divendres, 1 d’abril del 2011

La prèvia de la 23a jornada

Per començar aquesta prèvia, hem de donar la dolorosa notícia de la derrota del dimecres en el pavelló "Pere Giner Arena", del Cadet Masculí front un rival directe com el Maristes "B". En un partit sumament igualat, els nostres s'enfonsaren física i moralment a finals del 3er quart, deixant que els de València aconseguiren arribar als 10 punts d'avantatge, per sentenciar el partit en el darrer quart, arribant a la fi amb el 38-58.

Aquesta mateixa vesprada, 1 d'abril a les 17h., jugarà el Cadet Femení en Pego, un dificilíssim partit per a les xicones de Lluís, que jugaran front el líder, qui es juga la lliga.

Aquesta derrota del dimecres deu fer reflexionar i crèixer el Cadet Masculí, més encara veient qui visitarà demà dissabte 2 de abril a les 10.00h. el pavelló: el líder, el Gandia Bàsquet 96. Un dur i complicat rival, on els cadets de Sergio ho tindran que donar absolutament tot per poder rascar algun bon resultat.

Ja per la vesprada jugarà el Júnior Masculí a les 16.00h. rebent el Nou Bàsquet Alzira, en un duel on podria acostar els ondarencs a la 5ena plaça que ocupen els d'Alzira i que ara mateix estan a dos partits de distància!

A les 18.00h. jugarà el Sènior Masculí rebent el Bàsquet Altea. Aquest serà un partit a vida o mort, com ja ho fou el de la 1ª volta, per 5ena plaça, on estan clavats aquests dos equips i el Pego, que desprès del fitxatge de Toni aquest hivern, porten 7 victòries en els darrers 9 partits!!! L'Oliva, 4rt classificat, ja està a dos partits de distància.
Per aquest partit front l'Altea, contem amb Pere en plena forma, desprès de la visita al pavelló el passat diumenge de Delegacions d'Altea i Pedreguer, i la trucada als "GEOS", per impedir l'entrada de la Delegació de "Carolinas"...

Salut i sort a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

motivació extra per a pere!!!??? això sempre va bé!!! així q pere, ja saps... a complir amb el q et toca, eh!!!!!!!!!!! ;)

eloiet ha dit...

BAhh, com està Pere i damunt motivat ja no fa falta que anem la resta!! la cosa està cantada.

Josep ha dit...

1 de maig? com passa el temps xP

elpepgf ha dit...

sí, eloi, tens raó... el deixem jugar a ell solet en el "seu" pavelló i punt... jajaja

joseeeeeeep, una vegada q comentes, i collons, justament diem això!!!???
josep, és pita, eh, x als qui no ho sabeu... ;)

Pep Sivera ha dit...

de tant de repetir-ho al final es quedarà el nom de Pere Giner Arena!!! jejej

Pere ha dit...

Perdona Pito,però és que va en serio...Sé que no tinc cap credibilitat però la instal.lació és el Pere Giner Arena de veritat i a més la varem estrenar amb un gran partit front l´Altea!!

I ja portem 10 victòries...al final acabarem fent una temporada molt,molt digna!!