que he d´anar jo salvan-te les esquenes i convertin-me en allò únic que em faltava, el Kevin Love d´Ondara!!!jajajaj!

Ale a cascar-la!!(això a qui li ho he copiat...)

jero ha dit...

Ira tu!posa un tapo en un partidet i ja se pensa que perfecte!!!,com esta el mon!,a queeeee!!!,pa tapons el que li van clavar a Pep,buuuuuffffffff!!!,un tio de casi 2 metros i li claven una xapa aixina,vas poder dormir Pep???o notaves algo que et fea sombra este mati!!!jajajajajajajajajaja!!!

Ale a cascarla!! (marca registrada)

P.D-Les marquer registrades no es pode copiar ni falsificar, ejem!ejem!

Sergi C ha dit...

Sols comentar k pep va tornar a fer de les seues amb triples ke no token ni aro, eloy fer el pitjor partit per lo menys desde que yo estic en l'equip i sergio.3 tirs lliures k no token ni aro... xro la culpa esta clara qui la te:

Moments en els k vaig jugar yo:
1. En el segon cuart vaig ixir de titular i no vam encaixar ninguna canasta (25-7) o una cosa aixi, va ixir gero xr mi i ms casquen un triple desde el seu costat...
2. Inici del ultim cuart: ixir yo i comensar la remontada eroica, xro un altra volta tenia k ser sustituit xr un gero k no va rendir en els moments decisius...
Res mes a dir

Ale a cascarla!!

jero ha dit...

Ira tu ma fet tabaco!!!jajajajajajaja!,dire en la meua defensa que tot aixo es pura coinsidencia tot i Sergi fesme el favor de escriure be el meu nom favat,es en JJJJJJ i no en GGGGGGG et portare el cuaderno de rubio de la J i la G i li peges una miradeta,bonicoooooooo!!!!

Pere ves al tanto que este va a per el titol de mister!!!!!

A partir de ara 50 centimets al que gaste la meua firma sense el meu consentiment.

Ale a cascarla!! (marca registrada)

Pere ha dit...

Gero quan vages a comprar-li el quadernet Rubio de la G i J aprofita i compra´t el de la C i la S!!!jajajajaja!!!

Joooodeeerrr, t´ha quedat clar Gero??A que et caia millor Sergi C. quan no obria la boqueta?????jajajaja!

Jo no vull dir res però avui o demà publicaré les valoracions...

M ´agrada, m´agrada, sols en dos ratets ja m´he rist més que en tota la temporà!!!

Salut a tots.(Trobe que comence a tenir un seriós problema de personalitat...)

elpepgf ha dit...

xavals, jo no vaig a rajar a ningú... tan sols, disculpar-me, xq el dissabte no tenia el cap al lloc q tocava i vaig fer un partidet nefast... sorry...

jero ha dit...

Ale garrot!!!!!,trankil Pep que no vas ser el unic que no estaba sentrat,no as llegit lo de sergi c,pues eso!!,Pedro que be teu estas pasant e,posa ja lo que tinges que posar!!!!.

Aço va pa el grinch (sergio L),a vore si alegra mes la cara que sempre va en cara de mala llet per la pista i reballant pepinaes a les cames,damunt chilla i et diu que per que no las agafa,nyas cabas!!!,ale bonico tornare a portar la cremeta,que desde que no la porte estas potros,jajajajajajajajaja!!!!

Ale feuse la ma!!!!!

Pere ha dit...

Creeemeta, creeeemeta!!!!!A més d´un li fa falta una passaeta d´eixa loció miraculosa!!jajaja!!

Definitivament cada partit hauria de posar-se un d´entrenador i així invictes fins al final...Bueno tots menys Sergi López i Sergi C. que si no als temps morts seria pitjor que un enterro!!!!jejeje!!

Peeeeeeepppppp!!!!!Va xavalote, al teu ritme ves tornant que des de que no fas aaaaayyyyyyyyy els rivals t´han perdut el respecte que et tenien!!!Va raja i vorás que bé et sents, pero a mi no cabró a qualsevol de eixos mantes que no et van passar ni un baló el dissabte!!!jeje.Ademés no vas jugar tan mal, almenys no massa pitjor de lo que ja ho feies l´any passat!!!!!!!!

A cascar-la en salut per a tots!!

Sergi C ha dit...

va pep k eixe partit era per als "tiraorets" com jordi o pere es lluiren i feren una trentena de punts (cosa k no van fer...) , tu vas jugar com tots els pivots, k no vam rebre cap pilota amb condicions.

