dimecres, 17 de novembre del 2010

De nou, una sola victòria...

Una vegada més, la jornada dels equips ondarencs, finalitzà amb tan sols una victòria, una mala notícia, ja que els equips ondarencs segueixen estancats i sense millorar...

El dissabte 13 de matí a les 12.30h. jugava el Cadet Femení de Lluís en Benidorm. Era un partit complicat i difícil per a les xiques i així es demostrà posteriorment, no tinguent cap possibilitat de disputar la victòria en el partit, i perdent per un clar 86-22.

A les 16h. el Júnior Masculí, visitava Cullera, amb ànims de victòria, ja que sabien que era possible, davant el cuer del grup! I així fou, amb un gran treball i bon joc, els de Vicent Mas s'endugueren la victòria baix del braç, cap a casa, per un ajustat, però suficient 36-45.

El darrer partit de la jornada era el que jugava el Sènior Masculí, el diumenge 14 a les 12.00h. en Sueca.
L'equip ondarenc realitzà una primera part bastant bona, arribant al descans 32-32, malgrat la duresa empleada per l'equip local! Però amb un joc defensiu que tenia que millorar, ja que els locals entraven a la zona visitant "com ganivet a la mantega" i anotaven amb fluïdesa, mentre els ondarencs els costava moltíssim encistellar!
Al començar la segona part, un parcial claríssim en el 3er quart de 36-14 sentencià el partit per al Sueca Díster. Els locals anotaven com volien i els nostres eren incapaços de parar eixa sangria!!! Un sol jugador d'ells fou capaç d'anotar 5 triples, quasi de forma consecutiva, ja més punts que tots els de l'Ondara en aquest quart!!!
En el darrer quart, l'equip ondarenc, ja desquiciat i cabrejats, aguantaren com pogueren, però veient-se superats físicament en tot moment per un fort i jove equip local, finalitzant amb un parcial de 21-6, per a un resultat final de 89-52.
Anotacions: Sergi L. 8 punts, Pere 2, Cèsar 11, Pep 2 i Eloi 24 - cinc inicial - Jordi 2, Roc 0, Jaume 1, Jero 2 i Sergi C 0.

Salut a tots.

19 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala pos! resum fet!!! ;)
trobe q està bastant bé, falta veure les anotacions en l'acta i prou!!! més q res, x a q eloi es puga tirar més floretes... jejeje

això sí, no comentaré res sobre l'ofuscació d'eloi al principi de l'últim quart, quan quasi es carrega a l'àrbitre... q veia q anava a x ell... jajajajaja

eloiet ha dit...

Ala cabró, m'has deixat sense saber quants puntets vaig fer!!

De l'ofuscació no comentaré res jo tampoc... mal fill de puta l'arbrit eixe!

elpepgf ha dit...

jojojojojojojojo
menys mal q no anaves a comentar res... jajajajaja

la veritat és q es va lluïr... un dia q el pobre d sergio lópez posa una xapa i va i li xiula falta... jajajaja
igual q en les q vam posar cèsar i jo... deu ser prou novatet, xq tela...

Pere ha dit...

Eloi es va tornar loco!!!

Vale que Eloi anote mes que jo,que rebotetge mes que jo,que tapone i defenga més que jo,però no puc consentir que PROTESTE I XILLE MES QUE JO!!!!!

Per favor Eloi deixa¨m ser millor en algo!!!!!!

Prepareuse que al pròxim partit no pararé de protestar (com fa Jordi)per a recuperar el lloc que mai havera tingut que perdre en mans d´Eloi!!!!jajaja!!!

elpepgf ha dit...

ja tinc l'acta!!!! ;)

vaig a posar les anotacions, però abans un xicotet comentari!!!


ELOOOOOOOOIIIII, q siga l'última vegada q xilles o q protestes més q pere!!!! te l'imagines com es pot posar al proper partit!!!??? entre ell, cèsar i jordi podríem fer un pique rotllo cristiano-mourinho-preciado o alguna cosa x l'estil...

ai mare la q ens espera al proper partit... jojojojo

elpepgf ha dit...

x cert, revisant les anotacions, m'he adonat q aquesta setmana pere i jero vos la passareu sencereta llançant des d la línea d personal!!!!!!!!!!

pere: 0/2
jero: 0/4


pere, jero te excusa, i no és altra q la borratxera q duia, però tu no tens excusa, tio!!!!!!!!!!!!!!!!!
i menys encara sent el màxim anotador amb 22 punts, amb la d llançaments q vas a notar sense fer cap errada, collons!!!! ;)

elpepgf ha dit...

x cert, ja tenim nova enquesta!!! paaaaaaaassen i veaaaannnn!!! ;)

Pere ha dit...

Pregunta important:algú pensa anar a entrenar?i el que és més important,serem prou per a fer algo interessant?

P.D.Segons el que contesteu em pensaré en anar o no...

Pep el diumenge vaig agafar 4 rebots ni més ni menys.No cal dir que és el meu record històric.És més, puc assegurar que serà impossible superar-lo en el que em queda de carrera baloncestística (com m´ha costat escriure esta paraula,uffffff).

Pere ha dit...

Canviant de tema:es vareu donar conter que Cesar per fi va fer un alley up!!!!Aleluya!!!!!!

Aixó és per que no va començar a xillar DALT, DALT, DALT!!!Quan ho fa és pilota bperduda sempre!!

