divendres, 24 d’octubre del 2008

La prèvia de la 3ª jornada

Per a aquesta 3ª jornada de lliga tornem a tindre els tres equips ondarencs jugant a casa.

En primer lloc, el dissabte 25 a les 16h. en el Poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara, jugarà el Júnior Masculí front l'Adesavi "B" de Sant Vicent, aquest equip de nova creació, ja que la temporada passada tan sols contava amb el primer equip, porta un balanç d'una victòria en la primera jornada i una derrota en la segona, i està situat en la 5ena plaça de la classificació, mentre el nostre equip està situat a la novena plaça amb 2 derrotes en les 2 jornades jugades.
Esperem que el nostre Júnior Masculí continue la línia ascendent, i que aquest partit el pugen guanyar.

Desprès d'aquests, jugaran el Sènior Masculí a les 18h., front el C.B. Casino Campello, equip que ve amb un balanç de 2 victòries en les 2 jornades disputades, i que comparteix el liderat amb l'Innova "B", desprès de guanyar per 27-43 al Carolinas i 83-50 a l'Alacant, demostrant un domini absolut. Just darrere d'ells, en la tercera posició de la taula està situat el nostre equip amb una victòria i una derrota.
Esperem que el nostre Sènior puga batre el Campello.

El diumenge 26 a les 16.30h. jugarà el Júnior Femení front el Godella, equip que tan sols jugà en la primera jornada, aconseguint una victòria per 12-39 front el Comenius de València. Les de Godella estan situades en la 5ena posició de la taula, mentre les ondarenques ostenten el liderat amb 2 victòries.

Salut i sort a tots.

18 comentaris:

elpepgf ha dit...

eloi, el parte meteorològic diu:

INTENSAS LLUVIAS EN EL PABELLÓN DESCUBIERTO DE ONDARA DURANTE TODA LA NOCHE, CON RACHAS DE VIENTO MODERADO DE COMPONENTE NORTE.
ASÍ MISMO SE ESPERAN, TAMBIÉN, LLUVIAS INTENSAS DURANTE TODO EL DÍA DE HOY.

es a dir, xaval, q pots fer funcions d bona parella i millor acompanyant!!! a no ser, q vulgues vindre a nadar una ratet al poli... jejeje (es q soc bo, collons!!!)

xicones, recordeu q demà és el sopar del júnior femení en el llobell a les 21.30h. (eloi, si vas ben afeitat i amb la melena solta podries passar com a una d les xiquetes... (jejeje, es q torne a ser boníssim, xe!!!)

segurament demà també plourà i no podrem jugar, però recordeu q tenim q anar tots al poli a l'hora del partit per a fer l'acta, q si no ens donen el partit per perdut, eh!!!

eloiet ha dit...

Açó del blog està fent de tu un màquina de les comunicacions, cada vegada et veig amb més soltura y bones maneres. Pràctica un poc mes i podras demanar faena en La Cope o el ABC o com a administrador del blog de Rouco(per exemple).

Demá aniré al no-partit per a cumplir i si volem anem a fer-mos una cervesseta o lo que siga.

Au

elpepgf ha dit...

eixes idees transgressores m'encanten! jo accepte eixa cervesa!!! si algú més es vol apuntar ja ho sap, demà a les 17.45 al poli i desprès cervesa!!!

x cert, finalment el partit dels sènior d la propera setmana serà divendres a les 20.30 en pego, no a les 20h. ok???

:::VaNeEsSiTaH::: ha dit...

Oolaaa x cert!! pasee en presaaa
solees unaa cosetaa ui anem a polii encara k sia paarlar si no0 plou???

cnt b7s

by: VaNeSsItAh!!

leilaond ha dit...

wenas!

sols 30 papeles??? jo en tinc de dama 25 nmes d la semanal, d la nadal no vou conte, xo esk n sacaba asi, xk tamb en tinc 20 semanals d la xara mes uns 40 d nadal o siga en total porte mes d 100 papeletes deixa d loteria, no voldreu k ara nagafe 30 mes?? i xa k pugau jugar els seniors..damunt d k ens lleveu la pista i k a voltes ens kdem sense entrenos xk el mister sen va a entrenar amb els seus.....
vle venc loteria, lo k puga, si n, vou done i seu veneu vosatros....



