dilluns, 6 d’octubre del 2008

Dos victòries i una derrota.

El darrer partit disputat, pel Júnior Femení, finalitzà amb una victòria clara, encara què molt treballada front el Gata.
Les xiques d'Ondara començaren dominant el partit, amb un clar parcial inicial de 19-10 al minut 19, però en aquest minut abans del descans, les de Gata s'aprofitaren de la "becadeta" ondarenca per aconseguir un 0-6, que les posava a tan sols 3 punts al descans (19-16).
El tercer quart no començà millor, ja que dos cistelles consecutives de les gateres les posaven per davant en el marcador, però la ràpida reacció del míster de les ondarenques, propicià un parcial de 16-2, posant el marcador (35-22) en el minut 33. Des d'ací fins a la fi, les ondarenques tan sols tingueren que augmentar la diferència, per arribar al 53-30 final.
Bon partit d'Alba, Carla amb 16 i 11 punts respectivament, mentre les pivots s'imposaren en el rebot i Vane i Sandra aconseguiren recuperar moltíssims balons.

El Sènior Masculí aconseguí una treballada victòria front l'Alcoi "B", per 32 punts (67-35). L'inici del partit pronosticava un resultat ampli i llarg per als ondarencs, ja que a la fi del primer quart s'arribà amb un clar 19-7, a pesar de la duresa dels alcoians baix de les anelles.
Al descans un clar 40-21, decantava el marcador a favor de l'Ondara, amb l'exhibició des de la banqueta d'un Eloi que es veia molt fort físicament degut a la bona pretemporada duta a terme, tan sols en aquest quart anotà 10 punts gairebé consecutius i agafà molts rebots.
Desprès del descans continuà la tònica de la primera part, amb un Ondara dominant i un Alcoi que es deixava portar per la bona defensa pressionant ondarenca. A la fi, el clar 67-35, ho deia tot.
Realitzaren un molt bon partit, el ja esmenant Eloi, Pito i Jordi, amb 20, 14 i 13 punts respectivament, mentre la resta realitzà un gran treball defensiu.

El Júnior Masculí, replet de cadets, perdé el primer partit disputat el dissabte front la Vila, en un dur partit, on l'àrbitre deixava jugar els visitants, mentre als ondarencs no els en deixava passar ni una. El partit estigué molt igualat i així ho reflexà el marcador final amb el 33-36 final.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, ale! impacients!!! ací teniu la crònica!!! q no vos penseu q és tan fàcil d fer, eh!!!
i ara vaig a relaxar-me una estoneta, a veure com estan els meus xiquets del cyberdunk i la 1ª jornada del supermanager...

eloiet ha dit...

Molt be Pep, així m'agrada. La veritat es que això d'estar en la banqueta no està malament del tot. Pere i jo serem enguany els nous Javi i Diaz. Eixirem uns minutets i demanarem el canvi per a que juguen tots.

Lo de que estava fort... deixem-ho correr. Anava arrastrant-me per la pista i porte desde el dissabte amb el genoll fotut. Apenes puc caminar normal. Menos mal que estos no eren gran cosa.

elpepgf ha dit...

home... q en el segon quart et vas cascar 10 punts quasi consecutius... eh! i a més et permeties el luxe d fallar x agafar el teu propi rebot (vacilant als contraris) x anotar al segon intent.
si això no és estar fort, ja em diràs tu!!!

eixa pretemporada secreta q haveu seguit tu i kike deu ser molt bona!!!

:::VaNeEsSiTaH::: ha dit...

Wenas!! una cosa pep k si vaig a entreno0 no em fages correr molt perque man arrancat un qeuixal i el dentista no em deixa fer esport xd!!
Que fort no0 as posat res del meu Cumplee Valee!!

Bueno0 besito0s


By:/*** Vane ***/

Pep Sivera ha dit...

bueno pep, aixo de una rapida reaccion del mister ondarenc...bueno no dire res pero jo m'apunte a la reaccio...jejeje

ilu tenim resaca o que????
a desi no li ho pregunte perque segur que si...jejeje

elpepgf ha dit...

home, pito! no va estar malament, no? se com extramotivar-les!!!
ara, s'ha d dir q son unes gosses, q si no les extramotives no meregen ni un múscul...
vane, com tens el queixal???
xiques, el dimecres entrenarem a les 8, val? ja q el dijous és festa i vist el gran èxit d l'entrenament d'avui a les 4... no comment!!!

n3us ha dit...

mister, no he pogut anr a entreno...xk he arribat a les tres a casa i no em podia menejar..l´esquena està tornant-me a fotre...he vist la teua perduda a les 6 d la vesprada ja q el movil descansa en la mesita mentre jo estudie...

b mister...dir-te q el més segur esq tinga´m un fitxage nou..una xikona nova q ve a l´institut q m´ha dit si q coneixia algun equip d bàsquet per poder jugar i jo li dit clarament q si volia podia jugar en el nostre exel.lent equip...m´ha dit q demà em dirà si o no....
x cert es pivot es un poket més alta q leila i jo!! i ha jugat antecedement en el paidos!!

b res adir..me´n a vore si filosofe un poc...

gloria a vore si entres a comentar q ja no se sap res de tu!!! muaaa!!


besiuss gent!!!