dilluns, 22 de novembre del 2010

Bon balanç: 2 victòries de 3 possibles!

Aquesta jornada finalitzà amb 2 victòries de les 3 possibles que hi havien!

Pel matí jugava el Cadet Femení en Ondara, rebent el C.B. La Vila, partit que estigué manant l'Ondara fins el descans per (17-11). Ja en el 3er quart, un parcial demoledor posava a les visitants per damunt i les ondarenques se sentien incapaces de parar-les. Inexplicàblement, tot el que havien fet bé en la primera part, ara no els eixia i perdien balons constantment. El darrer quart estigué igualat, però les nostres no pogueren remuntar per a guanyar el partit, caiguent finalment per 28-35.

Per la vesprada jugaven el Júnior i el Sènior masculins.
El Júnior tenia un partit, en principi assequible, front el C.B. Guadassuar, però demostraren que la paraula "assequible" es quedava curta! Des del primer moment ja deixaren clar, que anaven a guanyar, portant, no una, si no 2 marxes més que el rival.
El resultat final fou escandalós: 70-22!

Desprès jugaven el Sènior Masculí front el Bàsquet Cullera, el Campió de la passada lliga rebia el coliste del grup, qui continua sent l'últim amb 0-7.
El partit estigué fàcil i còmode per als locals guanyant clarament tots els parcials, excepte el 2on, on uns moments de relax, feren perdre el parcial, però sense perillar res més que això!
El primer quart acabà 17-2 amb un bon joc d'equip, al descans s'arribava 25-13.
En la segona part, eixí de nou l'equip enxufat, comandats per un gran Jordi, aconseguint un 19-8 en el 3er quart i un 17-10 en el darrer, per al 61-31 del final.
Anotacions: Lluís 3 punts, Jordi 21, Cèsar 0, Jero 8 i Eloi 14 - cinc inicial - Roc 0, Sergi L. 4, Joan 0, Jaume 0, Pep 0, Pere 5 i Sergi C. 6.

Recordar a l'equip Sènior, que el partit de la propera jornada en Teulada ha sigut aplaçat al diumenge 28 a les 18.00h., en lloc del dissabte 27!!!

Salut a tots.

19 comentaris:

basquet ondara ha dit...

ale!!! ja teniu ací el resum!!!
hi ha q veure, eh, eloi!!!

la setmana passada et vas cascar un 5-7 o alguna cosa així en llançaments d personal i aquesta setmana has fet un més q lamentable 0/5!!! jojojo

ja saben els d teulada a qui li han d fer les faltes!!!

encara q nosaltres som tan irregulars, q igual la setmana vinent et casques un 10/10 i és jordi qui es queda en 0 punts!!! jajajaja

garrot i pa dur ha dit...

Eloi, menos mal que ho has arreglat esta setmana que m'havien enviat a rajar-te!!
Cesar ja és el que era jajajaja, que pareixia que estiguera tornant-se loco... fent els ally-ups i tot!

basquet ondara ha dit...

eixa mini-rajaeta, no és pròpia d tu fer!!! ara ja tenim q ser molt més exigents amb les teves rajaes!!!

comportat i fes una rajaeta en condicions!!!

x cert, el diumenge juguem front el teu company d teulada! et dignaràs a vindre a veure el partit, veritat!!!??? jejeje

basquet ondara ha dit...

jajajaja, pegueu-li un cop d'ull a l'enquesta d'aquesta setmana xavals!!! jajajaja

x ara guanya eloi!!!! jajajajajajaja

basquet ondara ha dit...

ala!!! ja se'ns ha clavat algun inflitrat i ha votat on no tocava... jajajajajajaja

eloiet ha dit...

Home, l'enquesta d'esta setmana està mes que clara!!!

Lo dels tirs lliures tampoc ho entenc. 6/8 la setmana passada i 0/5 esta. Vorem que passa al pròxim partit ja que tot es posible.

Per cert, estic incubant una cantitat de mocs increible, ja vorem com van els proxims dies.

Fer, estic esforçant-me en el joc nomes per no rebre rajaes teues. porte un mitjana de 19 punts els dos ultims partits!!

La rosquilla de Cesar es lo millor d'esta jornada... Pere, deixaré que sigues el primer!!

Pere ha dit...

Gracies Eloi!!Jo ja ho havia pensat però és que el guardian de Segària no entra mai al blog i perd la gràcia.Però bé esta oportunitat no pot deixar-se passar,anem allà.

Cesarin,Cesarin que et va passar el dissabte?Quina excusa ens voldràs contar?Que no anote un senyor major com jo vale,però que no ho faja el recordman mundial dels 100metre,l´home que es queda suspés en l´aire quan fa els alley up (dalt,dalt,dalt...),el xic que tira els triples de 9 metres(quina pedra et vas tirar al primer quart que no va tocar aro,jaja!1).

Des de la meua sabiduria i perfecció et recomane que tires de més propet per que valen lo mateix i si vols que el teu equip anote molts triples ja saps a qui passar´li el balonet..jaja!!Si pot ser que el passe siga a més de 2milimetres de distància del receptor!!

Ale xaval entra a contestar per lo menos,no?

