dimecres, 15 de juny del 2011

Eloi ja te el seu homenatge!

Aquest matí, per fi, s'ha prodecit a la "plantada" de l'estatua en honor a un jugador "franquícia" com ha estat sempre el nostre benvolgut Eloi Millet!

El Batle i el Regidor d'Esports ens van prometre fa ja cosa de dos mesos, quan es va inaugurar el Pavelló i se li va posar el nom del nostre bon company "Pere Giner", que també farien algun detallet per l'altre veterà de referència de l'equip, i per fi ha arribat la data en que Eloi te una estatua en el seu honor, com les màximes figures del bàsquet!
Ara ja no tan sols el United Center de Chicago serà la referència baloncestística per la seva estatua de Michael Jordan, si no que també, ara, Ondara i el seu Pavelló seran referència per l'estatua d'Eloi!!!

A l'acte van acudir en representació del Club, Pep, com a ex-jugador Toni, i com a 1ª Dama, Fer!

Salut a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, el divendres li tenim q fer la batejada a l'estatua, eh!!!
qui s'encarrega d dur la botella d cava!!!¿¿¿

eloiet ha dit...

Ja Ja Ja, que cabró. Quan ja m'havia oblidat del tema ho poses. Gracies per presionar al consistori per a que la planten d'una vegada!!

En general, la figureta l'han tret prou encertada, aixo si, falta marcar mes la tableta i clarament han censurat la part relativa a la zona genital, perque si la mostren sencera es convertiria en lloc de peregrinació per a xicones(i Pep clar).

elpepgf ha dit...

jajajajaja
trobe q li demanaré al regidor d'obres públiques q pose una valla electrificada al voltant d l'estatua, xq m'han dit q anit, hi havia 2 ó 3 xicones refregant-se x damunt d l'estatua, com si fora el mateix eloi en persona!!! jajajajaja
però clar, és normal... amb tanta "tableta" i tanta "zona genital"...

eloiet ha dit...

T'han dit o estaves allí contemplant ehh pillin!!

elpepgf ha dit...

sssssssssshhhhhhhhhhhhh, callaaaaaaaa, no ho digues tot, collinsoooossss!!!! jajajajaja

bé, aquesta vesprada ens veiem a partir d les 7.30!!! ;)

Pere ha dit...

Li posen el meu nom al pavelló, una estatua a Eloi...Si voleu tirar-nos de l´equip digueu-ho a la cara i ja està bé d´indirectes!!!!

Per cert, respecte a les dimensions de la zona digital (vull dir genital, perdó)estic en total desacord ja que tan Eloi com Pep són uns clars exemples de la famosa teoria de la L proposada per Freud.Que també és cumpleix en Sergio López!!jaja!!

Si teniu raó, em fixe molt quan es dutxeu!!jajajaja!

elpepgf ha dit...

uuuuuuuuuuuufffffffffff, s'ha notat molt, o q!!!??? jo tan sols estic seguint les ordres del "Tot Poderós"!!! em va dir: "desfes-te JA, com siga, d les dos iaies eixes", i jo ho he intentat... més indirectes ja no puc soltar... jajajajajaja


pere, l'altre tema... el d "la zona genital", trobe q se n'ha anat d les mans, xq, val q digues q Eloi i jo complim la teoria, però q digues q Sergi López també... jajajaja això no s'ho creu ningú, tiooooo!!! jajajajajaja