dijous, 30 d’octubre del 2008

La prèvia de la 4ª jornada

Avancem la prèvia de la 4ª jornada al dijous, ja que aquesta jornada tindrà que començar per un dels nostres equips el divendres.

Aquest divendres 31 d'octubre a les 20.30h., tindrà lloc el partit entre el nostre equip d'Ondara Sènior Masculí i el Pego, s'enfrontaran en el pavelló cobert, en partit adelantat al divendres en lloc del dissabte 01 de novembre, per qüestions televisives, ja que els drets audiovisuals de l'Ondara han estat venuts aquesta darrera setmana a un nou canal de televisió!
El Pego està situat en la sisena posició amb una victòria i 2 derrotes, mentre el nostre equip és 8é amb tan sols dos partits jugats, comptats amb una victòria i una derrota, ja que la setmana passada no pogué disputar el seu partit per culpa de la pluja.
L'eixida amb el bus serà des del Prat a les 19h. Preguem puntualitat.

En segon lloc jugarà el Júnior Masculí, el proper diumenge 02 de novembre a les 10h. del matí en Benissa. Aquesta eixida serà més complicada, encara, que la de l'equip Sènior, ja que el Benissa està situat en la segona plaça de la classificació, amb 2 victòries i una derrota, aquesta derrota ocorregué la passada setmana en la visita al líder, l'"Albufereta Playa Blanca" d'Alacant. L'ondara compta, igual que el Sènior, amb tan sols dos partits jugats (el darrer suspès per la pluja), però tots dos amb derrota per tan sols 3 punts de diferència, actualment ocupa la novena plaça de la classificació, per darrere estan el Lyceé Français, Dénia i El Verger, tots ells també, amb un balanç de 0-2.

El Júnior Femení descansarà aquesta 4ª jornada.

Salut i sort a tots.

15 comentaris:

elpepgf ha dit...

eloi, envia'm un contracte ací:

http://www.cyberdunk.com/team.php?m=player&id=1087949

i em fas un sign and release, xq no hi ha forma d q cap manager me'l faça... porte dos dies demanant-lo i ningú m'ho fa!
com podràs veure l'equip s'ha convertit en una porqueria i voldria pegar a fugir d'ahí!!!

eloiet ha dit...

Contracte enviat. La veritat es que son casi tot NPC's. Sols Pep Et i un SG es salveu. Avisa quan vullges i el solte.

Per al partit de hui, intentaré estar a les 7 al prat. Si no arribe a hora t'avise i vaig directament. Au

elpepgf ha dit...

ja està firmat! com sou tan lamentables amb l'esquipaç q teniu d'anar segons!!!!!!!!!! jejeje, total, el primer tan sols te un 64!

i ja q parlem del cyberdunk, ací deixe les apostes d'avui:

Day 23
New Zealand Division 10
x6.62 Dream Paws (21.89) vs Wellington Timors x1.1 (19.87)

la més decent q he trobat, d totes maneres jo m'esperaré a la vesprada a veure si ix alguna aposta millor, però "caù panye amb els seus dolors!"

elpepgf ha dit...

un parell d'avisos:

1- JÚNIOR FEMENÍ: recordeu q jo no estaré entrenant aquesta vesprada xq els sènior juguem en pego (espere q feu força pa q guanyem!), però d totes maneres, aneu a entrenar. alba: dirigeix-les!!! jejeje

2- vos recorde a LLUIS, ELOI EXPOSITO, VICENT I JAVI, q aquesta vesprada vindreu amb el sènior, a les 19h. al prado.

si tinc q dir alguna cosa més ja ho diré, x ara: fins desprès.

eloiet ha dit...

uff, els joint harbour son massa bons, serà dificil fer algo quan juguem contra ells. Son tots jugadors especialistes amb +300 en la skill primaria i lo normal es que guanyen lliga i copa facilment. Si tot va be podem quedar 2 i jugar la Challenge royal la temporada que ve.

Quan vullgues solte a Pep Lo. A vore si escrius mes articles per a dopar als teus jugadors i en futur fem un equipet amb jugadors nostres que seria interessant. Quede a la espera de confirmació per a soltar-lo. au

Pere ha dit...

