divendres, 24 d’abril del 2009

La prèvia de la jornada 25

Una nova jornada on els equips ondarencs jugaran tots tres fora de casa.

En primer lloc jugarà el Júnior Femení en la difícil pista del Pego a les 18h., el dissabte 25 d'abril. Tots dos equips estan sense jugar en aquesta segona fase, la diferència és que en la primera jornada el Pego tenia descans, mentre les ondarenques no jugaren per culpa de la pluja, que un cop més foradà el sostre del "pavelló descobert" ondarenc. Esperem que les 8 jugadores de l'Ondara estiguen presents en el partit, si no, les ondarenques poden oblidar-se de la disputa del partit...

A les 19h. i en Alacant, jugarà el Júnior Masculí front el Montemar. Els de la capital que ocupen la novena plaça, tan sols dos per dalt dels nostres, porten 6 derrotes consecutives, desprès de jugar, precisament, front els sis primers classificats!!! Una etapa complicada que esperem que els nostres sàpiguen aprofitar i que viatgen fins la capital de la província amb tota la seva artilleria pesada!

En últim lloc jugarà el Sènior Masculí el diumenge 26 a les 10h. en Alacant front el Racing de San Gabriel.
Tots dos equips formen una moneda perfecta! Els d'Alacant serien la cara, amb 3 victòries seguides, una d'elles molt important front l'Alacant per a distanciar-los definitivament, mentre els ondarencs serien la creu amb 3 derrotes consecutives. Però els nostres ja estan farts de tanta derrota i en els darrers dos partits ja han demostrat que volen eixir del pou i guanyar tots els partits que resten per finalitzar la lliga.

Salut i sort a tots.

14 comentaris:

elpepgf ha dit...

uuuuuuuuuuuufffffffff!!!

pareu d'escriure q no tinc prou temps d llegir tots els comentaris!!! ai mare!!!!!!!!

*..alBetaa..* ha dit...

pep...jueeer...hui vag a entrenar pero leila i neus no crec qe vinguen...qi serem???

perqe no pots kanviar el del dia 10??? i un atre el dia 9...pufff...pos si rafa esta mirant danarmon a barcelonaa exe findeee...pfff!! jo no buic dnarme de baxaa qe jo buic juar exos partits...i si sa destar sas q jo estare ahi!! ara ho parlare en ma mare i li dire q diguen qe no vag a la comunio pero si es fa el viatge...qe??? tu no vens??? :(

Jo ha dit...

Buenas

Ja fa temps que havia llegit lo de la cervesseta, però no havia comentat res... per fer la contra més q res. Però es q el dissabte tinc aniversari al gallego i per tant no crec q estiga en condicions d'anar... a no ser q vaja directament, q tb podria ser. Bo, amb mi de moment no conteu i si això ja m'apalanque jo i au... com q ja se on és.

Ara les rajaetes:
- Igual tampoc vaig a la paella pq tanta cervessa no és bona, és pq hi ha alguns q quan es mamen es fan un poc els xulos i es jugue sopars desafiant a qui no toca i a lo q no toca. I sinó Eloi jo de tu li preguntaria a un tal Pere el que fa tri`les (pq triples no serà) i a vore q et comenta d l'assunt, t'ho dic pq tu estàs implicat.
- Després, crec q hi ha per ahí un personatjet q s'havia comprat una super raqueta d padel i q junt amb un altre "gran conocedor" d l'esmentat esport (alias Peo o algo semblant) ens tenia q desafiar a mi i al xicotet eloiet a una partideta i qui perdia pagava les birres. S'enrecordeu? millor no la juguem q sinó masa cervesses. O... no la juguem pq el "new raqueta" ara te altres preocupacions més importants? Pito, dime una cosa: Tu et vas comprar la raqueta de padel amb la intenció de jugar o be ho vas fer amb una altra intenció? Ho dic pq els pardalets parlen i m'han comentat alguna coseta... si ho has aconseguit compran-te una raqueta... eres el meu idol!!!!
- Pep o Peo, portes cabrejan-te amb les xiquetes i amenaçant-les amb deixar-les o desapuntar l'equip desde principi de temporada... i encaa no ho has fet. Es q mai t'han contat el cuento de la lletera eixe q deia "q viene l lobo, q viene el lobo..." és q al final ja cansa tio. Inventaten un altra per favor.

Ale, ja no he dejao títere con cabeza... ja estic content, jejeje

Una última coseta q em ve al cap, esta per a tot l'equip: Esteu segurs de q Pito sempre q deia q no podia anar al partit pq treballava era veritat?

Adeu

*..alBetaa..* ha dit...

pep, a les 7.30 akudire alli...ens vegem! si no niaguera cridam i dismeu perfa!! vinga adeu*

elpepgf ha dit...

en teoria aniran carla fins les 8.30, vane, sandra i sílvia, i tu, clar!
ja m'esperava q leila i neus no anaren a entrenar, però no passa res... total, la tocata ha d caure ben grossa igualment... ejem, ejem...

toni, és el q hi ha! (resposta x a lo d pito i lo meu... ejem (també))

Pep Sivera ha dit...

la resposta a lo de no anar als partits perque treballava es totalment veritat, menys la semana passada que tenia uns comprosimos amb els pardalets eixos que dius tu que t'han dit el que passa...jejeje millor eixe tema no tractar-lo en el blog ok?? (enserio)
Perdona que et diga entes del padel, pero a aquest esport no es juga amb raqueta sino amb PALA...jejeje a tot aço, tu on t'has comprat la nova???enelnombredelpadel???quina es??? informam que jo necessite saber si enfront tinc un rival digne o a un patata...jejeje ale a cagar

elpepgf ha dit...

a tot això palistes i palastres!!! l'eixida d les xiques serà a les 16.30 des del prat i la dels xics (sèniors) a les 8 del matí del diumenge, des del mateix lloc
fins quan siga! jeje

garrot i pa dur ha dit...

eh persones, sent no haver anat al partit però passe de jugar-me una recuperació i anar a setembre...


fer

elpepgf ha dit...

ja podries haver avisat el divendres, cabró!!! no avui d matí... a més, a la una ja estàvem ací... si hagueres vingut haguérem guanyat!!!

elpepgf ha dit...

ON ESTÀ EIXA CRÒNICA, EIXA CRÒNICA ON ESTÀ!!! ON ESTÀ EIXA CRÒNICA, EIXA CRÒNICA ON ESTÀ!!! ON ESTÀ EIXA CRÒNICA, EIXA CRÒNICA ON ESTÀ!!! ON ESTÀ EIXA CRÒNICA, EIXA CRÒNICA ON ESTÀ!!!

tranquils, tranquils!!! aquesta vesprada la prepararé... q porte tot el matí liat!!!
però ara faré en un bot l'enquesta i podreu votar!!!

eloiet ha dit...

Pep, que passa, que avui tampoc tens internet???? Deixa de fer el tonto en talkdept.com i fes la crònica... no per el partit, sino per les fotos eixes de la sombrilla. Ahí lo dejo

elpepgf ha dit...

les fotos encara no me les han enviat... em van dir eixa parella d bojos q ahir d vesprada me les enviaven, però tu les has vistes... jo tampoc!

eloiet ha dit...

Pito!!! envia-li les fotos a Pep que sino la crònica no ixirà completa!!

*..alBetaa..* ha dit...

podries deixar la cronica esta...:D teu perdonarem no patisqes!!

scolta, el finde del 9 voliaa naar en Rafa a Barcelonaa a vore un partit d basqeeet!!! com eres axinaa??? damunt tb he tingut q dir q no a la comuniooo!! ñññ

.........................dew