divendres, 17 d’octubre del 2008

La prèvia de la 2ª jornada

De nou estem ací per informar-vos dels partits dels equips del Club Bàsquet Ondara d'aquesta segona jornada de la lliga 2008/2009.

En primer lloc l'equip que jugarà el seu partit, serà el Júnior Masculí, en aquest cas es desplaçaran fins a Teulada per a jugar front a l'equip teuladí, que ja militava la passada temporada en la mateixa categoria de l'Ondara i de fet va quedar just per davant, tercers els teuladins i quarts els ondarencs.
En Teulada, partit jugat a la primera volta, guanyaren els locals per un ajustat 73-72, mentre a Ondara, guanyaren els nostres per 51-40. Aquesta temporada serà diferent, ja que tant els teuladins com els ondarencs han perdut peces fonamentals al pujar a categoria sènior molts jugadors. El partit es disputarà demà, dissabte 18 d'octubre, a les 16h. en el pavelló de Teulada.

Desprès de guanyar per 23 punts al Gata (53-30) en la primera jornada, el Júnior Femení es desplaçarà fins a València per a veure's les cares front l'Abastos a les 19h. del dissabte 18, equip que defèn al C.P. Teodoro Llorente de València. D'aquest equip valencià no tenim cap referència, per què segons tenim entès la passada temporada no jugava a bàsquet i, a més, en la primera jornada fou l'equip que tingué descans. Per això les ondarenques deuran esforçar-se al màxim i no donar peu a cap sorpresa, encara què conten per aquest partit amb tan sols 5 jugadores degut a les baixes de Carla i Leila per diversos compromisos i la més que probable baixa de Neus per lesió.

L'equip Sènior Masculí serà el darrer en participar en aquesta jornada, i viatjarà fins Alacant per enfrontar-se al Maristes d'Alacant. El partit es disputarà el diumenge 19 a les 10.30 h. del matí en el pavelló de l'equip alacantí. Si l'Ondara debutà aquesta temporada guanyant a l'Alcoi per 32 punts (67-35), l'equip del Maristes perdé en la primera jornada per tan sols 2 punts (60-58) en un derbi apassionant front l'Alacant, encara que el partit no es disputà el primer cap de setmana d'octubre, si no que es disputà ahir dijous 16.
Els ondarencs també contaran amb la baixa de Felip i la més que probable d'Eloi, es a dir que tan sols es quedarà Pep - "El Gran Capità" com a home alt!

Salut i sort a tots.

13 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, ací teniu la prèvia, tenia feina i no l'he pogut fer abans, a cascar-la!!!
m'encant q el júnior femení tan sols vaja a jugar amb 5 (cap d'elles pivot) front un equip q no es coneix i q el sènior vaja amb tan sols un pivot a jugar front el maristes!
els palos seran moooooooooooolt grans!!!

*..alBetaa..* ha dit...

joder...cada volta som meñs???
tenim a neus i lorena n??
i si silvia tinguera la fitxa..
ja q anem a valencia no la tindran feta?? ¬¬

X CERT, HE COMENTAT A LACTUALIZACIO ANTERIOR SENSE VOLER!! LLIJO!!

elpepgf ha dit...

alba com ten passes amb la pobra ilu!!! tots sabem q és súper-roïna, però no cal dir-ho així d clar, tia!!!
a entrenar totes, dius? anirem, tu, ilu, jo... i trobe q ningú més...
i demà veurem... espere q com a mínim sigau 5 xq si no... l'hem cagada!!! partit perdut i a més: punt d sanció!!!
però no cal dir res tan aviat, l'esperança és l'últim q es perd!!!
fins d'ací una estona!

