dilluns, 7 de març del 2011

Tres partits: Tres derrotes...

Obria la jornada el Sènior Masculí, qui perdè front el Sueca, equip que ara mateix ocupa la 1ª plaça del grup, per davant del Benissa, però amb un partit més jugat.
Els ondarencs començaren el partit molt enxufats, sabedors del joc ràpid i elèctric dels de La Ribera. El primer quart acabà 12-9, mentre el 2on quart començava malament per als ondarencs, amb un parcial de 0-5 del Sueca que els posava per davant 12-14, però els locals sapigueren reaccionar, endossant-los un 13-0, allargant l'avantatge fins el 25-14, arribant al descans 27-18 (15-9 en el 2on quart), i amb una cistella des de més enllà del mig del camp dels visitants, però que estigué per poc fora de temps!
A l'eixida dels vestidors els nostres eren sabedors que en el partit d'anada pegaren el baixò, deixant que el Sueca manara i dominara, i aquesta vegada, degut al físic i als pocs substituts del conjunt local, es repetí la mateixa història: un parcial de 6-16 posava els visitants 33-34 a la fi del 3er quart. El darrer quart estigué igualat, però els ondarencs, enfonsats físicament no pogueren aguantar el ritme del Sueca, qui els endosà un nou parcial de 16-21, per finalitzar 49-55.
Anotacions: Sergi L. 9 punts, Lluís 4, Pere 10, Pep 5 i Eloi 11 - cinc inicial - Roc 0, Sergi C. 0 i Jero 10.
Els ondarencs han d'agraïr El Verger, que aconseguira la victòria per 79-74 front l'Altea, continuant així, els nostres 5ens i empatats amb els d'Altea a 8-8.

El Cadet Femení jugava el dissabte de matí en La Vila, un complicat partit per a les xicones de Lluís, que perderen clarament per 78-30, en un partit sense massa història.

El Júnior Masculí rebia el dissabte de vesprada el Bàsquet Cullera. Si atenem al marcador el partit fou bastant dolent, ja que el resultat aconseguit fou molt curt: 25-39, un resultat molt dolent per als nostres, que deurien haver aconseguit la victòria, ja que estaven empatats en la classificació, i tampoc aprofitaren la derrota per 62-42 de l'Alzira front el líder, el Sueca, i es podrien haver posat a 1 partit, a més, l'Alboraia aconseguí la victòria per 63-42 front el Guadassuar, empatant tambè a 8-8 amb els ondarencs.

Es queda molt complicada la part mitja-alta de la classificació, tant en el grup del Júnior Masculí, com en el del Sènior Masculí, i tots dos tindran que guanyar molts partits per fer-se amb la 5ena o fins i tot amb la 4a plaça!

Salut a tots.

28 comentaris:

elpepgf ha dit...

bé, senyors, una vegada més ens han condemnat els tirs lliures:

1er quart: 1/5
2on quart: 3/9
3er quart: 0/0 100% no està malament... jejeje
4rt quart: 2/8

trobe q no cal dir res més...

aquest dissabte juguem en cullera, a veure si anem tots, per què és un partit que deuríem guanyar, patint, però el deuríem guanyar!!!

elpepgf ha dit...

ens arriben rumors a la redacció del bloc del bàsquet, q el dissabte passat algú d l'equip va fer anys... mooooooooolts anys... i s'està "coguent" un article xulo, xulo, como mi pirulo... jajajajajajajaja

Pere ha dit...

És que no tots ens inventem l´edat com altres que es pensen que sempre en tindran 21!!!!!!!

Em van regalar un aparatet com el teu de eixos que es posen en la munyequeta i et controlen des de l´espai.Sols posan-te això ja corres a 3.20,no??????jejeje!!Espere que si per que com tinga que ser jo el que s´esforce...

Eloi,la paraula de comprovacio té significat!!!!!!! esternocleidomastoideo!!!!jajajajajajajaa!!

