dilluns, 14 de març del 2011

El Sènior salva la jornada!!!

Derrota difícil d'encaixar, fou la que rebè el Júnior Masculí, en la seva visita a Guadassuar. El conjunt ondarenc, dirigit per Vicent, perdè per la mínima 49-48.
Els ondarencs que aconseguiren remuntar 14 punts de diferència, tingueren en les mans l'última possessió, però no aconseguiren finalitzar-la amb èxit!
Ara han de donar un pas endavant i guanyar uns quants partits de forma consecutiva, per tornar a agafar motivació i confiança, i quina millor forma de fer-ho, que aquest cap de setmana, amb la visita del cuer, el Manuel, a Ondara.

El dissabte de vesprada jugava el Sènior Masculí en Cullera, es suposava un partit difícil, i quasi fou així! En el primer quart, els ondarencs, començaren arrasant, aconseguint un parcial que a les postres, seria el que sentenciaria el partit. D'eixida, enllaçaren un 0-14, amb 3 triples de Pere, un de Roc i una altra cistella del mateix Roc, el quart finalitzà 5-22, i el 2on quart, portava un resultat paregut, llevant del darrer minut i mig, on els nostres baixaren els braços i del 9-31, s'arribà al descans 17-31 (12-9 en aquest quart, i 7 d'eixos 12 en el darrer minut i mig).
A l'eixida dels vestidors, nou mini-parcial del Cullera de 5-0, que apretava el marcador a 10 punts (22-32), des d'ací el 3er quart, es mantingué estable i igualat, arribant a la fi 35-44 (18-13 en el 3er quart). En el darrer quart, els ondarencs no es deixaren dur, i aconseguiren anotar quasi tots els llançaments des de la línea de personal (7/8), aconseguint serenitat i dominar el marcador, per acabar guanyant 45-59, en un gran partit (10-15 en aquest darrer quart).
Si en el 1er quart, destacàvem l'actuació dels dos anotadors compulsius, en aquest darrer quart, destaquem, l'aparició del "Nou Prigioni", qui donà un clínic d'assistències de tot tipus, per als seus companys!
Anotació: Sergi L. 12 punts, Roc 9, Pere 18, Pep 3+12 assistències i Eloi 8 - cinc inicial - Lluís 5, Sergi C. 0 i Felip 4.

Diumenge de matí, el Cadet Femení visitava Tavernes, amb un Lluís ressacós, pel festival que la nit anterior s'havia pegat en Pego, a la Pinyata (o Soterrament de la Sardina, com se la coneix en altres llocs).
El Cadet, perdé per tan sols 13 punts: 66-43, en un partit, que a priori, era guanyable. Desprès d'aquesta derrota, el Cadet Femení, es queda com a cuer en solitari del grup, amb tan sols una victòria.

Desconeguem per ara el resultat del Cadet Masculí, en el seu partit de dissabte a les 10.30h. en Pego. Suposem que guanyarien els ondarencs, però encara no està el resultat actualitzat en la web de Federació.

Salut a tots.

8 comentaris:

elpepgf ha dit...

ahí queda eso, xavales... jajajajajaja

x cert, el q vam parlar: destacar els tirs lliures!!!

1er quart: 0/0
2on quart: 3/4 (tots d lluís)
3er quart: 8/12 (eloi 2/4, pere 2/2 i sergi l. 4/6)
4rt quart: 7/8 (pep 1/2, sergi l. 4/4 i pere 2/2)

molt millor tios!!! 18/24, un 75%!!!!!!!!

Jo ha dit...

Vote per a q Pere sols jugue els partits de fora de casa, a ondara vore'l jugar dona llàstima no, lo següent.
Pot ser està esperant a tindre el pavelló per a meravellar...
Au

Pere ha dit...

Secunde la moció...


Pep el equip estadistic no va anar al partit així que no vages inventan-te les assistències!!!

Aprofite per a fer públic que dimitisc com a entrenador de l´equip (com Messina)per que sou tots uns mantes que no sabeu ni botar el baló i sols vareu guanyar al Cullera gràcies als meus savis consells i gran sabiduria tàctica.

Passe a formar part de la història del bàsquet Ondara com a únic entrenador invicte de la franquícia!!Ningú més pot dir el mateix!!!!

A vore,màxim triplista, millor entrenador...haureu d´anar pensant en posar-li al Pabelló "Pere Giner Arena"!!!¨´Es una idea.Ahi la deixe...

elpepgf ha dit...

"Pere Giner Arena"!!!!!!!! jajajajajajajajajaajajajajaja

val, val... eixa és boníssima... jajajajajaja
li ho comentaré al Sr. Regidor, a veure q opina... jajajaja


a tot açò, venia a comentar, q he actualitzat l'article amb un poc de com anà el partit del jùnior masculí... ;)

Pep Sivera ha dit...

Pep no val contar les assitències con en l'nba pirata, que la passes i després de 15 bots de baló encara conta com assistència...

Pere, per a mi passes a ser un "hall of fame"!!!! jejeje

eloiet ha dit...

Menudo martiri de partit!! Almenys vam guanyar, encara que es va fer llarguissim.

Per cert, tinc una contractura en l'esquena que no se si em permetrá jugar el cap de setmana. Vaig anar ahir al metge i m'ha donat uns relaxants musculars que em deixen KO. Aniré al fisio a vore si pot fer algo, pero ara mateixa estic prou fotut i no em puc casi moure... no ho veig molt be

elpepgf ha dit...

elooooooiii, la marihuana no conta com a relaxant, tio!!! normal q estigues cao, collons!!!!!!! jajaja

aquesta vesprada penjaré l'article d "La Quiniela Màgica!" ;)

garrot i pa dur ha dit...

açò ha perdut la gràcia. Rajar a Pere que és el que més es pica és el més divertit, i l'home ja no dona motius per a rajar. I hem d'acabar tots passant per rajar els xillits sarasses de Pep o al borratxo de Jero, i es fa massa típic ja.