divendres, 11 de març del 2011

La prèvia de la 20ena jornada

La jornada començarà amb la visita del Cadet Masculí a Pego, el partit es jugarà el dissabte 12 a les 10.30h. Esperem que els nostres no noten les dos jornades consecutives que porten descansant, han d'aconseguir la victòria front els pegolins, cosa que no pareix complicada, vist que l'Ondara porta 8-4 i els locals 3-11.

El següent partit serà la visita del Júnior Masculí a Guadassuar, a les 16h. del dissabte. Serà un partit complicat, desprès de la darrera derrota dels ondarencs, que els posa amb 8-8 a la taula classificatòria, en la 5ena posició. Però han d'anar-se'n amunt i aconseguir la victòria front el penúltim classificat, qui te un balanç de 4-12.

El Sènior Masculí, tindrà també un difícil eixida a la ciutat de Cullera, a les 18h. del dissabte es jugarà el partit. Els ondarencs s'han de refer de les 3 derrotes consecutives front el 1er, 2on i 4rt classificats, que els han situat en la 5ena plaça amb 8-8 i es veura'n les cares front el Cullera, qui porta un balanç de 3-14 i és el penúltim classificat (exactament com el Júnior!).
L'equip Sènior ondarenc, contarà amb l'importantíssima baixa de Jordi, qui en el darrer partit front el Sueca es trencà un dit de la ma, i serà baixa per a 6 setmanes, esperem que es millore aviat!
L'eixida del bus des del Prat, serà a les 15.50h.

El darrer partit de la jornada serà el que enfrontarà el Cadet Femení amb el Tavernes, el diumenge 13 a les 12h. Serà un partit ben renyit, ja que tots dos equips porten una victòria i 15 derrotes, i qui perda es quedarà com a "Farolillo Rojo" en solitari.

Salut i sort a tots.

10 comentaris:

elpepgf ha dit...

pos res... q em tocarà jugar d 3 TOT EL PARTIT.............

eloiet ha dit...

No se que es pitjor, que tu jugues de tres o donar-li a Pere mes minuts de joc... uff, estem fotuts!!

elpepgf ha dit...

tranquil eloi, sempre pots minimitzar les nostres acciones, fent vàries passejadetes consecutives x la pista, d les teves... xDDDDDDD

Unknown ha dit...

Jajajaja...Molt bona Eloi, jo pense el mateix..jajaja...
Espere que guanyem. L'única cosa clara és que cap baló a Pere ni Pep, així segur que guanyem...jajaja...
Ah.Paseu-li balons a Eloi i Roc.
També felicitar a Tutankhamon, a vore si es jubila ja..jajajaja

elpepgf ha dit...

Jajajja!!! Cabro d ceszaran!!! Q bo el tio!!!
Be al q anava... Sapigau q m'he quedat esperant-vos al pavello per entrenar i no ha vingut ningu!!! Q aci dins no plou, collons!!!!!!!!

Pep Sivera ha dit...

cesar lladre a vore si et pille per el puto skype!!!!!

Per cert Pere, no sabia que a partir dels 30 es continuava sumant anys... jejeje

Pep posa el que vam posar cadascú a la porra de moment vaig clavat, 8-8!!!

Pere ha dit...

Perdone senyor Cesar!!
Avui m´he tingut que tornar a carregar l´equip a l´esquena i amb 18 punts he tornat a ser el màxim anotador ,per no parlar dels 4 triples que han trencat el partit ben prontet.Així que una miqueta de respecte a les canes,que molt uelo però al final el que anota soc jo!!!!!

Ara bé,això d´agafar rebots és una altra història...

Canadiense hem guanyat 45-59.Espere amb impaciència que em dones l´enhorabona !!!jajajaj!!
com veus també puc ser molt pedant i repelent per internet!!!!!!

Unknown ha dit...

ni els 18 punts d pere, ni merdes...
el "Nou Prigioni" assaltà el pavelló d Cullera... no vull dir res més... ahí queda això... demà en la crònica ho deixaré ben clar... jajajaja

pito, ahir abans del partit estàvem fent "càbales" amb les apostes del balanç final d la temporada! ja hi ha alguns q no opten al premi final... i altres, amb q guanyem un partit més, deixaran d'optar... el dimecres faré article especial d la porra i es desvelarà tot... ;) (quin misteri, collons...) jajaja

Unknown ha dit...

soc pep, x si no ho pilleu, q glòria te el compte d gmail obert... ara no vaig a posar-me a esborrar...

i deixeu d fer-vos il·lusions, q ací no entra ni una dona... jajajajaja

Pere ha dit...

Pep,que t´ha costat l´operació de canvi de sexe?Quina talla de pit t´has posat?