Ay,quins bons moments del partit...quan encara estavem igualats antes de perdre de 40...

elpepgf ha dit...

pere, fa un airet un pelet infernal... en quant a gelat...
jo em planteje seriosament "no" anar... jejeje

el següent alley up, és el q va xillar "dalt, dalt, dalt..." i se li va esvarar... és el q te... jajajaja

x cert, xq fas publicitat subliminal en el bloc d BP!!!??? tens accions d la gasolinera q hi ha en pego d BP, o q!!!???
has escrit:

"Quan ho fa és pilota bperduda sempre!!"

eloiet ha dit...

Quina merda d'anotacions has posat so cabró!!!
Exigisc recificació inmediata i que se'm repose l'honor perdut!!!


Tots sabem que Pere no anotarà mai de la vida 22 punts en un partit!

De lo de protestar, no tinc intenció de disputar-vos el titol de 'boquita de oro' perque ja hi han massa candidats a l'equip.

Per cert... 6/8 en tirs lliures... no diré res mes. El dato ja es una rajà per si mateixa

Pere ha dit...

Veus Pep,de bon matí i Eloi ja està xillant i insultant.Que li esta passant al nostre Eloi.L´ESTEM PERDENT!!!!!!!JAJAJA!!

Eloi,Pep per fi m´ha reposat tots els punts que anat llevant-me al llarg de totes les cròniques anteriors,jeje.Estic totalment conforme amb les anotacions de la crònica.És més,trobe que Pep és el millor entrenador que ha tingut mai el basquet Ondara!!jajaja!!

Fer ensenya a Eloi a parlar bé que està tornan-se un "barriobajero"!!!

eloiet ha dit...

Estic molt indignat en el comportament del nostre 'entrenador'. Mentre Pere no para de llepar-li el cul en busca de minuts i millores contractuals... a mi em sobren els minuts i els diners així que no toleraré manipulacions d'actes que afecten la meua reputació!!

Jero, porta dos pots de cremeta el cap de setmana que li'n tindras que donar un sencer a Pere per a que li faça el cul ben untat al seu benvolgut mister

elpepgf ha dit...

aaaaaaaiiiiissss! q tiquismiquis esteu, xe!!! q havia tingut un error tipogràfic al posar les "vintenes"... q més donará en un q en l'altre... es q.......... jajajajaja

eloi, ves calman-te, q si aquest dissabte continues protestant com fins avui, això pot acabar amb una úlcera o, encara, pitjor, eh!!! AL LORO, Q NO ESTAMOS TAN MAL, HOMBRE!!!!!!!!
jajajajajajaja

per cert, pere! no has dit res q no sapiguérem ja, anomenant-me com el millor entrenador del bàsquet ondara, d tots els temps!!! això ja es veu, es palpa, es nota en l'ambient... jajajajaja

eloiet ha dit...

Anotacions: Sergi L. 8 punts, Pere 2, Cèsar 11, Pep 2 i Eloi 24 - cinc inicial - Jordi 2, Roc 0, Jaume 1, Jero 2 i Sergi C 0.

Pense que açò ja es una rajà en si mateixa!!!

Jua Jua Jua Jua!!!!!!!!! Pere només va fer 2 merda-punts!!!! JA JA JA JA!!!! i aixó que va jugar prou minuts.

elpepgf ha dit...

eeeeeeeeeeehhh, un respecte, q en vam ser prou, els qui vam anotar, "tan sols", 2 punts...
no et burles massa, si no, em tindré q plantejar la teva participació en les rotacions de l'equip en els partits... jajaja

Pere ha dit...

Açò és bestial!!Ja m´ho passe millor dient tonteries ací al bloc que jugant els dissabtes.Quina manera de riure´m!!Eloi m´ha encatat lo dels 2 merda-punts per que en realitat no en vaig fer cap.Que anem a fer. un altre partit històric en el meu curriculum!!!!jaja!!

Ara bé, estareu en mi que si no vos done balonets jo no en tocarieu ni un i Pep en el partit hagués fet 0 merda-punts com jo!!jajaja!!

eloiet ha dit...

Home Pep, sabia que eres curtet pero ja estava preocupant-me!! Ara t'has donat conter que el que vullc es no jugar tants minuts (et mereixes este video: http://www.youtube.com/watch?v=1DkdhDWR9WY&feature=related)

Molt be Pep, molt be. T'ha costat lo teu...

Lo de Pere no te nom!!! O siga que el teu benvolgut mister m'ha llevat segur 2 punts a mi per a posar-te'ls a tu i damunt ho publiques.
Pere, en el currículum es destaquen els fets relevants i importants. Que tu faces un rosco es lo habitual així que mes be deuries parlar de incluir algo en el curriculum el dia que anotes tipo açò

CURRICULUM DE PERE GINER:

- Bioleg
- Carnet de conduir
- Casat

Logros personales

- 15 anys de carrera baloncestistica
- Vaig anotar en un partit en 2002 i en un altre en 2008


Bo, ja ho teniu be... vaig a serenar-me un poc que estic algo alterat

elpepgf ha dit...

es q pere, pareix mentida q t'adones ara q açò és un "no parar d'autorajar-nos"!!!
el q no entenc, és com els clubs contraris, troben rajades a ells... si sempre ens estem insultant entre nosaltres... jajajaja

x a la meva defensa diré, q el 14 (nou número d pere) te anotats 2 punts, ara no recorde si en el 3er quart!!!
quan puje a casa revisaré l'acta i demà vos informe amb certesa!!!

jojojojojojojo
m'encanta el currículum d pere, eloi!!! sobretot la 2ª part, la d "logros personales"... jajajajajaja

x cert, eloi! el vídeo lamentable... ja em diràs com tens eixa classe d vídeos entre els teus favorits... jejeje
i ara, x posar això, el dissabte et toquen uns nous 40 minuts, ala!!! a cascar-la!!! jajaja