dilluns, 20 d’octubre del 2008

Pobra jornada amb tan sols una victòria!

Tan sols el Júnior Femení a aconseguit mantindres invicte dels tres equips que tenim en Ondara, ja què el Sènior Masculí perdé en la seva visita a Alacant i el Júnior Masculí conta les seves 2 jornades amb derrotes.

En aquest cas el Júnior Masculí fou el primer en jugar (dissabte 18 a les 16h.) en aquesta 2ª jornada disputa aquest passat cap de setmana. Els ondarencs visitaven Teulada, per enfrontar-se al difícil equip Teuladí. I per segona jornada consecutiva perderen per tan sols 3 punts de diferència, en aquest cas per 47-44, en un partit molt disputat on els ondarencs estigueren ofegant a l'equip local fins a la fi, però no pogueren culminar la gesta.

El següent partit ondarenc el disputaria el Júnior Femení, què visitava València per enfrontar-se a l'"Abastos, equip que pertany al C.P. Teodoro Llorente i que juga en el complexe esportiu de La Petxina. El partit es disputava a les 19h., i en tot moment segué un partit complicat, encara que dominat des del principi fins a la fi pel conjunt d'Ondara.
Els primers avantatges s'aconseguien, ja, en el primer quart, amb un clar 2-10, en el segon quart les ondarenques defenien la seva cistella amb força i Sandra i Neus es carregaven de personals, mentre s'arribava al descans 14-24 a favor de les ondarenques. El tercer quart continuà amb la tònica de la primera part, parcial de 8-10, arribant amb un clar 22-34 per començar el darrer quart, però si ja els passà front al Gata en la primera jornada, els tornà a passar en València, i es que les ondarenques es relaxen quan veuen el marcador a favor i un parcial de 13-2 les posava a tan sols un punt (35-36) quedant 4 minuts de partit, però la ràpida reacció de l'entrenador ondarenc propicià un bon canvi de defensa pressionant i anotant 4 cistelles gairebé consecutives deixaven el partit vist per a sentència, a la fi un 37-44 donava la segona victòria a l'equip ondarenc en les dos jornades disputades.
Molt bon partit realitzat per les 7 jugadores que es desplaçaren fins a la capital del Túria, destaquem a Leila amb 10 punts, Alba i Sandra amb 9 i Neus amb 8, que en tot moment estigueren animades per prop de 15 persones arribades des d'Ondara.

Tancant aquesta segona jornada, el Sènior Masculí viatjava amb tan sols 6 components per a jugar front el Maristes d'Alacant, el diumenge 19 a les 10.30h.
El partit començà molt igualat i els alacantins no aconseguiren els primers avantatges fins a la fi del primer quart, que finalitzà amb un 20-16. Els ondarencs continuaven donant guerra, però els àrbitres no els deixaven jugar i mentre cada contacte amb jugadors locals era sancionat com a personal, els jugadors locals donaven colzades i manotades al seu ritme, sense veure's sancionats amb tanta normalitat com els ondarencs. Al descans es va arribar amb un perillós 35-26.
Al començament del tercer quart dos triples consecutius posaven els ondarencs a 3 punts (35-32), però la ràpida reacció local propicià un parcial de 11-0, els ondarencs respongueren amb un nou parcial de 2-8, entrant al darrer quart amb un 50-40, però els ondarencs no es deixaven intimidar ni pels àrbitres ni pel joc fosc dels alacantins i amb 4 triples gairebé consecutius i una cistella de 2 empataven el partit a 54, quedant 5 minuts per disputar-se, però el físic dels ondarencs ja no podia aguantar més, i la llarga profunditat de la banqueta local, junt al gran llançament del seu home gran desferen el marcador en 3 minuts, i un nou parcial de 10-0 li donava la victòria a l'equip local, els ondarencs en el minut i mig final anaven a la desesperada, però res pogueren fer, més que maquillar el marcador per al 70-59 final.
Bon partit dels 6 jugadors, així com de Rafa què també jugà uns minuts en el tercer quart. El màxim anotador ondarenc fou Pepito, qui anotà 10 dels seus 13 punts en el primer quart, Cèsar i Jordi també amb 13, Pep amb 7, Sergio i Pere amb 6.

Salut a tots.