Qué coincidència per a ser un resultat aleatori,no?jajajaja!!Ale,ja tens proves per a entrar a eixos blogs frikis,no com este que és molt seriós!!

eloiet ha dit...

Bahh, es molt poc probable que t'haja eixit eixa paraula. Si tens una captura de pantalla seria una bomba en els foros!

Quede a la expectativa per a llegir l'article de Pere, a vore que ix d'eixa ment... digam exranya, de Pep!

jero ha dit...

Esta semana no se raga a ningu!!!!!!!!!,va pues comensare jo!,a vore Pep,explicam a que va vindre eixe tir (que ni va tocar anella) que te vas cascar cuant faltaven poc minuts per acabar el partit sabent que mos feien falta els punts i sabent tambe que no ne fas una ni enganyante,a vore explicat???,pa es que no ho van vore,va ser una cosa aixina:

http://www.youtube.com/watch?v=u3gl30M5aH4

Ale a cascarla!!!

Pere ha dit...

Ahi le has dao Jero!!!!!!!!!!!!

Jo no volia treure el tema però tens tota la rao!!!

Unknown ha dit...

Eh! Com va tot? Continue seguint el blog com sempre, i continueu dient les mateixes tonteries... l'única cosa que ha canviat és que no guanyem cap partit...jajaja...Jo ja sabia que sóc molt bo, però gràcies perquè ara ja ho sabeu vosaltres...jajaja...Fernando era l'únic que ho sabia...jajaja

Pere ha dit...

Hooooooommmmmmbreee!!El desaparegut dona senyals de vida!!!
Menys mal que estas lluny i no pots tirar-nos per cara,en persona,lo bo que eres per que si no segur que et posaves més plasta que Pere!!!!jajaja!!

Encara estem esperant que et faces el facebook.Va que si jo he pogut,tots poden fer-se un perfil.

Pues no és per res però contra el Sueca varem jugar un partidaç (no és pot dir el mateix del d´Oliva.Quin repassó ens van pegar.)I vam perdre per que en el moment decissiu em van sentar a la banqueta(cosa que no entenc,en lo fresquet que estava!!!)i clar Pep el superestrella va voler suplirme i es va tirar una bacora que ¡mare meua!!
Pareixia Carlton Banks en el capítol que li diuen que li l´ha de passar a Will i no ho fa.¡Quina bacora!!jajajaja!!

Bo xaval a vore si ara entres més a sovint i sabem de tu!

P.D.Espere que no em defraudes i que vages en camiseta de mànega curta en Canadà!!

elpepgf ha dit...

xe ceszaran!!!! "dichosos los ojos" q te leen!!!!!!!!! jajajaja

espere q vaja tot bé x ahí!!! ja ens contaràs, ja, q segur q la gent et mira en cara d'estranyats... xq fer ens ha comentat q vas amb jaqueteta i barret... i clar a temperatures d 0º o -5º, pareixerà un poc estrany, q ahí no estan acostumats a veure gent fent coses d'eixes... jajaja

bé, a lo q venia... anem a veure ací a qui es "raga", eh!!! xq pot ser q eixa la fallara, però vos recorde q la jugada anterior venia d fer un 2+1 i q el TIR LLIURE EL VAIG ANOTAR... vaig acabar el partit amb 1/1 d tirs lliures, cosa q ningú més pot dir, eeeeeeeeehhh... voleu q pose les estadístiques d cadascú!!!???
pose la d pere del segon quart!!!??? la d jero d tot el partit!!!??? jajajajajajajajaja

vos penseu q ací no hi ha x a tots o q!!!???? jajajajajajaja

eloi, a veure si deixes d fer "passos" a lo "Ndong" i comences ja a anotar d baix l'anella, eh!!! jajajajaja

Pere ha dit...

Al ataaaaaaaaqueeeeee!!!!!

jero ha dit...

