dilluns, 27 d’abril del 2009

3 derrotes i un mal "regust"...

El cap de setmana acabà negativament per als nostres equips...

El dissabte a les 18h. jugava el Júnior Femení en Pego on sofrí un dels majors atracaments de tota la temporada junt al partit de lliga regular dins de casa front el mateix equip, on s'arribà a la pròrroga injustament!
Doncs aquest dissabte l'equip ondaren perdé per 79-34. Un partit per oblidar, on l'àrbitre donà molt que parlar. Està clar que les nostres no es mostraren gens fines de cara a la cistella contrària, però no es mereixien eixe tracte xulesc i passota de part de l'àrbitre, un àrbitre que no serviria ni per a pitar als equips pre-benjamins i benjamins de les escoles!
El primer quart acabà amb 3 faltes per a les locals i 9 per a l'equip ondarenc. El més curiós del cas, es que l'equip local acabara amb 3 faltes fent una pressió bastant dura... Ahí es quedà la cosa... Amb el resultat de 20-5 començava el segon quart, amb tot decidir, i vàries de les nostres jugadores fora del partit per faltes...
A el resultat final ho diu tot, un partit, que la Federació es podria haver estalviat, enviant un àrbitre amb més condicions, encara que si és com qualsevol que ha xiulat durant tota la temporada a l'equip Femení ondarenc, estaríem parlant d'un arbitratge molt semblant!!!
Anotacions: Alba 17 punts, Carla 9, Vane 0, Sandra 2 i Sílvia 4 - cinc inicial - Leila 2, Neus 0, Lore 0 i Andrea 0.

A les 19h. jugava el Júnior Mascuí en Alacant front el Montemar, on els ondarencs viatjaven sense les seves màximes estrelles, Joan i Lluís, i llàstima, ja que el partit el pergueren per tan sols 5 punts, un ajustat 44-39, on els ondarencs apretaren al màxim fins a la fi per intentar endur-se la victòria cap a casa, però que no pogué ser finalment.

El diumenge a les 10 del matí jugava el Sènior Masculí en Alacant front el Racing San Gabriel. La sorpresa fou màxima, quan els ondarencs es trobaren que un dels àrbitres que tenia que xiular-los el partit era el senyor Vilaplana, qui havia xiulat el dissabte en Pego el partit de les xiques. Com no podia ser d'una altra forma es carregà el partit des del principi xiulant-li a Eloi 2 faltes inexistents en un minut. De totes formes els ondarencs no baixaren els braços, arrivant a la fi del primer quart 8-9 per davant en el marcador. El segon quart continuà amb domini visitant, a pesar de que el mateix àrbitre li xiulà 3 personals gairebé consecutives a Felip. Quedant un minut per al descans els ondarencs manaven 17-24, però el desconcert creat per l'àrbitre facilità un parcial de 5-0, que enviava els equips als vestidors amb el marcador apretat a 2 punts: 22-24.
A la tornada dels vestidors, el festival aribral continuà, i un parcial de 10-1 disparava els locals fins el 32-25, a la fi del quart: 40-34 i tot per jugar en el darrer periode!!!
Els ondarencs apretaven, malgrat l'expulsió injusta de Pito, arribant a posar-se 48-49 (un punt per dalt) quedant 2 minuts justos, però en aquest moment l'àrbitre traié de nou la pistola, per pegar-li dos tirs consecutius a Felip, deixant-lo fora del partit i a l'Ondara amb 4 jugadors en pista quedant 1 minut i 33 segons. Els ondarencs no baixaren els braços, però no pogueren defendre els locals amb tan sols 4, arribant a la fi amb el marcador de 57-52. Una derrota amb llàstima, ja que si els ondarencs hagueren pogut comptar amb un home més el partit haguera acabat de forma diferent, ja que els contraris ens felicitaren pel bon partit que férem i l'àrbitre principal ens demanà disculpes pel mal arbitratge del seu company... Disculpes i felicitacions que ja no servien de res...
Anotació: Sergi 11 punts, Pito 5, Cèsar 7, Pep 6 i Eloi 14 - cinc inicial - Felip 9.

Salut a tots.

