divendres, 18 de març del 2011

La prèvia de la 21a jornada

Aquesta jornada serà la darrera en la que els equips ondarencs juguen en el Poliesportiu Vicent Zaragoza, ja que el proper cap de setmana, se celebrarà l'inauguració del nou Pavelló Cobert del poble.

El Júnior Masculí jugarà a les 16h. en el poliesportiu, rebent el Manuel, en el que es presenta com un partit assequible i fàcil, ja que els de la Ribera Alta, son els cuers del grup amb cap victòria i 16 derrotes. Els nostres han d'aprofitar-ho per tornar a guanyar partits i agafar moral de cara a partits més complicats.

A les 18h. jugarà el Sènior Masculí front el Teulada. Els ondarencs tindran que jugar molt fort i amb tots els seus possibles efectius (recordem que Jordi és baixa segura i Eloi serà dubte fins al darrer moment), per poder imposar-se al Teulada, qui tan sols està a dos partits dels ondarencs, amb 3 victòries als últims 4 partits!
Recordem què en la 1ª volta, els nostres perderen en Teulada per 69-55 en una de les primeres parts més dolentes, dels nostres jugadors, de tota la temporada.

El Cadet Masculí ha ajornat el seu partit al proper dimecres 23, a les 19.30h. i s'enfrontarà al Maristes "B" en un partit complicadíssim per la 2ª plaça, ja que tots dos porten 4 derrotes, però fins i tot es podria lluitar per ser 1er classificat, ja que el Gandia te desplaçaments molt complicats.

El Cadet Femení descansarà.

Salut a tots.

5 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, prèvia feta...

pere, demà a l'hora del partit s'espera un vent molt suau d tan sols 7km/h... això és quasi com jugar dins del pavelló, ves fen-te l'idea q has d cascar-te 30 puntets d no res, fill... jejejeje ;)

Pere ha dit...

Així m´agrada.Per fi sabeu ja qui s´ha de tirar tots els tirs.Ha costat però ja aneu entrant en raó!!

Em sap greu però avui no podré anar a entrenar.És el que té ser l´americà indisciplinat de l´equip!Demà sense falta a les 17h al puesto.

elpepgf ha dit...

avui no vens, eh... jo faré acte d presència, però 2 minuts, xq si entrene, amb el refredat q estic incubant, demà estaré fatal x a jugar i la propera setmana estareu tots malalts... jajajaja
demà sí q aniré al 100% (amb els meus 3-5 d rigor, clar, no espereu més d mi... jajajajaja)

mira q he clavat la pata al exigir-te eixos 30 punts, eh pere... :(

x cert, d'anar a les 17h. res d res, q a les 16 juga el júnior!!! a les 15.30 vos vull a TOTS allí com un clau!!!!!!!!! ;)
jo al menys sí, q soc el delegat... jeje

jero ha dit...

Redeu pa una volta q vaig a entrenar està buit, no sentrena a les 8:30!!!!,allí no nisva ningú,Mecaxis en la mar!!!!!,mos vegem demà a les 17h.

Alè a cascarla!!!

jero ha dit...

Bon partit xiquets!!,tinc el tobillo rebentat!!!!,Pep es culpa teua!!!!jajajajajajajajajajaja!!!

Ale a cascarla!!!!