Posala xulo posala!!!!,Primer-jo estic trankil per que segur que la teua estadistica es mes baixeta que la nostra,Segon-que feres un 2 mes 1 no justifica la teua accio,sabem com anavem i lo malo que eres tirant,es que ni se te auria que haber pasat pel cap tirarte eixa MAGRANA i Tercer-asi el unic que diu algo soc jo!!!!!!,li teniu poreta!!!!,garrot a ell!!!!

Ale a cascarla!!!

jero ha dit...

A un altra cosa que me oblidaba,Cesaaaaaarrrrrrrrr!!!,posa el teu correu pa que te pugam agregar que a mi ja man donat 2 correus teus i ningun es el bo.I feste el favor de ferte el facebook i anar posant fotos de les canadienses,que man dit que son totes rubies!!jajajajajajajajajaja!!!

elpepgf ha dit...

jero, tu justament eres qui menys deuria parlar... el loco q se'n va en tots els partits, sempre q agafa la pilota, contra els 5 de l'equip contrari... jajajajajajajajaja
vaja tio arriscat estàs fet, collons!!! jajajajaja
i no parlem del teu tiret exterior, eh... jajajajaja

Pere ha dit...

Dooonnnng!!!Segon round!!!

Anem allà!!

Merda,ara Jero ja estarà imaginat-se les xiques que ixen lleugeretes de roba entre round i round dalt del ring...Jero concentrat en rajar a Pep!!!!jajajaja!!
Com m´agrada tirar llenya al foc i després apartar-me!!!jeje!!

Pep,balones a Will!!!!!!
Jero,passa balons!!!!!!!!
Eloi,bota el baló antes d´arrancar a correr,jejeje!!
Ale,tots calentets.A continuar!!

elpepgf ha dit...

espera a la vesprada q baixe l'acta d casa i et cascaré a tu, pere!!! q la d tirs lliures q vas fallar en el 2on quart no te nom... ara, d cap, recorde el 0/3 q vas fer, al començar el quart... això te delit, eh... molt delit... jajaja

eloiet ha dit...

Uff, ací hi ha molt de material interessant!

Primer, saludar al canadenc. Ie Cesar, espere que tot vaja be. Fes-te un blog o un facebook i posa-mos alguna fotet o algo per a seguir les teues aventures. Per cert es podria titular: "Recorrer Canadà en pantaló curt"

Anem a lo cotidiano:

Vists els comentaris injustos fets sobre mi, arribe a una conclusió: Ja no vaig a correr mes! Com lo de botar el baló no m'agrada a partir d'ara deixe oficialment de correr, tiraré de parat i au!

Te collons que Pere demane mes balons. Per al teu pròxim aniversari vaig a regalar-te un tour guiat a Almeria per a que vejes les plantacions de melons i per a que intercambies impresions en gent del teu gremi: "reballador de melons"

El taulell de Pep va ser de cuidao, pero en esta ocasió no dire res, ja que eixe mateix tir efectuat per un dels 'tiraors' de l'equip no tenia tampoc posibilitats d'entrar.

Ale, pense que no em deixe res

Pere ha dit...

Busca,busca Pep i quan trobes més tirs lliures dels que has comentat m´ho dius!!!Si es que te se calfa la boca i allà vas!!!jajaja!!

Perdone senyor Eloi(així li done un toc més seriós) però quan en un final apretat li han donat el baló al crack de l´equip,o siga a mi, em guanyat el partit i no hi ha ningú més de l´equip que puga dir el mateix.En Altea victòria.En canvi en Alfàs no em van passar bola i contra el Sueca em van canviar.COM VOLEU GUANYAR AIXÍ!!!!JAJAJAJA!!!
Ara el pròxim partit igualat torneu-li-la a donar a Pep!!!!jejejeje!!o a Eloi per a que es pose el baló baix del braç i comence a passetjar per la pistaaaaa!!!

garrot i pa dur ha dit...

Pep, que res, no cal que poses estadístiques dels altres, que eres un paquetorro, que Jero va a salvar-se gràcies a tu jejejejeje. Pa-que-to-rro.