11 comentaris:

elpepgf ha dit...

a costat i és ben llarg el resum, però val la pena instruïr-se llegint-lo!!! jeje

xiques, em feu patir MOOOOOLLLLTTTT, però estic orgullós d vosaltres, xq sabeu reaccionar quan vos ho demane!
recordeu q aquest dissabte 25 és el sopar al llobell q vos tinc q convidar, però no aneu directes, si pot ser, primer aneu al poli xq els sènior jugarem a les 18h. i així ens animeu i des d'allí ja ens n'anem cap al llobell.
d totes formes si alguna no ve al poli, el sopar serà a les 21.30h.
ok??? fins d'ací un ratet! (no oblideu q a les 4 tenim entrenament!)

elpepgf ha dit...

a tot això: qui no tinga ganes d llegir el mega-resum q m'he cascat d bo, q mire el q posa en negreta i/o cursiva i ja està!
ale, a cascar-la!!!

leilaond ha dit...

wenas!!

vag fer 10 punts?? mare...n meu crec ni jo.... jajajaja

lo d la sopa o tinc molt xungo......wno ja vore kom me les arrgle!

aeu aeu

*..alBetaa..* ha dit...

leila jaja axo d xungo nada!!!
QE PAGA PEP XEE!!

bno, jo no se si anire a vorevos..depen com porte els examens de la seguent setmana! pro d totes formes, en vindria molt apurat despres per a arreglarme i arribar a les 21.30...ja es vora.
d totes formes, SORT!! i avore si eloi vaa i uañeu q ja sta comprovat q sense ell no aneu ni cara el vent juju es broma poma!!

ale xiqetes, qi no vinga al entreno qe avise prfavor, no he dinat i he vingut desde oliva en preses per a pedre mig ora...i no magraa :( q el temps no esta pa pedrel aixi...vinga..spere q a la proxima aviseu!!

el dmecres a les 8 pa q vingau totess!!

lorenaa cuidaat jeje! pobraa..

ale, adeu muakss

elpepgf ha dit...

això xiques, el dimecres entrenarem a les 8, ok??? recordeu-vos-en i digueu-li-ho a sandra q no ha vingut avuí.
fins desprès.

*..alBetaa..* ha dit...

x cert, qe esta botant leila???
no te ress en les maanss xD

*..alBetaa..* ha dit...

ooh señorssss stem en primeraaa posiciooo!!! qe lujooo jaja!!

elpepgf ha dit...

tens raó alba, leila no està botant res, està un poc flipaeta, però el puntet d la foto és saber si el súper cul q se li veu a la 4 de l'abastos te'l va estampar a tu o q, xq es veu bastant perillós... eh! jejeje

Unknown ha dit...

Bon dia. Faig un kitkat per posar-me al dia amb el blog i felicitar a les xiques per anar primeres. Alba i Pep, si obriu la foto veureu que Leila sí que té el baló a les mans, però el bota tan de pressa (ràpida que és ella) que no es veu.
Pere i Eloi, no em dieu res del manager? Necessite que m'animeu...

elpepgf ha dit...

això, això, animeu a la meva dona, a veure si així la temporada vinent juga ella sola, xq com ens guanye a tots... (i és el camí q porta!)
gloria, no te cap baló a les mans, això és q pito fent fotos és un mag i fa aparèixer esperits en les fotos...

Pere ha dit...

Pep enhorabona per l´article!!Ja val la pena entrar a llegir la crònica i no les croniquetes que feies l´any passat!!Continua així!!D´aci al Marca a fer les de la ACB.

Glòria no tanime perque enguany tinc molt mal rasquit amb les dones!!Tu arrassant en la lliga del basquet ondara i Ange m´està pegant una pallissa en la lligueta que tinc en els meus amics,així que no estic d´humor!!jaja!!

Jo que em pensava que era un crack del basquet i ara em veus demanantli consell a Ange per a vore a qui he de fitxar!!qUE TRIST!!!!!!!!!

Eloi no fages cas a la crònica.Pep enganya a tot el mon.El crak del partit vaig ser jo i gràcies a mi varem remontar però em té enveja i no vol admetreu!!!jaja!!
A mes el gran culpable de la derrota va ser Cesar com sempre que no sap fer 2 coses a la vegada(escoltar a l´entrenador i botar el baló!!!jajajaja!!!)