dilluns, 21 de març del 2011

Victòria sobrada i victòria sofrida

El dissabte jugaven tant Júnior, com Sènior Masculí en Ondara, tots dos aconseguiren la victòria, però de forma ben diferent!

El Júnior Masculí aconseguí guanyar el Manuel, amb un domini absolut del partit, sense donar opció a res als visitants, llevant d'uns moments de relax en el segon quart, l'avantatge dels ondarencs anava a cada moment en augment, fins arribar a la fi del partit 66-25.
El Júnior es consolida en la sisena plaça del grup amb 9-9, aprofitant la derrota del Benifaió (8-10) i es queda a un partit del cinquè classificat, l'Alzira, amb 10-7.

El Sènior Masculí guanyà el Teulada, però amb molt de patiment! Un partit que pareixia controlat es tornà en una bojeria. El primer quart finalitzà 11-2, amb els ondarencs jugant tranquilament i defenent molt bé. En el segon quart les coses començaren a no funcionar tant... Un parcial de 1-10 el tancaven els ondarencs, per finalitzar el primer temps amb 5 punts consecutius: 6-10 en aquest 2on quart i 17-12 al descans.
La segona part començava amb un intercanvi de cistelles, que poc a poc es quedà de cara als nostres, arribant a la fi d'aquest 3er quart 29-20 (12-8 de parcial). El darrer quart fou una bojeria, als ondarencs els van ploure 6 llançaments quasi consecutius des de més enllà de 6.25, aconseguint un parcial bàrbar (6-19) dels visitants per posar-se davant en el marcador 35-39. Aleshores tan sols quedava 1.33 per jugar-se, però ací eixí a relluïr la veterania de Pere, clavant un triple ràpidament i posant els ondarencs de nou en el partit, posteriorment Sergi L. aconseguí 5 punts consecutius, trencat com volia la defensa visitant i deixant el partit vist per a sentència, quan ja Jero aconseguia la darrera cistella del partit quedant 5 segons: 45-39.
Anotació: Sergi L. 12 punts, Roc 2, Pere 15, Jero 8 i Pep 2 - cinc inicial - Lluís 2 i Sergi C. 4.

Salut a tots.

11 comentaris:

elpepgf ha dit...

ie, vaja partidet, senyors...

un parell crítiques:

1- pere: val fer-ne d dos punts, eh!!! 15 punts i tot d 3... jajajajaja

2- jero: val fer algun tir lliure, eh boniquet... ;)

x cert jero, mira q et vaig avisar, quan anaves a tirar, eh!!! jajajajaja

tirs lliures d'aquest partit:

1er quart: sergi 2/2
2on quart: sergi 1/2
3er quart: jero 0/2
4rt quart: sergi 1/2

molts tirs lliures no van haver, però això no és excusa... 15 faltes nosaltres (9 vegades van llançar ells tirs lliures) i 13 faltes ells, amb les ja vistes 4 visites a la línia... poques faltes i pocs tirs lliures, però bé...

eloi, mariquita!!! no ens fas falta!!! jajajajaja
sabem guanyar sense tu i tot!!! més q res pel meu partidàs, des de la intendència!!! q no en l'anotació, eh!!! jajaja

Pere ha dit...

Al final em creuré que soc bo i tot!!!

Almenys Ange ja no té vergonya de vindre a vorem jugar,cosa que ha passat els darrers 15 anys!!!!!

5 triplets més a la saca,per a despedir-me de les grans canastes del poliesportiu no està mal.Ara vorem com juguem al pabelló.Jo vote per tornar a jugar al mig dels tarongers si no ens va bé al pabelló.

eloiet ha dit...

Hola xatos, enhorabona per la victoria del dissabte a tots els que participareu. Disculpeu per no asistir al partit per vore-vos pero vaig aprofitar la vesprada per fer coses que normalment no puc fer els dissabtes.

L'esquena meua continua malament, no s'acaba de recuperar i encara em fa mal. Em vindrá be el descans de la pròxima setmana i supose que al proxim partit estaré de nou molestant per ahí.

Ala, com no vaig vore res no rajaré esta setmana i com passe de tirar-li floretes a Pere, pues aci s'acaba el missatge. Au

elpepgf ha dit...

molt bé eloi, així m'agrada, q no utilitzes la rajadeta fàcil... jejeje
espere q et millores aviat d l'esquena, bixejo!!!

escolteu, el Regidor d'Esports d l'Il·lustríssim Ajuntament d'Ondara, més conegut per tots nosaltres com a Fernando Castillo, m'ha fet arribar l'invitació a la inauguració del pavelló del proper diumenge!!!

necessiten saber quants membres de l'equip anirem, per què estarem en la part "reservada" als esportistes, i les cadires van contades!
recordeu q serà el proper diumenge 27, a partir d les 12 del migdia (si no recorde mal).
a veure si entre avui i demà, els qui teniu pensat anar, m'ho confirmeu, per dir-li-ho a Ana!!! ;)

garrot i pa dur ha dit...

puc preveure la inminent decaiguda del blog: Cèsar s'ha fet Facebook. Ja estem tots allí...

elpepgf ha dit...

q me dices!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pere ha dit...

Jo vaig a la inauguració,Pep.

elpepgf ha dit...

ok! un més apuntat! ara ja en som dos!!! jajajajaja
desprès faré una ronda d trucades, xq ací no escriuen ni els lópeces, ni lluís, ni sergi c., ni roc, ni felip...

encara q aquests 2 últims no crec q vinguen, jero tampoc i eloi tampoc... com a molt en serem 5 ó 6...

jero ha dit...

com que jo no vaig xe!!!!,apuntam pero ja!!!,el dissapte fem paelleta o que???,a voras com asi si que s'apunta la gent!!jajajajajajajajaja!!!,va Pep fes el article de la paelleta.

Ale a cascarla!!

eloiet ha dit...

Home, jo si hi ha piscolabis posterior o això puc plantejar-me la possibilitat d'anar a la inauguració eixa!!

elpepgf ha dit...

és el q te afegir dos articles en dos dies, sense llegir el q havíeu escrit, abans... jejeje
perdone'm voté, senyor jero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!