34 comentaris:

elpepgf ha dit...

q volies anar tu sola amb rafa a barcelona, o q................??? ejem.........
jo no pose els partits, els posa la federació... a mi el del 9 em pilla en una boda, on m'ho pensava passar d puta mare i ara no podré estar tan sols q al principi i punto pelota!!! la boda és a les 13.30 del migdia i a les 16.30 el partit, imagina el q podré estar... cagate...
i en quant a la comunió... fes com jo amb la boda!!! vas una estoneta, fas presència q et vegen x allí i a l'hora del partit a jugar... o sempre podem donar l'equip d baixa i serà un favor x a tots... xq aquesta segona fase a mi em toca més els ... q cap altra cosa...

PITOOOOOOOOOOOOO ENVIAM LES FOTOS, XAVAL!!!!!!!!!!!!!!

elpepgf ha dit...

ie xavals, el divendres ens farem una foto deixes d'equip, eh!!! presenteu-vos tots ben bonicos i respectables!!!
fem una esmorzadeta abans del partit o q!!!???
ja q el partit és a la una del migdia, podriem quedar cap a les 10.30, esmorzar i anar cap al poli!!!

garrot i pa dur ha dit...

ei equip, ja ho he posat a l'altre post però ho repetixc: sent no haver anat i fer el traidor però tinc una recuperació xunga i no tinc gana de passar-me l'estiu estudiant!!

Pep, jo lo de l'esmorzar... Creus que arribarem en òptimes condicions per a jugar si esmorzem abans? no ho tindria jo tan clar eh...

Fer

elpepgf ha dit...

home!!! x això dic d esmorzar a les 10.30!!! en teoria a les 11.15 o 11.30 a molt tardar ja hem acabat i a les 12.30 ja estem llestos x a calfar...

tampoc cal fer el brut, eh!!!!!! jejejeje

elpepgf ha dit...

i no cal q et disculpes tantes vegades, q encara ens faràs sentir culpables a nosaltres, TRAIDOR!!! jejeje

*..alBetaa..* ha dit...

ok...a la comunio ja e dit q no tranqil. al viatge va rafa ilu desi isa i no se si algu mes...
pro sagera pugut apuntar algunes d mosatros... :s
weno...jo em donaria de baixa prqe per a jugar aixi...pero tinc gana d jugar...i lañ q ve sta mal...:(
qe feem??? juerr

elpepgf ha dit...

pos com aquesta setmana descansem, la propera ho parlarem en els entrenaments! a veure q troben la resta...

eloiet ha dit...

Esta vegada haig de donar-li la raó a Pep en les crítiques a l'arbrit. Que roín que es el pobre desgraciat!!! Quan ell pitava els rivals miraven sense entendre res, el seu company no sabia on clavar-se de la vergonya i acabà en les nostres opcions de guanyar un partit... pero ja es sap, quan ho tens tot en contra es dificil.

PITO!!! a vore si li envies les fotos a Pep i es casca un articlet sobre la dinaeta... per cert, els tarjetons per a quant??? es que tinc ganes d'anar de despedida

elpepgf ha dit...

això, això passa les fotos, JAAAAAA
i la despedida x a quan!!!!!!!!!!??? jejejejejejejjeejejeje

Pep Sivera ha dit...

ja vaig dir en el seu moment que este tema no es tracte per el blog ok??? a la cara tot el que vulgau pero per el blog no que es un tema un poc delicat!!!! la part de les fotos de la dinaeta, estic intentat enviar-les pero no se perque collons no em deixa, aixi que dema li les portare en persona jo al periodista, per a que les publique que se que es un article que no pot faltar en el blog...
Pep em pareix molt fort que en la cronica no especifiques quin es el motiu de la meua expulsio...saps que et dic: "que me cago en tu p..a estampa"...QUE GRANS ARBITS TENIM XEEEEE!!!!
espere que envies una noteta a federacio per a vore si tenen una miqueta de vergonya i retiren a gent com esta que l'unic que fa es donar per cul...
au, toni estic esperant la quedada per a pegar-te una pallisa al padel JA!!!

elpepgf ha dit...

deixat d'excuses!!! no es pot anar a alacant, alçant-se a les 7 del matí i liar-te a punyades amb l'àrbitre!!! x culpa teva jo em deixe el bàsquet!!! tot un matí perdut pa veure un combat d boxa!!!!!!!
home, i desprès no vols q t'expulsen???!!! ai, clar!!!
a la federació els enviaré un "article-reclamació" pa q et sancionen d x vida al bàsquet!!! no es pot donar un cop d puny a l'àrbitre i quan està enterra rematar-lo!!! pareixies pepe el del madrid amb el jugador del getafe, home!!!!!!!!

quin tio més agressiu!!!

basquet ondara ha dit...

porteu tota la tempora quexanvos! no sera q sou uns paquets

Pere ha dit...