ja porte 3 papeletes i me lan donat ui, xo x xorra.....
ale, aeu

leilaond ha dit...

lo d k ens kdem sense entrenador era lany pasat, enguany encara no a pasat.... k su ara es pica pep la lie jaja

ale deeeeeeeeeew

*..alBetaa..* ha dit...

ui qe fem entonses??? no anem???
ara no esta plovent...si seguix aixina qe fem??
bno mister knt ja xq no buic fer viatge de baes...gracies!
la sopa no es cancela vritaT???

elpepgf ha dit...

ie, ieeee! menys pressa alba, q jo conteste quan puc!!!

elpepgf ha dit...

ai! q m'havia deixat la resposta!!! jeje

pos mira, ara està tornant a fer xispetes, d totes maneres, encara q pare d ploure no crec q el súper objector q tenim, es a dir, vicent, ens rente la pista x a entrenar...
el sopar no es cancel·la, eh! continua fent-se, xq el llobell te sostre, no com el nostre pavelló descobert!!!

*..alBetaa..* ha dit...

jaja ok qina mrda xE!!
no pucc ixir d casa :(
i el dumenge si no plou
si q saura d nar antes a netejar el camp q jo buic jugar.

*..alBetaa..* ha dit...

x cert vanessa ja se qe em vls molt jaja! qin comentari mes llark em vas fer eeh xD bsitos pava!

*..alBetaa..* ha dit...

ejem ejem...ja tenim al pego apegaet al cul...(en la clasificacio em referisc)
i au vist la palisa q els van pegar a altea??? pfff...q barbaritat...jo tb buic juar cntra elleesss!! madre mia jaja! flipant!

elpepgf ha dit...

ara veurem, em fan bastant poreta tant el pego, com l'alboraia, el tavernes, el godella i el benifaio (sobre tot l'alboraia), però amb vosaltres mai es sap, xq sou capaços d guanyar a qualsevol equip, encara q tenim q pulir eixes relaxacions q m'agafeu quan està acabant el tercer quart i comença l'últim quart... xq un dia ens pegaran un sustet!

Pep Sivera ha dit...

bueno eloi aixo de a les 17.45 al poli si plou ehhhh si no plou i juguem pots vindre un ratet antes per a calfar i aixo que es fa normalment abans de un partit de basquet...jejeje a part de aixo les cervesetes ens les podem fer exactament igual si juguem com si no...
per cert pep, tu tindras que vendre les teues 100 del senior i les 30 de entrenador del junior no?? igual que jo 3 del senior i 2 de asistent tecnic del junior...jejeje
no es queixeu tant que esteu fent b per al basquet d'ondara venent loteria...no com el senyor conejal...ui dic concejal d'esports que estara en estos moments mirant quin cespet artificial posem al estadi santiago bernabeu de ondara en conter de inagurar el puto pabello...no tenien que acabar en octubre o quan era aixo...ale a pastar material per a fer el pabello

elpepgf ha dit...

això, això, anem fent pasterades, xq si no trobe q eixe pavelló no arribarà mai!!!

el q diu pito és cert, eh! fixeu-vos q si no plou tenim q anar al poli disposats a jugar, xq el júnior masculí jugà abans i la pista estarà seca! tot això si no plou, ojo!

i això d les cervesetes també és cert, demà ens les fem juguem o no juguem, eh toni! ves apuntan-t'ho q demà tens q vindre a fer-te unes cerveses amb nosaltres!!!!

eloiet ha dit...

Pep, volem la crònica ja!! A vore d'on traus material hui per a fer una crònica com la de la setmana passada. Suggeriment: posa a parir als politics d'Ondara, per la seva culpa hui no tenim crònica!!

elpepgf ha dit...

com q no??? ara veuràs, ara... amb fotos i tot!

elpepgf ha dit...

a tot això, ací deixe l'aposta x avui del cyberdunk:

day 19
indonesia division 4
x6.38 Asl Mariners vs Vergane Glorie x1.1

jo trobe q no cal buscar més, xq els vergane ens faran rics... ara, "caù panye amb els seus dolors!"