dilluns, 29 de novembre del 2010

2 victòries i 2 derrotes...

La jornada l'encetava el Cadet Masculí en Ondara, rebent el Pego, a qui s'imposà per un clar 58-37, demostrat el bon estat de forma de l'equip cadet i que saben moure's i jugar com pocs!

A les 11 jugava el Cadet Femení en l'Alfàs, on perdè per un claríssim 91-36. Les xiques de Lluís continuen a la deriva i sense guanyar cap partit.

El Júnior Masculí jugava el dissabte de vesprada en Manuel, on aconseguí la victòria per un clar 19-39, demostrant el bon moment de l'equip, ben conjuntat per Vicent i ben dirigit dins la pista per un gran Javi, qui està molt ben acompanyat de bons jugadors que rendixen a un nivell boníssim.
Els nostres júniors es col·loquen 4rts en la taula classificatòria, amb balanç de 5 victòries i 2 derrotes, amb els 4 últims partits guanyats de forma consecutiva. Estan empatats amb el 3er (Pego), a un partit del 2on (l'Anna) i a dos de l'invicte líder, el Sueca.

El diumenge de vesprada jugava el Sènior Masculí en Teulada, on a priori, els nostres eren superiors! Però no fou així sobre la pista, on perderen, per 69-55, desprès d'un partit molt dolent, tant en defensa com en atac!!!
El primer quart estigué molt igualat, amb els nostres davant fins el 7-11 en el minut 7, però ací els teuladins aconseguiren 6 punts consecutius, amb la darrera cistella sobre la botzina final, per agafar avantatge amb el 13-11.
El segon quart començà molt malament per als interessos dels ondarencs. Qui endossaren 2 triples consecutius que obrien la distància fins el 19-11, a partir d'ací fou un despropòsit d'errades ondarenques baix l'anella. Incapaços d'anotar, els ondarencs intentaven defendre, però tampoc podien... La darrera cistella del quart, abans del descans i quedant 2 segons fou un triple des de 9 metres que deixava el marcador en 40-27 (27-16 en aquest 2on quart) i els ondarencs amb la moral desfeta.
En la segona part, es posaren en defensa individual, aconseguint parar més que en la 1ª part els atacs de l'equip local, però continuaven els problemes de cara a l'anella rival. Un parcial d'eixida de 4-10 posava els nostres a 7 punts (44-37), però novament els teuladins es desapegaven amb un 12-4 molt dolorós, acabant el quart 18-18 i 58-45.
El darrer quart fou tot un sofriment, amb els ondarencs intentant acostar-se, però sense poder...
A 10 conseguiren posar-se, quan quedava un minut just, amb el 65-55, però l'incapacitat d'anotar i els llançaments lliures del rival deixaren el marcador final en 69-55.
Anotacions: Sergi L. 8 punts, Jordi 8, Cèsar 2, Jero 7 i Eloi 7 - cinc inicial - Lluís 7, Jaume 2, Pep 5 i Pere 9 (sense jugar: Sergi C.)

Salut a tots.

11 comentaris:

elpepgf ha dit...

vos riureu, però és molt trist.............

http://www.youtube.com/watch?v=u3QxpYbah2M

elpepgf ha dit...

xavals, resum dels punts d josé maria:

1er quart: 7 punts
2on quart: 19 punts
3er quart: 5 punts
4rt quart: 4 punts

parcials del partit:

1er quart: 13-11
2on quart: 27-16
3er quart: 18-18
4rt quart: 11-10

el q està claríssim, es q no ens pot tornar a passar (en defensa, parle), el q ens va passar en el 2on quart!!!
està clar q d cara a cistella, podem tindre un dia més bo o més dolent, però en defensa hem de complir sempre SÍ o SÍ!!!!!!!
i si es precís fer individual SEMPRE ho tindrem q fer!!! ja sabeu el q jo pense, q amb l'individual jugariem tots més temps, xq hi hauria més rotacions i trobe q defendriem millor!!!

elpepgf ha dit...

triples del teulada:

1er quart: 2 triples
2on quart: 4 triples
3er quart: 2 triples
4rt quart: 1 triple

buff... q dir-vos... es q no en van fallar ni una... però es q nosaltres tampoc arribàvem... és més tema d'actitud q qualsevol altra cosa... sobretot els 4 del 2on quart, q estàvem amb el cap ajupit.........

basquet ondara ha dit...

pere, ja estàs com a "escriptor"!!! ;)
supose q quan tornes a entrar en el bloc, podràs escriure articles, si no t'aclarixes dis-me-ho!!! xDDD

eloiet ha dit...

EHH!! quins son eixos privilegis que li dones a Pere!! A vore si vaig a rebotar-me que de volta en quant també escriuria jo alguna coseta..

Del partit poc mes que comentar. Tenim que alçar el cap i tractar de jugar millor.

PD: per cert Pep, acabe de recordar no se perque que el dec 20 eurets. Te'ls done el cap de setmana

elpepgf ha dit...

ostres!!! sí q és veritat!!! però no recorde d q son... jajajaja

al loro amb el reportatge q farà pere, eh eloi!!! els qui van tornar al prat ho saben... això pot ser una catàstrofe total...

LES VALORACIONS DE L'EQUIP, contades x una experta del supermanager com és angie... cuidaito q poden ser vergonyoses... jajajajajajajaja

encara q no tan vergonyoses com el 5-0 d'anit, eh!!! jajaja
sí, ja ho sé... el recurso fàcil, però es tenia q dir... ;)
q pere està desaparegut...

eloiet ha dit...

els 20€ son del Power-CSK al que vam anar.

Lo de les valoracions serà pa cagar-se!! A vore si hi ha algú que haja fet positiu!! Serà dificil... mare meua quina sangria.

Per cert.... JA JA Ja Ja Ja JA JA Ja Ja Ja JA JA Ja Ja Ja JA JA Ja Ja Ja JA JA Ja Ja Ja JA JA Ja Ja Ja JA JA Ja Ja Ja JA JA Ja Ja Ja JA JA Ja Ja Ja JA JA Ja Ja Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pere ha dit...

Dema serà,demà...

Pep hauries de posar les anotacions de cadascú per a comparar-les amb les valoracions,per que més d´un pot vacilar que va anotar molt però es que es va tirar hasta les sabatilles i no vull mirar a ningú...jajaja!

P.D.Equip de basquet ondara,excepte Sergi C,LASTRES!!!!

elpepgf ha dit...

ostres!!! no m'havia adonat!!! jajaja
ara les pose, q se'm va passar!!! ;)

Pere ha dit...

Bueno,bueno,màxim anotador de l´equip!!Ja vaig posant les coses al seu lloc encara que siga segrestant el baló quan piten una tècnica per a que ningú més tire els tirs lliures!!!!!jajajajaja!!!

Açò és una dictadura!!!jaja.

elpepgf ha dit...

ja està!!! :D

x cert, un apunt més, els llançaments de personal:

Eloi: 3/4
Lluís: 5/8
Pep (jo): 1/2
Sergi L.: 4/4
Pere: 4/4
Cèsar: 2/2
Jero: 1/1

estranyament en aquest partit no vam fallar massa des de la línea de personal... quines coses...