IEEEEE!!!PENSAVA QUE EL POLÈMIC DE L´EQUIP ERA JO PERÒ JA VEIG QUE HE CREAT UNA BONA ESCOLA!!!!
PEP,JO M´APUNTE A L´ESMORZAR DEL DIVENDRES.ARRIBARÉ EN EL BARCO A LES 8.30 DEL MATÍ AIXI QUE A LES 10'.30 ESTARÉ MORT DE FAM.
COM VAU QUEDAR A LA DINAETA?EN AIXÒ DE NO ESTAR PRESENT NO ESTIC ENTERANME DE RES DE L´AFFAIR PITO(NOTÍCIA DONADA EN PRIMICIA PEL GRAN PAPARAZZI TONI.DE SI NO RES EL VEGEM A "DONDE ESTAS CORAZON" AL COSTAT DE MARIÑAS)

elpepgf ha dit...

tot al seu temps, pere!!! en el moment q tinga les fotos d la dinaeta, faré un publi-reportatge a doble fulla i a tot color!!!

vaja tonteria he dit... si açò no és un diari...

b, vamos, q faré un bon article...

en quant a l'esmorzar: CUANTOS MÁS SEAMOS MENOS PAGAMOS!!! o, no! o paguem el mateix! però quants més sigam més festa farem!!!
a quin bar quedem??? on ens fem el bocata!!!???

elpepgf ha dit...

ie cèsar!!! com va l'horta eixa q portes entre mans!!!??? jejeje, ara estigues dins d casa, a cobert, q ara ja casca massa el sol... jejejeje

escolta, com portes lo del conter del cyberdunk? ja te l'han tornat?
es q "hlp" m'ha pegat el puro x posar un recordatori d q t'ajuden amb això... m'ha amenaçat d banejar-me durant 3 dies... q roina és la tia!!!!!!!!!!!

garrot i pa dur ha dit...

Pep, a quina hora hem d'estar al poli per a jugar? és per saber quant de temps he de prendre'm o molta pressa he de tindre per a tornar de València.

fer

elpepgf ha dit...

el divendres a les 13h. en punt començarem la segona part, es a dir el q es va suspendre del partit!
tu tranqui, q ja faré la prèvia el dijous!!!

elpepgf ha dit...

eh, x cert!!! he canviat dalt d tot a la dreta del bloc l'apartat del temps!!! x si no vos havíeu adonat!!!
ara, a més te un radar d'eixos i pots buscar directament la ciutat q tu vulgues... no és cap meravella, però és curiós!!!
o no! vaja parida!!! jejeje

PITO VULL LES FOTOS JJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

eloiet ha dit...

Pues en principi si quedem per a esmorzar el divendres jo m'apunte!! No se en quin estat arribarem al partit, pero bueno: "Que la diosa cassalla y la virgen birra decidan por nosotros".

elpepgf ha dit...

sí! però digau un lloc x esmorzar!!!!!!! el llobell, mateixa???
a les 10.30??? però puntualitat, eh!!!!!!!!!! q si no se'ns tira l'hora del match damunt i no ens podrem moure..... això sí, no podem apretar... la casalleta i la birra, si d cas, ens les fem desprès, dinant... ejem, ejem... jo ho deixe caure... jejejeje

garrot i pa dur ha dit...

ja veig que arribem tots al partit amb els peus redons...

fer

elpepgf ha dit...

q no home, q no!!! q nosaltres sabem controlar-nos... d tant en tant!!!

TONI, T'APUNTES, O Q!!!??? al soparet si q no pots faltar, eh!!!
i als dos partits (b, partit i mig), tampoc q son els darrers d la temporada, i a més el del dissabte front el pedreguer!!!

elpepgf ha dit...

hòst.. put.! cag.. la pu.. mar. q ho va f.. to.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

quin mosqueig acabe d pillar!!!!!!!!!!
eloi, els hamar pithons eixos ens han passat x damunt com si res......
pal partit d la segona volta q es preparen!!!!! portarem a tota la pleyade d jugadors ultra dopats i s'enteraran!!!!!!
hòst.. q ràbia tinc!!!!!!!

eloiet ha dit...