Ale a cascarla!!

Pere ha dit...

Ja em pensava que a mi no anava a tocar-me pero...

Qui li va fer fitxa a Sergi C.!!!!!!A la pu...calle, home!!Com tens la poca vergonya de clavar-te en el crack de l´equip, això no acabarà així t´has cavat la teva pròpia tomba...

Ufff, que bé m´ha quedat. Lo trist és que té tota la rao. Trobe que porte una gran serie de 1 de 12 en triples en els 3 últims partits. Com es nota que ja s´apropa el partit de Carolines i vaig posant-me a tono per a l´ocasió.jeje.

Elooooi, Tooooni, teniu poreta????

Ale,salut cascant-se-la a tots!!!(Esta mescla a ixit prou bruta...)

jero ha dit...

Coxinot Pedro!!jajajajajajajajajajajja!!

Ale a ferse la ma tots!!

elpepgf ha dit...

no, si jo no em queixe de si van aplegar boles o no als pivots, ni res d'això... el tema és q darrerament no estic massa bé en el tema personal, i pareix ser q el dissabte va ser el pitjor dia d tot l'any x a mi... i al bàsquet ja va ser bestial... no tindria q haver jugat, xq sabia q no faria res bé...
però bé...

Pere ha dit...

Ànims Pep!!Nosaltres no correm perquè saps que és de cobards, no anem en bici perque tindríem que posar-li les rodetes i no nadem perque l´aigua rovella però sàpies que al Pabello Pere Giner Arena hi ha una tropa de grillats en els que pots riure´t un rato i desemboirar-te quan ho necessites.

elpepgf ha dit...

hehehe! gràcies pere!!! ara mateix, és el q més em cal!!! ;)

jero ha dit...

Grillat!qui esta grillat!!,bueno si nia uno que es pensa que li an posat el seu nom al pavello,jajajajajajaajajajajaja!!!!PEDROOOOOOOOOOOOOO!!!!.

Propose sopaeta de nadal,que vos pareix??,menjar,casalla,alcohol en general,FRESETES EN NATA(a Pedro),vinga neu dient quins dies serien bons.

Ale a ferse la ma!!

eloiet ha dit...

Això Això... despres de llegir 16 comentaris plens de descalificacions(necessaries per cert) ha eixit algú dient algo de trellat!! Podriem fer un soparet i donar-li a Pep tot el carinyo que tenim en forma de striptease col·lectiu. El tombem damunt la taula i el plenem de flans en nata!! Anim Pep, estem tots amb tu per al que necessites.

Jo no tinc problemes de dates... la setmana que ve estaré de vacances

Per cert, el divendres entrenem??

Pere ha dit...

Eloi estàs plantejant un MegaBrittany col.lectiu?????Uuuummmm...interessant...jajaja!

El divendres comença a ser un dia conflictiu, almenys jo comence a tindre una sopaeta pre-nadalenca,però de totes formes el dimecres ho parlem a l´entrene i ja et comente algo.
Eloi tens més vacances que els mestres!!!Seràs...

Bé anem amb les coses serioses: VALORACIONS DEL GRANDIÓS PARTIT OLIVA - ONDARA.

Jordi L.: 14 punts i 7 de valoració

Roc: 3 punts i -3 de valoració.

Andreu: 2 punts i 1 de valoració.

Eloi: 9 punts i 11 de valoració.

Sergio P.: 8 p. i 4 de valoració.

Sergio C.: 0 p. i -3 de valoració.

Jero: 4punts i 4 de valoració.

Pep: 0 punts i -3 de valoració.

Pere: 9 punts i 18 de valoració.

Pablo: 0 punts i -2 de valoració.

Sergio L.: 8 p. i 12 de valoració.

P.D. Sabeu massa que soc un tio honrat i seria incapaç d´alterar a la meva conveniència els resultats de les valoracions. I que la meva dona siga la responsable de portar aquest recompte és una mera coincidència.jajaja!! Trobe que queda clar que continue sent l´MVP de l´equip!!jajajajaja!

P.D. Pep si vols podries editar aquest comentari, sense alteracions que te conozco, com una entrada nova i així continuem comentant sobre Brittanys i companyia.

elpepgf ha dit...

desprès faig l'article d la jornada i pose també les valoracions! ;)

pere, estigues tranquil, xq sabem cert, q ange seria la primera en rajar-te i x tant, si ella t'ha posat eixe 18 d valoració, és totalment creïble!!!!!!!!!!!!