P.D.Espere que Cesar loa setmana que ve no torne a fer els 7 o 8 triples que va fer l´any passat a Teulada per que sino la setmaneta que m´esperera serà molt llarga...

ondaracorre ha dit...

jojojojojojojojo
pere m'ho deixes a "huevo"!!!!
no és q vulga defendre al "Guardian de Segària", però el tema eixe d llançar els triples "de més propet", com tu dius, tan sols li falta q escrigues: "i pegant el botet cap avant d iaia q pegue jo, xq n m'arribe a l'anella"!!! jajajajajajajajajajajajajajajajja
jajajajjajajajajajajajajajajajaja

i cuidadín, q cèsar te la mesura presa a les anelles d teulada!!! ;)

ondaracorre ha dit...

collons... ahir com a basquetondara i avui com ondaracorre... serà per càrrecs cybernètics, o q!!!??? jajajaja

garrot i pa dur ha dit...

Acabe de donar-me compte d'una cosa. Aporte més a l'equip no jugant que jugant. Jugant feia el paquet i el gossarro prou però m'havien de treure de la banqueta i fer el gamba per dins del camp. NO jugant motive a Elo per a fer-ho bé i no endur-se rajaes. Xe, si és que són tot beneficis!! El pròxim partit dins de casa espere poder anar i poder fer les rajaes amb més fonament i consistència.

I m'he donat compte d'una segona cosa. Si, hui estic totalment lúcid, esplèndit (com es noten les bones siestes). Pere és el puto amo buscant-se excuses per a rajar al personal i salvar-se ell.
Que no anota Cèsar, pues ens amolla "xe Cèsar, que no anote un senior major com jo té un passe, però tu...". Que no anota Eloi pues ixirà amb algo del palo "xe Eloi, t'has de saber fer major conservant la calitat com jo". Si Pep és un paquet d'entrenador (que ho és), "fa falta eixa persona que dien que era l'únic que sabia llegir el partit, etc.,".

Ale Pere, a la pròxima tornam a incitar a rajar jajajajaja

Pere ha dit...

Però no anavem a rajar a César????Ja m´heu tornat a enganyar!!!!jajaja.Fer si arribe a saber que sols em rajaries a mi no t´havera dit que participares...açò em passa per ser un boques...

elpepgf ha dit...

comente x ordres directes d fer, q m'ha dit q vinga ací, q te ganes d rajar, el q no se, és si em rajarà a mi, a cèsar, a pere, o a qui...

veure'm el déu d les rajades amb qui s'encarnissa aquesta vegada... jajajajaja

x cert, avui sí aniré al bàsquet, eh, q no hi ha excusa!!!
fa rasqueta, però això és ben normal... en pamis en farà més...

eloiet ha dit...

Vinga va, ara esta setmana com el senyoret Fer te ganes de rajar, tots perdent el cul al blog per a sofrir les seues gracioses ocurrencies...

Discrepe en lo de que aportes mes fora... Jo sempre estic motivat per fer-ho be. Si que es cert que el minut i mig o dos que entraves en pista servia per a que el lider descansara un rato i poguera tornar descansat al partit per solucionar la desfeta.

Ara jugue de tiró fins que està tot clar o provoque l'expulsió...

Per cert, em va agradar lo de cascar-me una birra mentre acabava el partit, va sentar de lujo. Toni, ja saps el que fer en cada partit...

garrot i pa dur ha dit...

Xe, Eloi, no t'ho prengues a mal que era broma!! A més, és culpa de Pere que em va dir que clavara llenya...

eloiet ha dit...

Que blanet estas Fer!! Açò ja no es el mateix, no m'extranya que t'adelanten els iaios quan vas a correr. A la primera replica ja estas excusante i disculpante... bua quin 'monyas'

Jero: Borratxo
Fer: Decepció

elpepgf ha dit...

ei xavals!!! pareix q un cop més tenim infiltrats en el bloc... tenim 5 votacions en "Van a pegar-nos x tots els costats... no sabrem ni el q és un baló!"

això no pot ser!!!! fer, dis-li al teu amic q no entren els teuladins ací collons, q ens destrossen les enquestes... jajaja

eloi, tens raó... tant d'ajuntar-se amb llorenç l'ha convertit en igual o més "fluixet" q llorenç mateix... jajajajaja

jero: borratxo!
fer: fluixet!

elpepgf ha dit...

ala... hem passat d rajar a pere, a rajar a fer... jajajajajajajajaja

garrot i pa dur ha dit...

espera que ara em diu fluixet el senyor dels "aaaaaaaaaaaaiiii" més julandrons que s'han escoltat a la història del bàsquet!!

Jero: borratxo

Pere ha dit...

Eixe és el meu Fer!!!!!!Ara bé, has utilitzat el recurs fàcil de clavar-te en Pep...encara li deus una rèplica en condicions a Eloi.Clar, si l´haveres vist entrenar el divendres passat tindries molt de material per a clavar-te en ell.Quina manera de patir!!Pep li va demanar que fera 5 tirs seguits i al tercer tir ja no podia en el baló.

Jero borratxo.
Pep fluix.
Fer porigós.
Eloi no assustes als xiquets!!jajaja!!!