Hostia, si que ens han pegat un repasset eixos cabrons, no ho podem permetre Pep!! potser s'haja repartit massa el baló, perque els tiradors no han llançat molts tirs. Ells també han controlat casi tots els rebots i això mos ha matat. Per a la tornada haurem de preparar be el partit i maxacar-los. Fa gracia vore com a liders als nostre equip B, a vore si encara guanyen la lliga amb un fum de NPC's!!

Segons conversació mantinguda amb Toni ahir via feisbuc, este cap de setmana vindria a l'esmorzar del divendres i al sopar del dissabte també, així que no se com arribarem al partit!!

elpepgf ha dit...

b,b!!! això està en marxa!!! així m'agrada!!! jejejeje, molt b toni!!!

PITO, VULL LES FOOTTTTTOOOOOOOSSSSSSSS!!!!!!!!!!

Pere ha dit...

Pel que veig millor quedar a les 10 del mati per a que els nostres cosos tinguen temps a assimilar l´alcohol abans del partit(o per a tindre temps a beure mes).Al LLobell está bé.
Lo que em preocupa es que si guanyem tindrem que quedart abans de tots els partits per a esmorzar i el meu fetge no es com el de Toni que ho aguanta tot!!!jajaja!!!

Pere ha dit...

Ens em tornat a apoderar del blog!!!!!Si senyor !!visca la reconquista!!!!!!

elpepgf ha dit...

VISCA!!!!!!!!!!!!!!!

elpepgf ha dit...

però jo sempre estic x ací clavant, d'infiltrat, eh!!!

VAL, POS A LES 10 EN EL LLOBELL!!!!!!!!!! SIGAU PUNTUALS!!!!!

elpepgf ha dit...

clavant...? he escrit clavant...??? volia dir: clavat!!! sense la N!!!
q sona un poquet prou malament... jejeje

eloiet ha dit...

Ale, pues a les 10 al llobell per a beure-mos uns zumos i uns gatorades i menjar unes torraetes amb oli i sal. Que bo!!

elpepgf ha dit...

jo em demane suc d pinyaaaaaa!!!!

increible... parlem d'esmorzars i d dinars i d pitos i flautes i tenim 32 posts en 2 dies... jejejeje

fer, tenies tota la raó del mon! pa q volem parlar d bàsquet, ací!!!??? ;))))))

Jo ha dit...

Va pos jo em demanaré el suc de civada, q és el q més m'agrada d tots... com q eixe ja està triat i el d pinya tb, la resta haureu de triar-ne altres, se siente. Però res d'alcohol eh, q després no en feu una... bueno si sense alcohol ja no les feu igual amb alcohol entra alguna q altra (tampoc moltes, crec) Igual el tri`lista d l'equip afina la punteria, qui sap.
Bo, aleshores ens vegem al llobell a les 10, allí estaré sense faltes.
Per cert, pep això de q parlem de pitos i flautes... va amb dobe intenció?... pq jo crec q de pitos si que es pot parlar ací, però de flautes no... q els pitos ho han prohibit... així q ves en cuidao.

Adeu

elpepgf ha dit...

sí, toni, sí... no sé q passa exactament, però sempre tens raó... amb l'alcohol entrarien més cistelles, tan sols s'han d mirar les proves:

- 24 hores d bàsquet en pego... l'equip en estat perillós d'embriagetza (o com es diga) i gairebé vam guanyar al tavernes d'autonòmica...

- sant jaume, les 4 ó 5 de la matinada i pito llançant triples sense llum i amb un baló d futbol punxat... i els triples entraven... si no recorde mal 4 consecutius...

rajaràs a pere x ser un tri`lista, però tu ets un "dobe intenció"!!! jejeje, ací qui no revisa el q ha escrit... AL CUELLO, RAJAETA AL CUELLO!!! jejejeje

en quant a los dels pitos, també és veritat, podem parlar, i en quant a les flautes, pareix q ho tenim prohibit x la santa inquicició!!!!!!!!!!!!!!!

fins demà, doncs!