divendres, 4 de març del 2011

La prèvia de l'19ena jornada

El primer equip en entrar en joc aquesta jornada serà, estranyament, el Sènior Masculí, ja que han avançat el seu partit front el Sueca a avui divendres 4 a les 19.30h. en el Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza.
El partit serà dubtós de jugar fins a última hora, degut a les "inclemències" meteorològiques, si para de ploure es podrà secar sense cap problema. A banda del temps, els nostres necessiten la victòria, per no deixar que l'Altea els lleve eixa 5ena plaça que ocupen, encara que empatats a 8-7, i per a trencar la mala ratxa de 2 derrotes consecutives. Mentre els de Sueca, es posaren líders la setmana passada, encara què amb un partit més jugat, amb un balanç de 13-3, pel que es presenta un partit dificilíssim per als nostres, a més si recordem el partit de l'anada, el Sueca passà com un "tornado" en la 2ª part, sobre els nostres jugadors, emportant-se el partit per 89-52.

El Cadet Femení serà el següent en jugar. Ho farà en La Vila, el dissabte 5 a les 12h. Les locals porten un balanç de 6-9 i dins de casa, tan sols han perdut front els equips de la part alta de la taula, pel que trobem que no serà un partit còmode per a les xicones de Lluís.

El Júnior Masculí jugarà el dissabte a les 16h., rebent el Cullera, en el que serà un partit disputadíssim per veure qui s'afiança amb la 5ena plaça del grup. Tots dos equips estan empatats a 8-7. Els de Cullera venen de guanyar l'Anna i l'Alboraia de forma consecutiva, dos partits molt complicats, que ens deixen entreveure que estan en bon moment de forma, per tant els de Vicent tindran que donar-ho tot per quedar-se amb la victòria i així traure'ls un partit de distància. En Cullera, els ondarencs aconseguiren la victòria per 36-45, esperem que tornen a quedar-se-la!

El Cadet Masculí tornarà a descansar aquesta jornada.

Salut i sort a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, ja sabeu el q toca avui, no!!!??? a rezar i a córrer bona cosa!!! jeje q mal anem a passar-ho aquesta vesprada-nit...

i no ho dic pel fred, eh... ;)

eloiet ha dit...

Com està l'assunt per Ondara Pep? Per ací plou a canters desde fa bon rato...

Pere ha dit...

Ací ha caigut ara una xaparronà (que bonito palabro)i ara ha parat.Tot dependrà de si continua plovent esta vesprà abans del partit.
Si no hi ha partit,cervesseta que també apeteix,no Eloi???

elpepgf ha dit...

ara fa sol i en el temps no donen ja més aigua, així q en teoria no hi haurà problemes x jugar...

així q vine ja cap ací, q anem a concentrar-nos a la plaça d bous amb un arròs a banda... jejeje ;)

eloiet ha dit...

Cabró, no digues això que agafe el cotxe i estic alli en un rato.

Ací s'ha suspés la mascletà i tot, no ha parat de ploure en tot el matí.

Bo, siga el que siga, ens vegem després, faré la dansa del vientre a vore si plou un rato está vesprada allà a les 7.

elpepgf ha dit...

buuuuuuuuuuuffff, q bo estava l'arròs a banda, tio... jejejejeje ;)

no faces tanta dansa del ventre, a veure si tombes els quadres i les lampares, q les tens acabades d posar i lauren segur q tindria alguna cosa a dir sobre això, eh!!!!!!!!! jejeje
t'estic imaginant amb una mini faldeta amb campanetes i amb la panxeta a l'aire ballant a lo shakira... jajajajajajaja
quina imatgeeeee!!! xDDDDDD

vinga, fins desprès!