divendres, 3 de juny del 2011

Actes en el Pavelló!

Senyors, senyores, xiquets, xiquetes i ents d'estranya índole! Vos informe que el Pavelló avui tindrà un acte de clausura dels Minijocs de La Marina i que no podrem fer us d'ell!!!

Així doncs, quedeu tots convocats, per el proper divendres 10 de juny a les 20h. per jugar "La 1ª Paxangueta Oficial de l'Estiu 2011"!!!

Salut a tots.

18 comentaris:

elpepgf ha dit...

ja q estem, a banda d'acudir el divendres a jugar, també podríeu comentar x ací... açò no pot ser... pareix q siga jo l'autista del poble, collons!!! jajajaja

jero ha dit...

xe tu i jo que!!!!!,jo no vaig el divendres pero comente,jajajajajajajaja!!!,just uhi que volia anar a entrenar,mecaxis en la mar!!!!!,vinga va anire el divendres que ve.Fen serveseta despres de la patxanga????,o sopar?,o algo que tinga que vore en begudes espirituoses!!!!

Ale a cascarla!!!!

PD-Fer goosssssss,arrastrat!!!!,ja ni entre a comentar!!!!

Pep Sivera ha dit...

Pep, a aquest blog li passa lo que al programa de Buenafuente, a tingut els seus bons moments, però el format està una mica sobrexplotat, crec que és el moment (com el programa de Buenafuente) d'acabar en l'agonia d'aquest blog, i crear una pàgina al Feisbuc del bàsquet Ondara!! jejeje

eloiet ha dit...

Bon dia xatos!

Pep, t'has cambiat de movil o es que ja passes de mi!! el vaig enviar un missatge per vore si anaveu al poli el divendres i vas passar totalment de mi!! Bo, tranquil que tenia ganes de jugar un rato, pero tampoc tantes com per a cridar i moure mes fils!

A vore si el divendres puc anar!!

ondaracorre ha dit...

eeeeeeeeehhhh, q la sms posava: "Ie perrero, encara sacosteu al pavello a fer algo o k? Si es aixi avisa i igual vaig a ensenyarvos a jugar. Ale"

l'sms ja ho diu tot!!! "si es aixi avisa", pos com no era aixi, xq aquest divendres no podiem, pos no et vaig avisar.......... ;)
també te a veure, q vaig veure l'sms quasi a les 10 d la nit, quan venia d'entrenar a la piscina... jajajajajajajaja

però sí, si no passa res estrany o extraordinari, aquest divendres tornem a veure'ns les caretes en el pavelló, així q qui es vulga acostar, ja ho sap!!! ;)

eloiet ha dit...

fotre qe sutil que eres llegint els sms!! la próxima vegada calcularé be i revisaré les meues paraules!!

per culpa teua no vaig anar a entrenar i vaig tindre que anar a fer-me cervesses en els amics, lo que va desencadenar que arribara a les 6 del matí a casa tot bufat!! Ja saps... CULPABLE!!! jo no volia que conste!!

ondaracorre ha dit...

ostres!!!!!!!!! ho sent, tio... no pensava q acabaries tan malament... si no, pots estar segur q t'haguera trucat... la pròxima vegada, no tornarà a passar, vaig a apuntar-m'ho a l'agenda amb un "asterisc", com a q és important respondre SEMPRE!!!!!!!!!!! jajajajajaja


PD: jero i eloi: BORRATXOOOOOSSSSSSS

jero ha dit...

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee borratxo jo!!,me estoy quitando!!!jajajajajaja!!,ja era ora de que algu magafara el relevo,bien Eloi bien!,torne a repetir la pregunta del altre dia,DESPRES DEL ENTRENE DEL DIVENDRES NIA SERVESETA,SOPAETA O ALGO QUE TINGA QUE VORE EN BEGUDES ESPIRITUOSES??????????.

Ale a cascarla!!!

elpepgf ha dit...

x mi, si voleu ens fem una cervesseta... més ja no dic, q depén d la parenta.......... ;)

eloiet ha dit...

jo no se si podré anar que tinc una inauguració del taller mecánic d'un amic meu(pareix una excusa barata pero de vegades la realitat supera la ficció)i no se a quina hora acabarà.

elpepgf ha dit...

tranquil... q jero i jo tenim prou "saque", i si algú més ens acompanya, ens fem també les teves cervessetes... jajajaja

eloiet ha dit...

Ieee, que finalment trobe que si podré anar a ensenyar-vos un poc de basquet. Tot depen de a quina hora arreplegue el cotxe del taller, que estan pintant-lo.

Ale

elpepgf ha dit...

pos això, q ens veiem en el pavelló!!! hi ha molta informació q contar-nos... jejejeje

eloiet ha dit...

ie perrilles, este divendres torneu a anar? Este no fallaré que tinc ganes de fer algo ja!!! pense que en 5 minuts estaré morint-me pero be

elpepgf ha dit...

jero ahir em va confirmar q el divendres vindria!!! a veure quants en som... jejeje ;)

Pere ha dit...

Jo aniré,inclús si anem un rato abans millor encara.

elpepgf ha dit...

jo faré com el divendres passat, a les 7.30 estaré allí disposat a ensenyar-vos alguna cosa!!! ;)

(la "cosa" no la se, però alguna serà, no!!!??? jajajajaja)

eloiet ha dit...

Ja Ja Pep, com no mos ensenyes la pilila no se que mes mos pots oferir!! Tractaré d'arribar a bona hora