divendres, 15 d’abril del 2011

La prèvia de la 24ena jornada

Dificilíssima jornada per als equips ondarencs, que començarà avui divendres 15 a les 18.30h. amb l'enfrontament entre el Cadet Masculí i el C.B. Oliva "B", al Pavelló Municipal d'Esports "Pere Giner Arena", amb las 2ª, 3ª i 4ª places en joc, que es repartiran entre aquests dos equips i el Maristes "B", qui tindrà que visitar la complicada pista del Godella, equip que també es juga quedar 5è o 6è.
Els de Sergio tindran que fer un partit impecable per guanyar i quedar-se davant de l'Oliva, esperant la punxada del Maristes, per aconseguir el Subcampionat, ja que es tracta de la seva darrera jornada de lliga.

Demà dissabte 16, a les 16h. jugarà el Júnior Masculí, rebent el Meliana. Aquest partit no deuria ser massa complicat per als de Vicent, ja que el Meliana està en la penúltima plaça del grup amb 6-14, i els nostres deurien guanyar, per assegurar el 10-11 que els deixaria a falta d'una sola jornada amb la 6ena plaça de cara, amb l'Alboraia i el Benifaió apretant-los per darrere.

Desprès del partit del Júnior, es viurà a les 18h. en el "Pere Giner Arena" un duel fratricida i de vital importància, tant per al Sènior Masculí, com per al seu rival. Els nostres reben l'actual líder, encara que amb un partit més jugat, un equip molt fet, amb bons jugadors i que es complementen molt bé, l'Alfàs "C".
Serà un partit a vida o mort, on els d'Alfaç han d'assegurar-se la victòria per optar a guanyar la lliga, mentre els nostres, encara tenen opcions d'acabar cinquens si el Pego punxés en l'última jornada.

El Cadet Femení jugarà el proper dimecres 19 front el Dénia.

Salut i sort a tots.

6 comentaris:

Carlos Miragall ha dit...

Des de Sueca vos enviem molts ànims per a derrotar a l'Alfàs, ja que un victòria vostra i nosaltres l'endemà contra Altea ens donaria l'ascens. Per la nostra part, no vos preocupeu que guanyrem la setmana que ve a Pego per a judar-vos també.

Un abraç i sort!!

PD: Vos paguem un parell de botelles de cassalles i una paelleta en Sueca.

elpepgf ha dit...

hòstia!!! jajaja
xarlibraun, es nota q sabeu com motivar-nos... cassalla i paella!!! jajaja
jero es cascarà 30 ó 40 punts ell solet... jajaja

intentarem fer el possible x guanyar-los, a veure al final com queda la cosa...
molta sort a vosaltres, també! ;)

jero ha dit...

Com està l'asunt!!!!,ves bocant el caldo charlie!!,per una paella i una casalla jo mate i tot!,Jajajajajajaja!!!,mos vegem està vespra.

Alè a cascarla!!!

elpepgf ha dit...

sí, jero, sí... aquesta vesprada, xq el dilluns em vaig quedar esperan-te al "garito" amb la cassalla a la ma... jajaja

garrot i pa dur ha dit...

Pep, m'explicaries per què serà un partit "fratricida"? Qui va a matar al seu germà?

elpepgf ha dit...

jordi a sergi, o sergi a jordi... tria tu...
xq els zarzo ja no estan, q si no estaria clar... jajajaja