Pep Sivera ha dit...

a vore eloi...que es aixo de que no tens massa ganes...jo tampoc tinc ganes de anar-men un diumenge de mati a alacant a jugar un partit de bàsquet que es el que anem a fer, si la gent va faltant perque si no anirem a jugar a bàsquet anirem a fer els tontos que es que el que fem sempre que el partit es a alguna hora un poc xunga...pero be, jo ja dic que en 21 anys començe a estar cansat, perque ja no venen ni els juvenils que es suposa que son els que tindrien que tindre alguna ilusio, pero b...ja vorem molts som, aprofitare per a dir que l'eixida sera a les 8 del prado (supose, no se)
bueno ja he rajat prou, trobe que es el primer comentari serio que pose en este blog

p.d: jo tambe tinc coses que fer el diumenge pel mati, com una dina en ma uela, pero vaig al partit...

elpepgf ha dit...

ahí pito, ahí!!!
jo estic prou mosca, també!
el q passa és q jo tinc doble colp aquesta jornada amb les júnior i amb els sènior, però b...
ja plantejarem coses serioses...

la_ilu ha dit...

ja nia prou de rajarme no?? tan roïna no soc, i damunt no vos keixeu, k soc la unica k no falla cap divendres, no com vosartros, ke molta calitat totes xo a lora de la veritat deixeu a l'ekip penjat (ja se k cada una te les seues coses, xo fa falta un poket de compañerisme i compromis), weno ens vegem d'aci un ratet a entreno..

Leila pasateu b esta nit, kbrona!! tkmmm

mister: no puc jugar jo per alguna de elles?? no e crescut molt i pase x una de elles, jjej

besitospa tots

eloiet ha dit...

Quan vullgau quedem i vos expique els meus motius. Entenc les crítiques pero les coses son així i no puc fer molt mes.

Espere que vaja be, ja llegiré la crònica.

leilaond ha dit...

wenas!!

gracies ilu!! meu vag pasar d pm!! k bons stan, lescenari una pasada, supr divertits i bufff tot lo k diga dells bo!!! jajaja

podriem anar ui a vorelos a elx!!! algu sapunta?? jijij

aeu aeu aeu

leilaond ha dit...

wenas!!

gracies ilu!! meu vag pasar d pm!! k bons stan, lescenari una pasada, supr divertits i bufff tot lo k diga dells bo!!! jajaja

podriem anar ui a vorelos a elx!!! algu sapunta?? jijij

aeu aeu aeu

_lluis_ ha dit...

ye pepgf, em perdut contra teula 47-44. Ya portem dos partitis igual. pero stab. dema vag an els senior? perq si en sou prou n vag,jeje. ya em diras. dew

*..alBetaa..* ha dit...

iluu jo tmpoco fallo eeh??
x cierto, por eso no puedes pasar por ninguna d nosotras...
PQ NO HAS CRECIDOOO!!! jajaja

pep, posa lo de la sopaa x si alguna no sa anteraaat...

iluu..esa noxe sera d compis n?? jajaja...no nos falles cerdii

qe ayer te stuve sperando pa ir a valencia i no vinisteee ññññ
luego te llame pa decirte q no pdia ir pro n me la cogistee...a saber q stabas asiendoo...sguro q la warri por ahii jejeje con los tremendos qe abrian n me straña... ;p

bno mireu lora jeje soc una xica aplica, me alsat prontet pa fer els deures de informatica (i no es broma, el dimats tinc examen) i alli la informatica es teoriiaaa i buscaar cosesss bagg una mrdaaa :s damunt q no me triat exa optativa son 4h a la semanaaa!! pf...

ale, qe tingau sort al partideet!! i begueuse un cafenet abans no siga q sadormiu correguentss!!! :)

petonetsss^^

elpepgf ha dit...

aaaaaaiiii... q mal! em perdut d'once, gairebé en tan sols l'últim minut i desprès d'haver-los empatat... ja vos ho contaré demà a la crònica.

alba estudia molt!

ilu, a la segona jornada ja has fallat? si q t'ha durat poc l'afició, no??? jejeje

elpepgf ha dit...

day 12
Indonesia Division 4
6.32 Palopo Pretty boys Vs 1.1 Vergane Glorie

cyberdunkers, aquesta és la única aposta decent q he trobat, però segur, q durant la vesprada en troben d noves, paciència petits padawans!!!

vaig a x les actes pa fer el resum d la jornada!