dimarts, 21 d’octubre del 2008

Coneixent els rivals: Els equips de Preferent

Per fi finalitzem aquesta secció d'articles del bloc per conèixer millor els rivals del Sènior Masculí d'Ondara.
Aquesta vegada tractarem els equips que han baixat de categoria, en aquest cas en son tan sols dos, un vell conegut, com és el Pedreguer, equip que la passada temporada finalitzà en la 13ena posició del grup "D" de categoria Preferent, amb tan sols 3 victòries i 23 derrotes.
En aquesta passada temporada es confirmà el que ja es veia vindre en la 2006/2007, quan finalitzaren en la 11ena plaça empatats amb el Dénia (12é) i no baixaren per tindre un millor "basquetaverage".

L'altre rival de l'Ondara que ve del mateix grup que els veïns de Pedreguer és el Carolinas (anomenat l'any passat "Altet Invercasa"). Amb aquest equip passa una cosa totalment diferent al Pedreguer, ja que aquest equip alacantí finalitzà la passada temporada en la segona posició de la Preferent amb 21 victòries i 5 derrotes, a tan sols una victòria del líder, l'Oriola.

Així doncs, ja hem finalitzat el resum dels rivals del grup de l'Ondara, vos recordem que els tres equips ondarencs jugaran aquest proper cap de setmana a casa front:

Júnior Masculí - Adesavi "B" de S. Vicent - Dissabte 25 16h.
Sènior Masculí - Campello - Dissabte 25 18h.
Júnior Femení - Godella - Diumenge 26 16.30h.
Salut a tots.

9 comentaris:

la_ilu ha dit...

com a delegà de tots vosatros jo anire al partit del disapte i supose k tb al del diumenge perque no puc faltar, jeje i desepres.... sopaeta, ke convida el mister k way

ja que estem, a la sopà tocaria fer la cerenmonia de succesió de capi y del numero 7 (que sino neus, et donara mala sort, jeje?

weno ja ens vegem

leilaond ha dit...

wnas!

alba no se com vas sobreviure a les xotes k tenies al costat!!!
poreta tindria jo! jiji

k desgracia! no puc anar a la sopa!

ale, aeu ae bs

*..alBetaa..* ha dit...

jaja pues mira q vag agarrar mes rebots q elles jiji mapollava delles i botava jijiji

x cert, en la foto pobra dona...jo agera fet puntilletes al meñs xq...es veu un cabet pr ahi..xD

Pep Sivera ha dit...

bueno anem a rajar que porte dies de desventatja.
a vore pep, si jordi i cesar van fer 13 punts jo vaig ser el maxim anotador (i tirador) del partit en 14, conta b i si no va ser la "arbitra" eixa que em va llevar algun punt d'algun lloc...jkejejejeje que malo que soc xe
pere, si que vas ser tu el millor del partit si, nomes entra en l'ultim quart aquells de tres en tres...pere dimite, pero millor es el de cesar, que despres de que el grandot de aquells agafara el rebot la frase era: "es que es imposible" en aixo al minut ix rafa i...grandot per terra...demostrant veterania.
a leila no la rajare que es va cascar un partidas toca...pero a alba si...cada vegada sprintes mes lento...no deuria ser al reves, si entrenes millores i guanyes velocitat, alba juga igual pero mes lento...jajajaj es conya, pero al nostre partit espere que vingues ehhhh...
eloi espere que divendres vingues a entrenar tio, que jo no critique per criticar i supose que alguna rao de pes hi haura per que no vingueres, pero pense que aixo s'avisa en una cridà telefonica al capi o algo...pero bueno, t'esperem divendres...
ale a "freir esparragos"

p.d: l'any que ve cambiem les contrasenyes de totes les lligues privades per a que gloria no entre val???

elpepgf ha dit...

pito, els punts estan ben contadets! però no passa res, està b fer 10 punts en el primer quart i desprès tan sols 3 en el tercer quart, això denota la regularitat q tens... jejeje

home, s'ha d dir q pere no ho va fer malament del tot, eh! mentre ell estava en la banqueta vam aconseguir remuntar 14 punts x empatar a 54 (amb el meu triple, q va ser el d l'empat, tot siga dit!) i va eixir pere i ens van cascar un nou parcial d 10-0... no vull dir res, però tal vegada siga cosa d'ell, no? o cèsar també t alguna cosa a veure quan es bota el baló als peus...? no ho sé, no ho tinc clar!
el q si q és veritat és q rafa va tombar a un tio q li treia 3 pams d'alçada! quin crack!!! però desprès li costava respirar, eh!!!

i penseu una cosa, molt estranya, eh: fins i tot sang gelada-jordi es va queixar d l'arbitratge, ell q sempre està calladet i tot això!

elpepgf ha dit...

apostes x avui del cyberdunk:
day 14
Varsity trophy
band of brothers 7.97
Viña Del Mar Mojo 1.1

aposta molt ajustada, però els band of brothers estan dirigits x un humà, encara q tenen prou npc, ja veurem: "caù panye amb els seus dolors!"

eloi, estàs d viatge un altre cop o q??? o es q passes d nosaltres??? aquest bloc no és el matiex sense tu!!!

eloiet ha dit...

No estic de vacances, pero per a variar un poc estic fins a tope de faena!! Caguen tot, apenes tinc temps per al Cyberdunk, Supermanager, Talkdept.com, foro de Heavy metal... etc

Esta faena està matant-me!!

El divendres si no passa res aniré al entrenament i el dissabte a jugar, encara que pareix que plourà. Ens vegem

elpepgf ha dit...

x cert, encara espere q em felicites (igual q va fer pere) pel peazo article d la jornada q em vaig cascar!!! se q és súper llarg, però és un gran resum, i es nota molt la meva gran creació articlil! jeje
saps q tindriem q fer? ens tindriem q deixar la feina i viure d les dones, pere, tu i jo!!! esta feina acabarà amb nosaltres; a q esperem???
REVOLUCIÓ JA!

leilaond ha dit...

wenas!

mira nyas, ni que estigueres a tota hora fent feina.... wno jo soc estudiant axina k mutis jaja

pito gracies x no ficarte amb mi!! vaig jugar be ee..... k va k va jaja si estava socarra!

wno aeu aeu