Cèsar, espere que això de que jo sabia que tu eres bo ho tingues en compte el dia que sigues un reputat arquitecte a Canada, o el sheriff de la policia muntada, i jo siga un mort de fam que no sap perquè ha estudiat una carrera tan inútil jejejeje. I em pareix una bona idea el que ha dit Eloi, fes-te un Facebook o un blog que vegem les peripècies. Encara que més que "recorrer Canadà amb pantaló curt" jo li posaria "no vaig a llevar-me la gorra ni a les entrevistes de treball"

elpepgf ha dit...

tinc l'acta a les mans!!!!!!!!!!!!

val, pere, tens raó... tan sols vas fer un 0/3 en tirs lliures... però tampoc és x a vanagloriar-se i tirar-se el moc dient: "Busca,busca Pep i quan trobes més tirs lliures dels que has comentat m´ho dius!!!Si es que te se calfa la boca i allà vas!!!jajaja!!"

més q res, xq un 0/3 no és x a xulejar... jajaja

tampoc diré res del 0/3 d jero en el 1er quart i del 0/3 d jero en el darrer quart... jajajajajajajaja

eloi, tan sols en va tirar dos en el 2on quart i va fer 1/2, molt millor q vosaltres dos, paquetorroooossss!!! jajajajaja

garrot i pa dur ha dit...

espera que ho entenga Pep, lleves la foto nostra de campions etil·lics i em poses dos merdes de balons Kipsta? Vaaaaaaaaaaa home, vaaaaaaaaaaa...

elpepgf ha dit...

jajajajaja, sí fer, sí... i a més a més els he triat a dit... jajajaja
ben gastadets q estan, eh!!! jajaja
(mode irònic on) sabia q algú molt inteligent em diria alguna cosa sobre els grans balons kipsta... (mode irònic off)

jero ha dit...

Això quina MERDA de fondo es!!!!!!!,aso dona pena ja!!

Alè a cascarla!!!!!

Pere ha dit...

Com a administrador del blog encara eres pitjor que com a entrenador!!!!mode manifestació on:fuera,fuera,pepiton,pepiton posa el fondo color marrón!!!!mode manifestació off.

Unknown ha dit...

Pel que veig les rajaes continuen també...jaja...menys mal que ara ja no podeu rajar-me per els partits..jajaja..
Vaig a contestar en general. Sí, a partir d'ara espere participar més en el blog, però tampoc molt.
És veritat que he de fer-me el Facebook, perque el blog eixe de "Recorrer Canadà en pantaló curt" o "no vaig a llevar-me la gorra ni a les entrevistes de treball" és massa faena...jaja..Per cert, això del pantaló curt i camiseta està un poc mal a -25ºC...
Ah. Fernando. Això de 'un reputat arquitecte a Canada, o el sheriff de la policia muntada' ja vorem, però si ho tindré en compte...jajaja..
En referència a les vostres qualitats com a jugadors, no vaig a fer cap comentari, a la pròxima..jaja

elpepgf ha dit...

jajajaja, cèsaaaaaaaaarrr, t'has d mullar home... pega'ns una rajadeta a tots i llava'ns la cara, tio!!! q així ens riem molt més... jajaja

bé, si no vos agrada la foto q he dissenyat jo mateix, ajuntant vàries fotos, sus aguantais!!! xDDDDD

ja és dimecres, i q significa això!!!???
dos coses:
1- a les 8 al poli!
2- vaig "manos a la obra"!

pereeeeee, jejeje, no val dir res més fins q no estiga tot fet... ;)

eloiet ha dit...

Has creat una alta expectació Pep!! A vore com ens sorprens!!

25º baix cero en Març!!! Fotre quina rasca que fa per allí, m'ha quedat sorpres!

elpepgf ha dit...

ni cas eloi, q això ho diu x impressionar-nos...

no se quina expectació hauré creat!!! si tu has sigut l'únic en comentar... jajajajajajaja

elpepgf ha dit...

buuuufff, ja he acabat "la felicitació"!! la publique!!!??? jajajajajajaja