dimarts, 25 de gener del 2011

Jornada de victòries!

Si l'anterior jornada van caure 3 dels 4 equips federats, aquesta ha sigut al revés: 3 dels 4 han aconseguit guanyar els seus respectius partits!

La jornada començava el dissabte de matí amb el partit del Cadet Masculí amb la visita d'"El Pilar 95". Els ondarencs aconseguiren una victòria claríssima, guanyant i dominant tot el partit des del primer fins el darrer minut, per 71-14.

El partit següent era el del Cadet Femení, encara sense cap victòria, però en un partit apassionant, front el Teulada. Al descans s'arribava amb 11 d'avantatge per a les ondarenques, però en el 3er quart, les visitants aconseguiren empatar, arribant així fins a la fi dels 40 minuts reglamentaris, forçant la pròrroga les ondarenques, amb dos llançaments des de la línia de personal, quan quedaven 2 segons.
En la pròrroga les xicotes de Lluís, dirigides en aquesta ocasió per Pere, aconseguiren fer-se amb la victòria per 48-45.

Ja per la vesprada jugava el Júnior Masculí, rebent el complicat Sueca, líder del grup. Poc a poc els de la Ribera Baixa aconseguiren dominar el partit i poc a poc anaven augmentant la distància en el marcador, per acabar finalment 31-52.

El darrer partit de la jornada era el derbi entre el Sènior Masculí d'Ondara i el Verger. El partit estigué dominat pels locals, però sense arribar a marcar distàncies fins al darrer quart.
El partit començà amb un parcial d'eixida d'10-1, marcant les distàncies des del principi, per finalitzar el 1er quart 18-12. El 2on quart començà amb 2 triples consecutius dels ondarencs, ampliant la distància a 24-12, el quart acabà 11-6, per arribar al descans 29-18.
La 2ª part començà amb total igualtat, cada cistella d'un equip era resposta per l'altre, acabant el 3er quart 12-11 (41-29 en el marcador). En el darrer quart les distàcies es veieren ampliades, degut, sobretot, al desquiciament dels visitants amb els àrbitres, ja que protestaren diverses vegades i això els feu eixir-se'n del partit, perdent el quart per 19-4 i arribant al 60-33 final.
Destacar també que els ondarencs contaven amb les baixes de Joan i Jaume, que ja no tornaran a jugar, donant d'alta la fitxa de Felip, qui torna a les pistes de joc, i amb l'ajuda inestimable de Javi, qui realitzà un gran partit. Eren baixa, per aquest partit, Eloi i Lluís.
Anotacions: Sergi L. 2 punts, Jordi 7, Pere 14, Cèsar 3 i Jero 11 - cinc inicial - Roc 7, Javi 4, Sergi C. 6, Pep 2 i Felip 4.

Salut a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

ja està la crònica feta!!! disculpes, però es q darrerament estic gossarro...
i com es nota q jero anota prou aquestes jornades, q és el primer q es posa a demanar la crònica... jajaja

això sí, 6 dels punts en els darrers 2 minuts, eh jero!!! els minuts d la "basura", tio!!! s'ha d rendir durant tot el partit, xeeee!!! ;)

Pere ha dit...

Enhorabona a tots per la victòria!!!

S´heu donat conter lo bé que juguem quan no està Eloi??!!!!Crec que és el jugador més sobrevalorat de la lliga.jajajaja!Sentint-ho molt trobe que hauriem de donar-li la baixa,com el Madrid ha fet amb Garbajosa,o que ell allargara voluntariament la seva estancia mexicana (on segur que s´ha fet amic de tots els narcos més famosos)per a que nopsaltres puguerem millorar el balanç de victòries derrotes.

Sols hi ha que donar una dada:amb Eloi tenim 4 victòries i 5 derrotes.
Sense Eloi portem un balanç de 2 victòries i 0 derrotes. Les dades son inapel.lables!!!!jajajaja!!

P.D.Eloi estic disposat a borrar este missatge si per casualitat arriba a ma casa de forma anònima una botelleta de tequila reposado...jaja!!

Bé,espere que quan et reposes del jet lag em contestes com em mereixc i com tu sols saps!!!Un abraç i benvingut de nou!jajaja!!

P.D.II.Ahir vaig anar a Buenafuente i quan Andreu em va vore es va tornar loco:"Tu eres el famos Pere que juga al sonoacústic?"No va parar fins que es va fer una foto amb mi i volia entrevistar-me al seu programa a lo que li vaig contestar que jo no donava entrevistes com Guardiola. Es va quedar molt decebut,però que anem a fer les estreles SOM així!!

elpepgf ha dit...

uuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffff, molt a comentar de pere, però tan sols diré:

HAS CAIGUT AL COSTAT FOSC!!! T'HAS FET COMPTE AL CARALLIBRE!!! JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA

ara estàs perdut, pere... ho sent...

eloiet ha dit...

Buenas a tots de nou.

Antes de tot, enhorabona per la victoria.

Jo també pense que el que diu Pere es cert, sense mi jugueu millor, així que feu una recolecta i envieu-me de tornada a Mexic, que allí s'està de meravella. Ara estic ací mort de fred, amb son, la taula plena de papers, reunions pendents, 389 mails a la bustia d'entrada(no es broma)... pero el pitjor de tot es que he anat a fer-me un café y el cabró del bar me l'ha cobrat!!!!!!!!!! Això si que es un putada!!!

Bueno, mes avant rajaré algo.

garrot i pa dur ha dit...

ostia Pere, aixina que vas ser tu dels que va anar a vore a Berto fer el subnormal?
i t'has fet Facebook? algo està passant al món... algo greu... a vore si es veritat que el món s'acaba al 2012...

Elo, tu li has mostrat la pulsera al del bar per si acàs?

eloiet ha dit...

Si tio, li l'he mostrat i encara està partint-se el cul el cabró!!!

Lo del fi del mon en 2012(ara que he estat allí i m'he enterat) es tot una mentida. Els mayes van dir que el 21 de desembre de 2012 s'acaba una era y que começarà un altra per a millor o per a pitjor. Mai van dir que el mon s'acabaría ni van predir ningun cataclisme. Segons el nostre guía son invencions de Jolivud per a vendre mes i que han portat a mes turistes a la zona

elpepgf ha dit...

eloi, segur q era un cambrer i no era un turista més!!!??? a veure si te l'han pegat al pagar el café!!!!!!!!!!!!!!

vaig a fer un article sorpresa, q ben segur vos agradarà a tots!!!!!!! ;)