dimarts, 14 d’abril del 2009

E.E. Ondara - Alboraia

El passat dimecres es jugà el partit corresponent a la jornada 22 del Júnior Femení front l'Alboraia, el líder imbatible de la categoria, que no es mostrà tan imbatible fins al minut 19 de joc, on aconseguí posar-se per primera vegada per davant en el marcador arribant al descans amb un 28-29. El partit començà molt equilibrat i igualat, de fet, el primer quart acabà amb un 15-12 a favor de les locals, mentre les visitants s'aguantaven al marcador a base de triples (3 en aquest primer quart). Res canvià en el segon quart, fins el minut 19 (28-25) i dos cistelles consecutives del líder el posaven per davant en el marcador per arribar al descans amb el ja esmenat 28-29 (3 triples més en aquest segon quart).
A l'eixir dels vestidors, pàjara normal dels equips ondarencs arribà a la pista, i un parcial de 4-17 sentencià el partit, però les d'Ondara tenien molt més a demostrar i en el darrer quart tornaren a acostar-se a les visitants amb un nou parcial de 12-10 (amb 2 triples de Vane), a la fi, el 44-56 donà la victòria al líder imbatut de la categoria.
Anotació: Alba 16 punts, Vane 9, Sandra 4, Neus 4 i Leila 0 - cinc inicial - Sílvia 2, Andrea 1 i Carla 8.

Demà dimecres es farà, en la Federació, el sorteig per al calendari de la segona fase dels equips femenins, en aquest cas, per al Júnior Femení ondarenc, qui tindrà com a rivals en aquesta segona fase:


-Guadassuar.
-Tavernes.
-Pego.
- Gata.
-Altea.


Aquesta segona fase començarà el proper cap de setmana del 19 d'abril i continuarà el 23 d'abril, 3, 10 i 17 de maig, amb la darrera jornada.


Salut a tots.

12 comentaris:

elpepgf ha dit...

buuuuuffffff, x fi l'he fet!!! és q les paqües han estat molt intenses!!!

xics i xiques, recordeu q juguem el proper cap d setmana tots:

júnior masculí - el verger (partit aplaçat)
en ondara, dissabte 18 a les 16h.

sènior masculí - altea
en ondara, dissabte 18 a les 18h.

júnior femení - rival per sortejar
data per sortejar!

però teniu-ho en conter tots, eh!!! no vos l'escaquejeu x ahi!!!!

leilaond ha dit...

este finde juguem?? dime k noooooooooo


Pep!!! era precis posar k no e fet ni un punt?? ñññññññññññ



ale aeu

elpepgf ha dit...

pos si q juguem, el q no sabrem fins demà és l'hora, el dia i el rival!

eloiet ha dit...

Buenas, com va tot?

Ja estic aci altra vegada, així que em reenganxaré de nou a tots els vicis virtuals que oferix internet. Pep, gracies per cuidar del meus jugadors. Ja he vist que ha anat tot be, amb bones victories i bones actuacions de reballador, oncle roc i Sangatxoboy als seus respectius equips.

CarLa ha dit...

PEP!!!
avise amb antelacio, be, esq el dia 3 de maig men vaig a tocar a senitja o algo x l'estil , encara no se a quina hora, pero trobe que sera x la vesprada, be avisat quedes, ja vore com quede, (espere que eixe partit sigua contra tavernes jeje)
ale
ens vegem!! adeu!

CarLa ha dit...

tambe averes pogut posar una altra foto esq esta ix molt borrosa!! jeje

elpepgf ha dit...

es q no en vaig fer cap altra carla!!! el q és, és!!!
espere q esteu totes, en tots els partits! son tan sols 5 partits, no hi ha anada i tornada, son 5 úniques jornades i ja està!

garrot i pa dur ha dit...

iee bone a tots, jo com eloi, em reenganxe als vicis cibernàutics.

Este divendres s'entrena oooooo queeeeee?

Fer

elpepgf ha dit...

clar q s'entrena, home!!! i demà dimecres si vos voleu acostar els estudiants ociosos q no teniu res a fer, també!!!

com li va el muscle a jordi, millor o q???

això, això, reenganxeu-se a la realitat, és a dir al mon cibernàutic i viciós: bloc, cyberdunk, la brute... torneu al mon real i deixeu ja eixes pasques irreals!!! jejejeje

elpepgf ha dit...

XIQUES, RECORDEU QUE TANT AVUI COM EL DIVENDRES ENTRENAREM A LES 19.30 H.!!! Q NO EN FALTE CAP, X FAVOR!!!!!!!!!!

*..alBetaa..* ha dit...

pep, pues anirem al primer partit sense entrenar...tenim ensallos i el divendres es la gala...pff!! qin desastre!! anava a dirte dentrenar ui a les 4 pro ja es masa tart...

tinc dos coses q criticar:
primera, em pareix molt fort q poses a vane qe ne va fer dos i tal i kual i q latre dia q ne vg fer jo 3 ni nomename ññññ mol mal...pro b!
i segona...la foto!!!!!!!! es presis ixir jo en totes??? pfff!!! no se com ho faag eeh pro ni volent xe!!

i pr ultim, carla, xq esperes q el dia q tu no estas siga contra tavernees????!!! ¬¬ sols pregunte...i pep, depen de contra qi mos toqe eixe dia, podries dir daplasarlo ara q estem a temps...prq si no ve carla i x algun cas mon faltara alguna mes...pff catastrooff!!

vinga b7ss!
ja qdem pal dumenge...:(
el dsabte intentare anar a vorevos!!

elpepgf ha dit...

primera: no t'anomene a tu q vas fer 890.000 triples, xq en tu és normal!!! en vane no ho és tant!!! d fet sa mare i jo ho comentàvem durant el partit!!!

segona: ixes a totes les fotos xq ets una acaparadora d'imatge, càmera q veus, càmera q et poses davant!!! b, també te a veure q et xuples tots els minuts d tots els partits... ejem, ejem...

tercera: ja ho sé! (lo d carla, dic!) ara vaig a mirar si ja han publicat el sorteig dels horaris i a veure quan i contra qui juguem...

soc un míster molt eficient!!! ejem, ejem!!!

x cert, trobe q aquesta vesprada tampoc podrem entrenar... xq està plovent un poquet...