Senyors el Balearia no ix a la seua hora i de moment no tinc noticies del Iscomar que és el que jo viatge!!!Putos barcos!!!Vos tindre informat.Si no teniu noticies és que el barco s´afonat!!!!!Reseu per mi...

elpepgf ha dit...

a qui tu has enviat el contracte és pep et, a pep lo no me'l toques, eh, q ja te un 41.77! i vull veure si finalment queden tercers en la lliga i s'aconsegueix l'ascens a la segona noruega!

solta quan vulgues a pep et i el draftejaré! a quin país em recomanes anar???

pere, ja et vaig dir q et posares a la part d darrere de la patera eixa i anares nedant tu! així, com va dir eloi, vens calfant per al partit! jejeje

Pep Sivera ha dit...

tinc una proposta per a fer. la setmana que descansem ja que no hi haura tema per a fer l'enquesta podriem fer-la sobre pere, del estil:
quin dia sera el que el Iscomar no podra tornar i es quedara a la deriva per sempre???jejejeje va pere tirat a l'aigua que quedem 8 horetes pal partit...espavila!!!!!!

eloiet ha dit...

Hostia que putada Pere!! que tingues sort i a vore si arribes a hora i no molt marejat, encara que no influirà molt en el teu joc ja que tiraras amb percentatges semblants als habituals, Ja Ja, que bo que soc!!

No resaré perque no se, pero et desitge bona sort. Ahh!! si demà no has arribat jo pense anar a la teua despedida igualment ehh!!

Pep, ja el tens lliure. Per a draftejar-lo, si el que vols es forrar-te a punts, busca una lliga patata de les noves(els que només tenen 2 o 4 divisions) i si no t'agrada l'equip ho dius i fem un 'apanyo'

elpepgf ha dit...

perfecte, estic en els Lietuvos Viltis d la primera tunesina!!! jejeje, pareix bon equipet...

molt bones les del comiat d pere (jo també aniré, encara q ell no estiga!) i la del seu perecentatge... jejeje
va, pere, comença a emular a DAVID MECA ja, i en dos o tres horetes has arribat a les marines, espavila a eixir.
x cert, a tu no et fa falta vestit d neopreno, xq no tens massa pelets al cos...

Pep Sivera ha dit...

bueno xics sort i espere que maxaqueu als del poble eixe que te el seu propi micro-clima, prepareuse que alli estan a 50ºc xavalotes...i dins del pavello mes
au i sort de nou

Salva ha dit...

Bé, fins i tot jo vos dic que duent 10 jugadors els destrossareu, Pego sempre ha estat un poblatxo com Pamis, però amb menys nivell. A vore si l'any que ve el posem com a pedania ja, jajajajajaja!

_lluis_ ha dit...

pito, tu no vens? ai mare. Pep volies cridarme? Be pues, ya e parlat an els entrenadors i si que em deixen anar al partit. Pero quin trage porte? el groc o el negre? Be ya em diras algo. Portare els dos fins nou avis.

Ale, dew

*..alBetaa..* ha dit...

bueno ilu, sabes bien lo qe estas diciendo?? un partido las abuelas contra nosotras??? pff...no os qeremos destrozar...i despues os qejareis i no podreis salir... alla vosotras...x mi...nosotras stamos en plena forma xDDD

pep!!! jo no les dirigisc!! primera xqe la mitad no van i segona prqe jo vag a vorevoos!! n?? teu vag diir i em vas dir q si q podia anaar! i qe niava puestooo!! vinga, asegurameeeu pronteee

elpepgf ha dit...

lluis, porta la negra i... no continuaré la frase q es convertia en MOLT ofensiva!
lluis, pepito no ve, justament ara, desprès d 3 mesos sense fer res va i troba feina, i justament acaba la feina a les 10 d la nit... no te digo más! PRINGAOOOOO!

pere, supose q estaràs nadant d camí cap ací, no? ja estaràs tan sols a 4 ó 5 milles d les marines, vols q vaja a esperar-te amb un manoll d platans com fan amb david meca???

vinga alba, anem-nos-en cap a pego a animar, q també ve vanessa i porta la flauteta màgica!!!