dilluns, 4 d’abril del 2011

Jornada assequible...

La jornada començava el divendres amb la derrota per un claríssim 96-16 del Cadet Femení en Pego. L'equip de Lluís no tenia res a fer front les líders del grup, que s'estan jugant la lliga i no poden afluixar!
El proper dissabte, es juguen el ser colistes o no, en casa del Teulada, partit important per a la cua del grup.

Ja en dissabte, pel matí jugava el Cadet Masculí en el pavelló Pere Giner Arena, a les 10h. rebent el líder, el Gandia. En contra del que feren el dimecres front el Maristes, els de Sergio aconseguiren mantindre el marcador a prop amb els de Gandia, per acabar remuntant el partit i enduent-se la victòria per un ajustat 55-53 en un partit intenssíssim!!!

A les 16h. jugava el Júnior Masculí, qui rebia l'Alzira, equip que està just per damunt en la taula classificatòria. Fou un partit complicat per als nostres, qui escomençaren molt bé, però poc a poc anaven diluint-se en la defensa del rival. El partit estigué a l'abast dels ondarencs fins a la fi del 3er quart, quan els d'Alzira aconseguien posar-se 10 punts per davant, finiquitant el partit amb l'expulsió d'Adri per agressió, i agafant un avantatge insalvable, que acabà 31-49.

Un altre partit important es jugava a continuació. A les 18h. el Sènior Masculí rebia l'Altea, i la 5ena i/o 6ena plaça estaven en joc! Fou un partit vibrant des del principi fins a la fi, amb tots dos planters escassos de jugadors, ja que per part dels ondarencs, Lluís i Felip tenien un acte musical i al descans van tindre que deixar el partit.
El primer quart comença amb total igualtat, ja que cada cistella d'un equip tenia resposta per part de l'altre, finalitzant 15-13. El segon quart començà amb un parcial de 6-20 per als visitants en 8 minuts, que els impulsava fins un 21-33 perillós... Els ondarencs no reaccionaren mínimament en els darrers dos minuts del quart (6-2), per aconseguir reduïr fins el 27-35 del descans (12-22 en el 2on quart).
El tercer quart començava amb canvi de defensa dels ondarencs, cosa que els afavorí i explotaren fins la sacietat, veient que el rival no podia augmentar la distància i que eren els nostres els qui la retallaven. El parcial d'eixida de 7-0 era molt important, finalitzant el 3er quart 22-17, per acostar-se 49-52 i tot el darrer quart per jugar-se! En aquest darrer quart, l'equip visitant ja estava molt cansat i es nota amb la poca claredat dels seus atacs. En el minut 5, els ondarencs aconseguien empatar a 59 i a partir d'ací es posaren per davant (24-13 en el darrer quart), controlant el temps del partit, per acabar amb victòria 73-65.
Anotacions: Sergi L. 20 punts, Roc 6, Pere 16, Pep 4 i Eloi 20 - cinc inicial - Lluís 2, Sergi C., Jero 4 i Felip 1.

Salut a tots.

10 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala! resum fet!!! jejeje

decents percentatges amb el tir lliure aquesta setmana, eh xavals!!! ;)

20-32

1er quart: 0/0
ningun...
2on quart: 2/6
Roc 0/2
Felip 1/2
Sergi 1/2
3er quart: 7/9
Sergi 2/4
Eloi 3/3
Lluís 2/2
4rt quart: 11/17
Roc 2/2
Pere 1/3
Sergi 7/8
Eloi 1/4

jero ha dit...

Be xiquets be!!!!,mos vegem esta vespra per el garito.

Ale a cascarla!!

elpepgf ha dit...

"per el garito"!!!!!!!!!!!!????????????????
ja comencem sant jaume, o q!!!??? xDDD

garrot i pa dur ha dit...

home, dona la casualitat que Jero diu "ens vegem pel garito" i no diga "eh, hui no podré anar que nosequé (segurament algo que involucre casalla)" jejejejeje

Pere ha dit...

73 puntarros!!!Estem fets unes màquines anotadores!!jajaja!!

Eloi,ja t´has recuperat?el dissabte feies mala cara.jeje.Jo tinc les cames que encara em tremolen...(i no és normal en 22 anyets que tinc)

Fer,ens has abandonat a la bona de Deu i ja no vens a vore´ns mai.Pots vindre tranquil quan vullgues que ja hem jugat els dos partits contra l´Oliva!!Ja no corres perill!jajaja!!

elpepgf ha dit...

a mi el q més gràcia em fa, és el xic d "mos vegem esta vespra per el garito"...

jero, no estaries en serio a la porta del meu garito, esperant-nos, no!!!??? xq pel pavelló no vas aparéixer!!!¿¿¿ jajajajajajajaja

q tenies aquesta vegada!!!??? estaves amb febra!!!??? o es q els pegolins et van agafar entre tots x a no deixar-te vindre a entrenar i q el dissabte estigues fluixet!!!??? jajajaja

eloiet ha dit...

20 punts?? Si les vaig fallar totes!! Quina sorpresa...

Encara no m'he recuperat del partit. Tinc prou mal l'esquena i el coll sobretot, espere recuperar-me per al dissabte.

Dona gust jugar en el pavelló, encara que fas mes km que un tonto.

elpepgf ha dit...

q tu les vas fallar totes!!!¿¿¿ jajajaja, eixa sí és bona!!! elooooooooiiii, q qui les falla totes soc jo, collons, q encara no t'has enterat, o q!!!??? jajajaja

jero ha dit...

Xe!,que be ue pasat al entrene uhi,e acabat en els brasos arrapats xo i lo q mos an rist,Pep fesli un pots al pinfloi de uhi,q bo era!!!,jajajajajajajaja!!! I un altre post pa Lluis x el taponarro q li a fet Sergi López, molt bo també!!!

Alè a cascarla!!!!

elpepgf ha dit...

jojojojojojojo
és veritat tio!!! tinc una vida tan intensa, q ja no recordava ni l'entenament d'anit... jajaja
entre el menda eixe d "si passa és meu, eeeehhh!!!" jajajjaja
i la súper xapa q li ha cascat sergi lópez a lluís, la cosa ha estat fineta!!! jojojo