divendres, 8 d’abril del 2011

La prèvia de la 24ena jornada

Aquesta 24ena jornada, es presenta com una de les jornades més importants de tota la temporada! Tots els equips tenen partits sumament complicats i que els afectaran directament en la classificació, tots ells jugant-se el dissabte 9 d'abril i fora de casa!

La jornada començarà en València, amb l'enfrontament a les 11h. entre El Pilar 95 i el Cadet Masculí, qui tindrà que posar-ho tot de la seva part per endur-se la victòria i aprofitar l'enfrontament entre l'Oliva i el Dénia, per assaltar la 3ª plaça del grup.

Ja per la vesprada, a les 16h. jugarà el Cadet Femení en Teulada, un partit important per a les nostres, ja que de guanyar-lo deixarien el Teulada com a farolet roig del grup, abandonant-lo les nostres, desprès d'estar quasi tota la temporada en la darrera posició!

També, a les 16h. jugarà el Júnior Masculí en Pego, un complicadíssim partit front el 3er classificat, que li serviria als ondarencs, en cas de victòria, per assegurar la 6ena plaça que estan ocupant ara mateix i llevar-se així la pressió del Ruralcaixa Benifaió del damunt.

A les 18h. jugarà el Sènior Masculí, també, en Pego. Enfrontament directe per la 5ena plaça del grup, que ha ocupat el Pego amb un partit més jugat, desprès de guanyar 8 dels darrers 10 partits, l'últim d'ells al Benissa, el líder del grup, per 64-73. Els ondarencs arriben a l'enfrontament amb la baixa ja coneguda de Jordi, a qui se li sumarà aquesta jornada Pere, deixant el joc exterior dels ondarencs amb pocs efectius.
El bus eixirà des del Prat a les 16.40h.

Salut i sort a tots.

10 comentaris:

elpepgf ha dit...

el partit d demà em fa fredat a mi sol, o a tots en general!!!??? jejeje

pere, vividor, com ens abandones en les dates importants, caguen la mar... xDDD

eloiet ha dit...

Por no Pep, no tenim ni presió ni res a perdre! Anem a jugar els 5 o 6 que pugam i fem el máxim.

Si no som prou, pues ens quedem en Ondara i mos fem unes cervesses i au!!

Jo ha dit...

si aneu a fer-se unes cervesetes aviseu-me eh, q ahir me les vaig guanyar en el clínic de basquet q vos vaig donar en un momentet...

Sergi C ha dit...

a mi no em espereu xr al bus, yo vaig directe

Pere ha dit...

Espere que hageu guanyat!!!

jo m´he enrecordat de vosaltres mentre catava uns senyors vins del priorat en Porrera i ho mesclava en un bon plat de rabo de bou per a que no m´afectara l´alcohol...

Eloi espere que m´hages suplit com toca i hages clavat 3 o 4 triples com hagués fet jo!!!!jajajja!En tu encara confie un poc,per que si hem d´esperar que els triples els faja Pep..........

jero ha dit...

Pereeeeee as clavat la pata asta el fondo!!,sols vam fer un triple i va ser de Pep,jajajajajajajaja!!!

Alè a cascarla!!

eloiet ha dit...

tu que Pep, esta setmana de vacances blogueres o que?? Jo que estic esperant per a rajar a Pere per la seua merda de partit i tu sense posar res... DIMISSIÓ!!!

elpepgf ha dit...

aquesta vesprada sense falta!!! ;)
es q vaig més liat del q estic normalment, i això em satura... açò d tindre "un pelet" d feina no és bo... jajaja

eloiet ha dit...

tranquil home, tranquil. Si vas liat el millor es tancar la paraeta i anar al bar a berenar, relajar-te un rato i després tornar i concentrar-te en les coses urgents com el Cyberdunk, els blogs, el correu, els foros.

A mi també em passa que de vegades la ment es confundix i penses que has de fer algunes coses urgents per error, pero després d'una cervesseta en el bar sempre tornes al lloc.

Ale, de res per estes sabies paraules. Vaig a apagar l'ordinardor i anar cap a casa que m'han entrat ganes de contestar a uns correus de la faena i això no pot ser

Per cert: paraula de comprovació

fersemea (FER SE MEA)!!! Ja Ja ja Ja Ja!!! estos de google son uns caxondos

garrot i pa dur ha dit...

Va Pep, òstia, que per una volta que vaig a vore el partit i damunt li preste atenció... tinc coses a comentar!!

Ale, men vaig a pixar que google ordena!